Uw haar groeit niet meer en u ziet uw haardos dunner worden. Met tegenzin kijkt u in de spiegel en naar de kapper gaan wordt ook steeds moeilijker. Een haartransplantatie in Velsen is al jaren een veel gevraagde oplossing bij haarverlies. Wilt u weer met vertrouwen en een positief gevoel door het leven gaan? Bekijk de haartransplantatie resultaten en laat uzelf adviseren over de ingreep die ook uw leven op positieve manier kan veranderen.

Haartransplantatie-Velsen.
Haartransplantatie-Velsen.

Haartransplantatie in Velsen, de permanente oplossing bij haaruitval

Haaruitval bestrijden is vaak een frustrerende weg. Tal van middeltjes die meer beloven dan dat ze aan resultaat opleveren zijn vrij verkrijgbaar. U bent niet de eerste en ook niet de laatste die eerst aan de slag gaat met shampoos, lotions, poeders, pillen en voedingssupplementen die zeggen de haaruitval te verminderen en uw haargroei te bevorderen. Heeft u wel eens overwogen om de oorzaak van het haarverlies vast te laten stellen door een (huis)arts? Het is begrijpelijk dat u het moeilijk vindt om over het aanhoudende haarverlies te praten, maar het kennen van de oorzaak kan u een hoop geld en irritaties besparen. Op welke manier stelt een (huis)arts de oorzaak van haaruitval vast? Uit het gesprek komt een arts veel te weten, daarbij wordt ook gevraagd naar eventuele haaruitval binnen uw familie. Is een arts niet helemaal zeker of overtuigd? Dan kan een aanvullend bloedonderzoek plaatsvinden, een enkele keer krijgt u een verwijzing naar een dermatoloog waar een onderzoek van de huid en onderliggende weefsels uit kan worden gevoerd. Blijkt de oorzaak van uw haarverlies erfelijk te zijn dan zal een geschikte behandeling voorgesteld worden. • Haargroeimiddelen zoals Dutasteride, Finasteride, Minoxidil, de Diane pil en/of ketoconazol shampoo. • Lasertherapie of mesotherapie bij haaruitval. • Het dragen van een tijdelijk haarwerk of pruik. • Micro haar pigmentatie of tricopigmentatie. • FUE of FUT haartransplantatie. Beginnend haarverlies kan bij de meeste mensen goed behandeld worden met een bewezen haargroeimiddel. Nadeel van dit soort middelen zijn de ernstige bijwerkingen en het feit dat het middel dagelijks gebruikt moet blijven worden. Resultaten zijn dan ook tijdelijk. Zoekt u een permanente oplossing? De haartransplantatie in Velsen biedt mogelijkheden, waarbij haarklinieken u een levenslange groeigarantie geven.

Haarzakjes verplaatsen

Het idee van een haartransplantatie in Velsen is eenvoudig, maar effectief. Bij de ingreep, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, worden gezonde haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en verplaatst naar de kalende plekken. Vallen de getransplanteerde haren dan na verloop van tijd niet uit? Nee, de gezonde haarzakjes uit het donorgebied zijn niet gevoelig voor het hormoon dat Alopecia androgenetica veroorzaakt. Waar het dihydrotestosteron hormoon een verwoestende werking heeft op de andere haarzakjes, zijn de grafts uit uw haarkrans hiervan op geen manier van onder de indruk. De structuur en ongevoeligheid voor het DHT hormoon blijven ook na de haartransplantatie in Velsen behouden. Met succes getransplanteerde haarzakjes zullen haren blijven produceren, waardoor u geniet van blijvende resultaten. Het verplaatsen van de haarzakjes is een langdurige ingreep waarbij u zomaar zo’n 6 tot 9 uur onder behandeling bent. De exacte behandeltijd hangt af van het aantal haarzakjes dat bij u getransplanteerd wordt. U kunt zich voorstellen dat een haartransplantatie in Velsen van 1.000 haarzakjes minder lang duurt dan een complexe ingreep van 4.500 grafts. Een haarchirurg kan u vertellen met welke behandelduur u rekening kunt houden. Overigens is het niet zo dat u de volledige behandeltijd in de stoel ligt. Tussendoor is er tijd om uw benen te strekken en een smaakvolle lunch te gebruiken. Na de haartransplantatie herstelt de huid zich binnen 7 tot 10 dagen.

Haarkliniek in Velsen

Waar gaat u naartoe voor een goed resultaat? De haartransplantatie die u overweegt is een kostbare behandeling, waar u een ervaren haartransplantatie specialist voor nodig heeft. In Velsen en omgeving vindt u diverse haarklinieken. Uw keuze bepalen is niet eenvoudig, al kunt u vooraf een zekere voorkeur hebben. Ga langs bij een aantal specialisten en vergelijk deze gesprekken met elkaar. Let daarbij op de manier waarop u in een haarkliniek wordt ontvangen en hoe uw vragen worden beantwoord. Bij GlobalHair werken uitsluitend gerenommeerde, ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen die de haartransplantatie techniek in de vingers hebben zitten. Samen met deskundige haartransplantatie assistenten wordt de ingreep op efficiënte, succesvolle wijze toegepast. Bent u benieuwd naar hetgeen GlobalHair u te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een consult bij de vestiging in Leiden. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22. Een e-mail sturen kan ook: contact@globalhair.nl, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie in Velsen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Velsen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waarom werken niet alle haargroeimiddelen?

De markt is overspoeld met shampoos, lotions, poeder, tabletten en crèmes die wonderen beloven op het gebied van haargroei. Dat slechts een paar (genees)middelen een wetenschappelijk bewezen effect hebben op haaruitval is minder bekend. Vraag bij haaruitval altijd advies aan uw huisarts en/of dermatoloog. Deze kunnen u helpen met het vinden en gebruiken van een haargroeimiddel dat haaruitval daadwerkelijk verminderd.

2. Zijn bewezen haargroeimiddelen vrij verkrijgbaar?

Nee, middelen als Minoxidil, de Diane pil, Finasteride en Dutasteride zijn op recept verkrijgbaar. Koop nooit zomaar geneesmiddelen online via een aanbieder die u niet kent. U weet immers niet waar de producten vandaan komen en of ze ook inderdaad de stoffen bevatten die ze zouden moeten bevatten.

3. Hoe lang moet ik een haargroeimiddel gebruiken om resultaat te zien?

Niet iedereen die een haargroeimiddel gebruikt reageert op dezelfde manier. Waar de een na een aantal weken tot maanden een afname van het haarverlies ervaart, heeft een ander na zes maanden nog geen enkel zichtbaar verschil. Het is noodzakelijk om het haargroeimiddel te blijven gebruiken, omdat anders het haarverlies weer terug komt.

4. Blijvende resultaten hoef ik dus niet te verwachten van een haargroeimiddel?

Nee, als het middel dat u gebruikt de haaruitval verminderd dan moet het middel gebruikt blijven worden. U kunt een haargroeimiddel langdurig gebruiken, maar er bestaat altijd een zekere kans op uiteenlopende bijwerkingen.

5. Ik gebruik nu een haargroeimiddel, kan ik een haartransplantatie laten toepassen?

De haartransplantatie is een chirurgische ingreep die wordt toegepast bij onder meer erfelijke kaalheid. De voorbije jaren heeft de ingreep veel bekendheid gekregen, dit niet in de laatste plaats door de bekende mensen die met de haartransplantatie naar buiten zijn getreden. Het komt geregeld voor dat iemand het gebruik van een haargroeimiddel zat is en een haartransplantatie overweegt. De resultaten die bereikt worden zijn goed, al dient u wel over voldoende donormateriaal te beschikken om de ingreep toe te laten passen.

6. Met welke andere behandelingen kan een haartransplantatie gecombineerd worden?

Na een haartransplantatie wordt geregeld een haargroeimiddel als Minoxidil gebruikt. Dit zorgt niet voor een versnelde haargroei en de resultaten die bereikt worden verschillen per persoon. Eventueel kunt u de haardos verder laten verdichten met een micro haar pigmentatie behandeling. Het pigment dat daarbij wordt geïnjecteerd heeft geen nadelige invloed op de haarzakjes en de resultaten zijn direct zichtbaar. Een haarchirurg kan u meer vertellen over eventuele combinatiemogelijkheden.

7. Hoe kom ik meer te weten over een haartransplantatie in Velsen en omgeving?

Laat u vrijblijvend adviseren en voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult is er alle tijd om vragen te stellen en wordt de ingreep uitgebreid toegelicht. Beoordeeld wordt of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent en hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om van een fotoconsult gebruik te maken.