facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Hoogeveen

De FUE haartransplantatie in Hoogeveen is de perfecte oplossing voor mensen die leiden aan Alopecia androgenetica. Erfelijke kaalheid slaat ongenadig toe door het vernietigende effect dat het mannelijke dihydrotestosteron hormoon heeft op de haargroei. Haarzakjes verschrompelen en worden vernietigd, waardoor uw haar uitvalt en nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Het gevolg hiervan is bekend: een kalende kruin, dieper wordende inhammen en een haardos die uitgedund wordt. Met een haartransplantatie wordt volledige kaalheid voorkomen en krijgt u weer nieuwe, blijvende haargroei.

Minimaal invasieve haartransplantatie in Hoogeveen

Een Follicle Unit Extraction, FUE, haartransplantatie is een minimaal invasieve ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Het is een van veiligste cosmetische ingrepen met een uiterst kleine kans op bijwerkingen. Tijdens de haartransplantatie worden haarzakjes uit het donorgebied een voor een geoogst. Meestal is het uw haarkrans die als donorgebied dient. Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt hangt af van de oppervlakte van het kalende, uitgedunde gebied. De haarchirurgen van GlobalHair transplanteren bij een dagbehandeling tot ruim 4.500 grafts. Na het oogsten worden de haarzakjes voorbereidt op het plaatsen in de kale gebieden. Hiervoor worden minuscule kanaaltjes in de huid geboord. Na het terugplaatsen van de haarzakjes duurt het een paar dagen voordat ze vastgegroeid zijn. Direct na afloop van de haartransplantatie in Hoogeveen is het zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De behandelde huid is rood en licht gezwollen. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en van korte duur. Uw huid is doorgaans binnen 7 tot 10 dagen volledig herstelt. Voordelen van de FUE haartransplantatie: • De haarzakjes worden geoogst, zonder beschadiging van de huid en onderliggende weefsels. • Incisies en/of hechtingen zijn overbodig. De wondjes genezen binnen een aantal dagen na de haartransplantatie. Van littekens is geen sprake. • Er wordt uitsluitend gewerkt met lichaamseigen donormateriaal. • Naast een gewone haartransplantatie wordt de FUE techniek toegepast bij de wimpers, wenkbrauwen en het baard/snor gebied. • De resultaten zijn blijvend. Haarklinieken geven groeigarantie.

Bitmap

Tijdrovende ingreep

Nu de voordelen bekend zijn, staat u wellicht te springen om u verder te laten informeren over de haartransplantatie in Hoogeveen. Vergeet ondanks alles niet om toch ook even naar de nadelen te kijken. Heeft een haartransplantatie echt nadelen? Als u kijkt naar de tijd dat een behandeling duurt, is dat voor velen zeker een nadeel. Een gemiddelde dagbehandeling neemt tussen de 6 en 9 uur in beslag. Dat kunt u rustig een lange zit noemen. Daarnaast is de ingreep niet geschikt voor iedere vorm van haaruitval en komt ook lang niet iedereen automatisch in aanmerking. Tel daar de stevige kostprijs bij op en dan heeft de haarimplantatie echt wel een paar nadelen. Heeft u een te hoog of verkeerd verwachtingspatroon? Dan kan het resultaat als een teleurstelling, soms zelfs mislukking, ervaren worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Uitgebreid aanbod

Om die teleurstelling te voorkomen, wordt een grondige voorbereiding geadviseerd. Door uzelf in te lezen in de haartransplantatie mogelijkheden in Hoogeveen en omgeving krijgt u een beter beeld van de mogelijke resultaten. Het aanbod is groter dan ooit tevoren en het is niet altijd vanzelfsprekend om het kaf van het koren te onderscheiden. Maak een overzicht met hetgeen u belangrijk vindt en waar een haarchirurg en/of een haarkliniek minimaal aan dient te voldoen. Kijk daarbij zeker niet alleen naar Nederlandse haarklinieken, maar betrek ook buitenlandse behandelaars in uw vergelijking. De resultaten zullen u verrassen. Waar de binnenlandse haarklinieken een beperking hebben van zo’n 3.000 haarzakjes bij een dagbehandeling en tarieven die gemiddeld zo’n € 5.000 bedragen, zijn de aantallen en bedragen in het buitenland totaal anders. Slim vergelijken levert zomaar een kostenbesparing tot 50% op! In Turkije, bij GlobalHair, worden 4.500 haarzakjes getransplanteerd en betaalt u een tarief van € 2.949. Bij dit bedrag zijn naast de FUE haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. De kliniek beschikt over ervaren Nederlandssprekende consulenten en zorgt voor begeleiding gedurende uw verblijf in Istanbul. Wordt de betaalbare prijs dan ingehaald door regelmatig heen en weer vliegen? Nee. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Het is niet nodig om meer dan een keer naar Istanbul te reizen. Het intakegesprek, de controle en nazorg gebeuren in Leiden.

Wat kunt u verwachten van een haartransplantatie?

GlobalHair biedt naast een prima prijs-kwaliteitsverhouding en (inter)nationale kwaliteitskeurmerken onder meer ISHRS geregistreerde haarchirurgen. De haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen uit. Deze jarenlange ervaring resulteert in uitgebreide kennis en kunde over de ingreep en de individuele toepassingsmogelijkheden. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Hoogeveen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Hoogeveen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nee, als er tijdig met een behandeling wordt gestart hoeft u niet volledig kaal te worden. Volledige kaalheid als gevolg van Alopecia androgenetica kan bij mannen daadwerkelijk volledige kaalheid tot gevolg hebben, vrouwen worden zelden kaal door erfelijk haarverlies.

Mannelijke kaalheid kent bij mannen en vrouwen een verschillend verloop. Mannen zien de eerste veranderingen in de haargroei aan een terugtrekkende haarlijn en inhammen die dieper worden. Ook de kruin kan haar verliezen. In sommige gevallen gaat de volledige haardos verloren. Vrouwen daarentegen zien eerder verspreide haaruitval wat een dunnere haardos tot gevolg heeft. Kaalheid komt vrijwel nooit voor. De diagnose Alopecia androgenetica kan door een huisarts of specialist vaak vrij eenvoudig worden gesteld.

Haaruitval kan op jonge leeftijd al grote invloed hebben op het zelfvertrouwen. Toch wordt een haartransplantatie bij jongvolwassenen niet direct geadviseerd. Het verdere verloop van het haarverlies is vooraf niet te voorspellen, waardoor jaren later een extra ingreep nodig kan zijn. Tussen het 30e en 50e levensjaar ondergaan mannen met erfelijke kaalheid de meeste haartransplantaties. Zolang u gezond bent is er geen bovengrens.

Nee. Een haartransplantatie kan alleen met succes worden toegepast als u over genoeg donormateriaal beschikt. Dit wordt beoordeeld tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Donormateriaal is afkomstig uit uw haarkrans die zich aan de achterzijde van het hoofd bevindt.

De haarzakjes die tijdens de haarimplantatie gebruikt worden, en die van origine uit uw haarkrans komen, zijn ongevoelig voor het DHT hormoon. Na het transplanteren van de grafts blijft de unieke structuur behouden, wat blijvende haargroei mogelijk maakt.

De donor- en transplantatiegebieden zijn rood en gezwollen als gevolg van de ingreep. Dit is een aantal dagen vrij goed zichtbaar. Het herstel verloopt, als u zich aan de gegevens instructies houdt, vlot. Gemiddeld duurt het 7 tot 10 dagen voordat de behandelde huid volledig is hersteld.

Na de ingreep wordt geadviseerd om het de eerste dagen rustig aan te doen en uw hoofd zoveel mogelijk te ontzien. Afhankelijk van de soort werkzaamheden die u uitvoert kan een haarchirurg advies geven over het hervatten van de arbeid. Doorgaans worden normale werkzaamheden na twee weken weer volledig uitgevoerd.

Drie tot vier weken na de ingreep kan het getransplanteerde haar uitvallen. De haren komen in de rustfase terecht. Na zo’n drie maanden wordt haargroei zichtbaar. Het duurt 9 tot 12 maanden voordat het eindresultaat is bereikt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.