Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUT of FUE haartransplantatie in Zaanstad

  Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met uw eigen haar. Dit haar is afkomstig uit uw haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd. Gesproken wordt over het donorgebied en donormateriaal. Er zijn verschillende manieren waarop dit donormateriaal geoogst kan worden. De meeste haartransplantatie specialisten werken met de FUE techniek, waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied gehaald worden. Om nauwkeurig te kunnen werken zal in de meeste gevallen gevraagd worden om het haar te millimeteren. Vrouwen die een haarimplantatie overwegen maken graag gebruik van de haarsparende FUE techniek, waarbij alleen het donorgebied wordt geschoren. De geoogste haarzakjes worden een voor een geoogst, gecontroleerd en voorbereidt op plaatsing in de kalende gebieden. Het is een intensieve behandeling die afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, zo’n 6 tot 9 uur duurt. Het maximale aantal haarzakjes dat door Nederlandse specialisten wordt behandeld tijdens een dagbehandeling ligt op zo’n 3.000. Als alternatief voor de FUE techniek is er de verouderde FUT methode. Deze methode wordt minder en minder toegepast en houdt in dat er een huidreepje uit uw haarkrans wordt weggesneden. Snijden tijdens een chirurgische ingreep betekent dat er ook gehecht moet worden. De FUT haartransplantatie in Zaanstad laat een relatief groot en opvallend litteken achter op de achterzijde van uw hoofd. De FUE haarimplantatie is wat dat betreft vriendelijker en van littekens is geen sprake.

  Behandeldag haarimplantatie

  De haartransplantatie, zowel FUE als FUT, wordt altijd met een plaatselijke verdoving toegepast. Dat geldt zowel voor het oogsten als het terugplaatsen. Het donorgebied wordt verdoofd, waarna het oogsten kan beginnen. Vooraf is met u het aantal haarzakjes dat geoogst en getransplanteerd wordt besproken. Alle haarzakjes worden individueel op kwaliteit gecontroleerd, waarna ze voorbereidt worden op plaatsing in de transplantatiegebieden. Voor het terugplaatsen worden minuscule incisies gemaakt, waar de haarzakjes in geplaatst worden. De doorsnede van het materiaal, het boortje, dat hiervoor wordt gebruikt ligt tussen 0,4 en 1,2 mm. Het terugplaatsen dient voor een mooi resultaat te gebeuren in de groeirichting van de omliggende haren. Ervaren haarchirurgen weten hoe dit in uw situatie op de beste manier kan gebeuren. Het is een intensieve ingreep, waarbij aandacht en ervaring niet mogen ontbreken. Na het transplanteren duurt het een paar dagen voor de haarzakjes zijn vastgegroeid. Interessant om te weten is dat de unieke structuur van de grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans behouden blijft. Dat betekent dat ze niet gevoelig zijn voor Alopecia androgenetica wat door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon wordt veroorzaakt. Het is niet ongebruikelijk dat u een levenslange groeigarantie krijgt op de met succes getransplanteerde haarzakjes.

  Nazorg haartransplantatie in Zaanstad

  Het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes laat sporen na. De behandelde hoofdhuid is kort na de haartransplantatie rood en licht gezwollen. Dit zijn tijdelijke verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Geef uw huid en haar de tijd om tot rust te komen en te herstellen. Als gevolg van de haartransplantatie in Zaanstad ontstaan er korstjes, die door het genezen van de huid jeuk kunnen veroorzaken. Om complicaties te vermijden is het advies om niet te wrijven of krabben aan de korstjes. Wacht tot ze vanzelf van uw huid afvallen. Krabt u de wondjes open? Dan bestaat er zekere kans op het ontstaan van infecties met littekens tot gevolg. Overigens verloopt het herstel bij de meeste mannen en vrouwen die een haarimplantatie ondergaan probleemloos. Na 7 tot 10 dagen is het niet meer zichtbaar dat u de ingreep heeft uit laten voeren. Nazorg is bij een haartransplantatie belangrijk. Het is een veilige ingreep die wereldwijd wordt toegepast. De kans op bijwerkingen en complicaties is uiterst klein als u kiest voor toepassing in een geschikte omgeving en een ervaren specialist die instructies geeft om risico’s te vermijden. Hierbij kunt u onder meer denken aan: • Ruim voor de ingreep stoppen met roken. Ook na de haartransplantatie in Zaanstad is het beter om een aantal weken niet te roken. • Eventuele medicatie volgens een aangepast doseerschema te gebruiken. Dit volgens advies en instructie van de specialist. • Voldoende rust te nemen en de eerste 2 weken geen zware lichamelijke arbeid en/of intensieve sporten te ondernemen. • Gebruik te maken van de geadviseerde huid- en haarverzorgingsproducten. • De eerste dagen zeker geen hoofdbedekking te dragen. • De eerste nachten met een extra kussen te slapen.

  Tarief haartransplantatie Zaanstad en omgeving

  Een definitieve oplossing bij haaruitval klinkt aantrekkelijk. De haartransplantatie is een effectieve ingreep met blijvende resultaten. Het is echter ook een kostbare ingreep die zelden tot nooit door zorgverzekeraars vergoed wordt. De hoge kosten zorgen er regelmatig voor dat mensen zich laten afschrikken en op zoek gaan naar alternatieve behandelmethodes. Waar velen aan voorbijgaan is het feit dat de ingreep de laatste jaren onder andere door bekende personen op positieve wijze onder de aandacht is gebracht. Dit heeft ertoe geleid dat ook buitenlandse aanbieders op de Nederlandse markt haartransplantaties aanbieden. Deze ingrepen worden uitgevoerd in hoogwaardige haarklinieken die beschikken over kwaliteitskeurmerken en uiterst gerenommeerde en ervaren haarchirurgen. De prijzen die worden gehanteerd liggen over het algemeen aanmerkelijk lager dan in Nederland het geval is. Dat is ook bij GlobalHair het geval. In een luxe haarkliniek in Istanbul werkt een team van ISHRS geregistreerde haarchirurgen samen met ervaren assistenten en consulenten. Het eerste consult en de nazorg vinden plaats in Leiden, zodat u slechts een keer naar Istanbul heen en weer hoeft te reizen. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Maak een afspraak voor een consult door te bellen met +316 44 36 36 22. U kunt ons ook vinden in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Velsen en Purmerend.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan