Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mislukte haartransplantatie vermijden

  Hoe goed een haartransplantatie in Heerenveen ook wordt voorbereid en hoe realistisch uw verwachtingen zijn, het komt een enkele keer voor dat het resultaat teleurstellend is. Er zijn een aantal oorzaken voor aan te wijzen. Die overigens niet altijd op de behandelend specialist zijn te herleiden. • Onervarenheid van de haarchirurg. De uitdrukking “oefening baart kunst”, is ook op het kunnen uitvoeren van de FUE techniek van toepassing. Het is een nauwgezette procedure die precisie en doorzettingsvermogen vereist. Iedere patiënt is uniek en dat betekent dat een haarchirurg op elk moment een inschatting moet kunnen maken van de juiste behandelmethode. Voor onervaren, beginnende specialisten is het niet eenvoudig om een natuurlijk resultaat te bewerkstelligen en de haarzakjes in de juiste haargroeirichting te plaatsen. Heeft u van een ervaren haarchirurg een negatief behandeladvies gekregen? Overweeg dan een alternatief zoals een micro haar pigmentatie behandeling. Laat u niet verleiden tot een haartransplantatie in Heerenveen die door een beginnend specialist wordt uitgevoerd. U zult alleen teleurgesteld worden.

  • Onvoldoende postoperatieve zorg. De verzorging van uw hoofdhuid en haar is minstens net zo belangrijk als de haartransplantatie zelf. Voor het verlaten van de haarkliniek zal de haarchirurg u instructies voor de nazorg geven. Deze adviezen hebben betrekking op de dagen en weken die volgen op de ingreep. Houdt u zich niet aan de instructies dan kunt u de getransplanteerde haarzakjes tekort doen, waardoor ze niet optimaal vastgroeien en als gevolg daarvan het resultaat teleurstellend is. Slechte hygiëne en het foutief verzorgen van uw hoofdhuid en haar kan infecties tot gevolg hebben. Maakt u zich tijdens de herstelperiode zorgen om de huid of het haar? Neem dan contact op met de haarkliniek, zodat tijdig actie ondernomen kan worden. • U bent geen ideale kandidaat voor een haartransplantatie in Heerenveen. Helaas wordt vaak vergeten dat een haarimplantatie niet bij iedereen toegepast kan worden. Voorafgaand aan de ingreep wil een haarchirurg graag weten wat de oorzaak is van het haarverlies en hoe het met uw gezondheid is gesteld. Is de haaruitval te ver gevorderd? Bent u diabetes patiënt? Al deze factoren zijn van doorslaggevend belang voor een eventuele haarimplantatie. Uw geschiktheid kan door een ervaren haarchirurgen worden bepaald tijdens een uitgebreid intakegesprek. Blijkt u ongeschikt te zijn? Zet de gewenste ingreep dan niet elders toch door. De kans van slagen is klein en de kans op bijwerkingen is groot. Het gevolg is dat u spreekt van een mislukte haartransplantatie, terwijl dit voorkomen had kunnen worden. • Oneerlijke of onjuiste informatieverstrekking door een haarkliniek. Het komt helaas voor dat u terecht komt bij een minder betrouwbare haarkliniek. Haartransplantaties zijn gewilde cosmetische ingrepen, wat heeft geleid tot een ware wildgroei van het aantal behandelaars. Probeer voor het kennismaken meer te lezen over de kliniek waar u een afspraak heeft. Zoek reviews en ervaringsverhalen van anderen. Vaak levert dit interessante inzichten op, terwijl u anderzijds een mogelijke teleurstelling voor komt. • Misverstanden, die eigenlijk geen mislukking zijn. Wie denkt dat de haartransplantatie procedure is afgelopen op het moment dat de ingreep is afgerond heeft het mis. Het komt een enkele keer voor dat iemand een week of wat na de haartransplantatie in Heerenveen roept dat de ingreep mislukt is en dat er geen verbetering zichtbaar is. Dat klopt, want het duurt immers 9 tot 12 maanden vooraleer het eindresultaat beoordeelt kan worden. Het zijn de ervaren haarchirurgen die u hier tijdens het intakegesprek al op zullen wijzen en die u uitleggen hoe de resultaten zich door de maanden heen ontwikkelen.

  Laat uzelf informeren

  Het voorkomen van een teleurstelling begint met een gedegen voorbereiding en het krijgen van informatie. Nergens krijgt u zulke gedegen informatie als bij gerenommeerde haarchirurgen die werkzaam zijn voor haarklinieken die beschikken over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. U kunt hiervoor ook prima bij GlobalHair in Leiden terecht. Wij bieden u de haartransplantatie aan voor een betaalbare prijs en zorgen voor professionele begeleiding gedurende het behandelproces. Daarnaast zijn wij ook actief in Utrecht, Friesland, Assen, Hoogeveen en Emmen. Overweegt u een haartransplantatie en bent u benieuwd naar uw geschiktheid voor de ingreep? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22 en/of via contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan