Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Populaire haartransplantatie in Emmen

  De haartransplantatie is de voorbije jaren positief in het nieuws geweest. Bekende personen die een ingreep hebben ondergaan, zijn hiermee uitgebreid naar buiten getreden. Dit heeft geleid tot het doorbreken van het taboe en een toenemende vraag naar haarimplantaties. Berichtgeving over haartransplantaties bij bekende mensen heeft zowel binnen- als een groot aantal buitenlandse haarklinieken in de spotlights gezet. Het aantal haartransplantatie aanbieders is met de toenemende vraag ook gestegen. Niet iedere haarkliniek en/of behandelend specialist beschikt over de nodige ervaring of is in staat om het gewenste resultaat te bereiken. Dat maakt het voorbereiden van een ingreep complex en soms onoverzichtelijk, want waar begint u en hoe pakt u zoiets aan? Het onbekende van het buitenland kunt u afschrikken, maar dat doen Nederlandse haartransplantatie tarieven ook. Voor een haartransplantatie in Emmen kunt u naar een lokale haarkliniek gaan, maar u kunt zich ook laten informeren door de consulenten van GlobalHair over een haarimplantatie in Turkije. Turkije is immers de nummer 1 haartransplantatie bestemming. Met een vestiging in Leiden is het bovendien niet noodzakelijk om meerdere keren naar de luxe haarkliniek in Istanbul heen en weer te reizen. Zowel voor het eerste consult als de nazorg en controles kunt u in Leiden terecht, waar ervaren Nederlandssprekende consulenten u op deskundige wijze begeleiden.

  Verschil haartransplantatie in Emmen en Istanbul

  De kwaliteit van de zorg en dienstverlening liggen in Istanbul op een hoog niveau. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ontving begin dit jaar de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije 2018/2019’. U wordt behandeld in een modern en comfortabel ingerichte kliniek waar het u aan niets ontbreekt. Een van de voornaamste redenen echter om voor een haartransplantatie in Istanbul te kiezen is het feit dat de tarieven betaalbaar zijn. Zorgverzekeraars zien de ingreep als een cosmetische behandeling, waar vrijwel geen vergoedingen voor worden verstrekt. Als u dan weet dat de gemiddelde haartransplantatie ruim € 5.000 kost, dan is dat een goede reden om even verder te kijken. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije. Zo wordt gewerkt met een vast all-in tarief van € 2.949, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Het aantal haarzakjes dat in Nederland behandeld wordt tijdens een dagbehandeling ligt aanmerkelijk lager. De haarimplantatie wordt in Turkije door een ervaren haarchirurg toegepast, deze werkt samen met een team van deskundige assistenten. Deze unieke samenwerking heeft het grotere aantal haarzakjes tot gevolg. Een behandeling verloopt vlot, waarbij u rekening dient te houden met een behandelduur van zo’n 6 tot 9 uur. Het behandeltarief bevat echter meer dan alleen de ingreep. Zo zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een haargroei stimulerende behandeling en nazorg inbegrepen.

  Waarom gaat u naar GlobalHair?

  Onze consulenten en haarchirurgen zijn ervaren professionals die u vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot en met de laatste controle afspraak, waarbij het eindresultaat wordt beoordeeld, begeleiden. Dat betekent ook dat u van ons eerlijke en oprechte adviezen krijgt, wat zoveel inhoudt als dat helaas niet iedereen als geschikte haartransplantatie kandidaat wordt beoordeeld. Een van de voorwaarden om voor een haartransplantatie in aanmerking te komen is dat u beschikt over genoeg donormateriaal. Dit materiaal is afkomstig uit uw haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. Gebruikmaken van haar van iemand anders is niet mogelijk. Beschikt u niet over genoeg donormateriaal of vindt een haarchirurg u om een andere reden niet geschikt voor de haartransplantatie? Dan krijgt u dat eerlijk te horen. Indien gewenst kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden. U wordt uitvoerig geïnformeerd over het verloop van de behandeling en de herstelperiode. Een haartransplantatie in Emmen of Istanbul is een veilige ingreep, met een uiterst kleine kans op complicaties. De FUE haartransplantatie wordt toegepast met behulp van een moderne micromotor. Tussen het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes kunt u wat rondlopen en uw benen strekken. Ook is er gelegenheid om te lunchen. Gedurende de behandeling is het mogelijk om televisie te kijken of wat te internetten. Gewoon ontspannen in de behandelstoel zitten kan en mag uiteraard ook. Onze haarchirurgen doen er alles aan om na een geslaagde ingreep u zo goed mogelijk door de herstelperiode te begeleiden. Om dit te bereiken krijgt u voordat u de kliniek in Istanbul verlaat tips, adviezen en verzorgingsinstructies. Heeft u na de ingreep of tijdens de herstelperiode vragen of last van bijwerkingen? Dan kunt u te allen tijde terecht in Leiden voor advies en/of antwoord op uw vragen.

  Zelfvertrouwen door een haartransplantatie

  Hebben haaruitval of kaalheid uw zelfvertrouwen beschadigd? Schaamt u zich voor kale plekken of een uitgedunde haardos? Met een haartransplantatie geniet ook u weer van een vollere haardos en een natuurlijke haarlijn. Ziet u op tegen de eerste stap, het maken van een afspraak voor een intakegesprek? Weet dan dat een groot aantal mannen en vrouwen u de voorbije jaren reeds zijn voorgegaan. U bent niet de eerste, niet de enige en zeker ook niet de laatste die onzeker is als gevolg van haaruitval. Eens u een behandeling overweegt, is het niet makkelijk om die eerste stap te zetten, maar eens u een afspraak heeft gemaakt is uw gevoel al heel anders. U kijkt uit naar het daadwerkelijke consult en zet de vragen die u heeft overzichtelijk op papier. U leest zich in door reviews en ervaringsverhalen te lezen en zoekt informatie over het verloop van een haarimplantatie. GlobalHair is actief in Utrecht, Friesland, Heerenveen, Assen en Hoogeveen. Ook bij GlobalHair in Leiden bent u van harte welkom voor een consult. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen of Appen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan