Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Minimaal invasieve haartransplantatie in Hoogeveen

  Een Follicle Unit Extraction, FUE, haartransplantatie is een minimaal invasieve ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Het is een van veiligste cosmetische ingrepen met een uiterst kleine kans op bijwerkingen. Tijdens de haartransplantatie worden haarzakjes uit het donorgebied een voor een geoogst. Meestal is het uw haarkrans die als donorgebied dient. Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt hangt af van de oppervlakte van het kalende, uitgedunde gebied. De haarchirurgen van GlobalHair transplanteren bij een dagbehandeling tot ruim 4.500 grafts. Na het oogsten worden de haarzakjes voorbereidt op het plaatsen in de kale gebieden. Hiervoor worden minuscule kanaaltjes in de huid geboord. Na het terugplaatsen van de haarzakjes duurt het een paar dagen voordat ze vastgegroeid zijn. Direct na afloop van de haartransplantatie in Hoogeveen is het zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De behandelde huid is rood en licht gezwollen. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en van korte duur. Uw huid is doorgaans binnen 7 tot 10 dagen volledig herstelt. Voordelen van de FUE haartransplantatie: • De haarzakjes worden geoogst, zonder beschadiging van de huid en onderliggende weefsels. • Incisies en/of hechtingen zijn overbodig. De wondjes genezen binnen een aantal dagen na de haartransplantatie. Van littekens is geen sprake. • Er wordt uitsluitend gewerkt met lichaamseigen donormateriaal. • Naast een gewone haartransplantatie wordt de FUE techniek toegepast bij de wimpers, wenkbrauwen en het baard/snor gebied. • De resultaten zijn blijvend. Haarklinieken geven groeigarantie.

  Tijdrovende ingreep

  Nu de voordelen bekend zijn, staat u wellicht te springen om u verder te laten informeren over de haartransplantatie in Hoogeveen. Vergeet ondanks alles niet om toch ook even naar de nadelen te kijken. Heeft een haartransplantatie echt nadelen? Als u kijkt naar de tijd dat een behandeling duurt, is dat voor velen zeker een nadeel. Een gemiddelde dagbehandeling neemt tussen de 6 en 9 uur in beslag. Dat kunt u rustig een lange zit noemen. Daarnaast is de ingreep niet geschikt voor iedere vorm van haaruitval en komt ook lang niet iedereen automatisch in aanmerking. Tel daar de stevige kostprijs bij op en dan heeft de haarimplantatie echt wel een paar nadelen. Heeft u een te hoog of verkeerd verwachtingspatroon? Dan kan het resultaat als een teleurstelling, soms zelfs mislukking, ervaren worden.

  Uitgebreid aanbod

  Om die teleurstelling te voorkomen, wordt een grondige voorbereiding geadviseerd. Door uzelf in te lezen in de haartransplantatie mogelijkheden in Hoogeveen en omgeving krijgt u een beter beeld van de mogelijke resultaten. Het aanbod is groter dan ooit tevoren en het is niet altijd vanzelfsprekend om het kaf van het koren te onderscheiden. Maak een overzicht met hetgeen u belangrijk vindt en waar een haarchirurg en/of een haarkliniek minimaal aan dient te voldoen. Kijk daarbij zeker niet alleen naar Nederlandse haarklinieken, maar betrek ook buitenlandse behandelaars in uw vergelijking. De resultaten zullen u verrassen. Waar de binnenlandse haarklinieken een beperking hebben van zo’n 3.000 haarzakjes bij een dagbehandeling en tarieven die gemiddeld zo’n € 5.000 bedragen, zijn de aantallen en bedragen in het buitenland totaal anders. Slim vergelijken levert zomaar een kostenbesparing tot 50% op! In Turkije, bij GlobalHair, worden 4.500 haarzakjes getransplanteerd en betaalt u een tarief van € 2.949. Bij dit bedrag zijn naast de FUE haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. De kliniek beschikt over ervaren Nederlandssprekende consulenten en zorgt voor begeleiding gedurende uw verblijf in Istanbul. Wordt de betaalbare prijs dan ingehaald door regelmatig heen en weer vliegen? Nee. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Het is niet nodig om meer dan een keer naar Istanbul te reizen. Het intakegesprek, de controle en nazorg gebeuren in Leiden.

  Wat kunt u verwachten van een haartransplantatie?

  GlobalHair biedt naast een prima prijs-kwaliteitsverhouding en (inter)nationale kwaliteitskeurmerken onder meer ISHRS geregistreerde haarchirurgen. De haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen uit. Deze jarenlange ervaring resulteert in uitgebreide kennis en kunde over de ingreep en de individuele toepassingsmogelijkheden. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. GlobalHair is ook actief in Utrecht, Friesland, Heerenveen, Assen en Emmen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp