Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Gewilde behandeling bij erfelijke kaalheid

  Haaruitval kan door meerdere omstandigheden of invloeden veroorzaakt worden. Erfelijkheid, ziekte en invloeden van buitenaf zijn veel voorkomende oorzaken. Erfelijk haarverlies, mannelijke kaalheid of Alopecia androgenetica is bij de meeste mannen en vrouwen goed op te lossen met een haartransplantatie in Purmerend. Een van de voorwaarden om voor de ingreep in aanmerking te komen is dat het haarverlies in een stadium is, waarbij er nog voldoende donormateriaal beschikbaar is. Heeft het haarverlies het punt bereikt, dat met het beschikbare donormateriaal onvoldoende resultaten bereikt kunnen worden? Dan zal een haartransplantatie specialist u dit eerlijk vertellen. Het is zinloos om op dat moment een dure behandeling toe te laten passen, zeker als u al weet dat er geen natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Wanneer is iemand dan geschikt voor een haartransplantatie in Purmerend? • Uw verwachting van de ingreep moet realistisch zijn. Het is niet zo dat u na een haartransplantatie in Purmerend een volle haardos heeft zoals u deze had in uw jeugdjaren. Haarchirurgen lichten dit toe tijdens het intakegesprek en geven aan welke resultaten u al dan niet kunt verwachten. • Kies niet voor een haartransplantatie op jonge leeftijd. Het is niet voorspelbaar hoe de haaruitval zich ontwikkeld. • Ondanks de veiligheid van de ingreep dient u in goede gezondheid te verkeren. Heeft u een auto-immuunaandoening, diabetes, hart- en/of vaatziekten dan kan een haarchirurg u een alternatieve behandeling voorstellen. • De oorzaak van het haarverlies dient bekend te zijn. Is er bij u sprake van tijdelijke haaruitval als gevolg van stress, een verkeerd voedingspatroon, grote gewichtsschommelingen of hormonale veranderingen door bijvoorbeeld een zwangerschap? Dan is een FUE haartransplantatie in Purmerend niet de aangewezen oplossing. Datzelfde geldt voor haaruitval dat veroorzaakt wordt door haar- en huidziektes zoals Alopecia areata en psoriasis. • Haaruitval veroorzaakt door brandwonden of een ongeval kan eveneens met een haarimplantatie behandeld worden. Vaak is wel een bepaalde herstelperiode voorafgaand aan de gewenste ingreep van toepassing. Dit kunt u bespreken met een behandelend arts alsmede een ervaren haarchirurg. Uw geschiktheid zal altijd beoordeeld worden door een haartransplantatie specialist. Hierbij wordt verder gekeken dan alleen de mate waarin het haarverlies heeft plaatsgevonden. Neem naar een consult dan ook altijd relevante informatie over uw gezondheid, medische behandelingen en eventueel medicijngebruik mee.

  Mogelijkheden haartransplantatie in Purmerend

  Woont u in Purmerend of de directe omgeving, dan kunt u rekenen op de expertise van verschillende haarklinieken. Even googelen levert een aantal mogelijk interessante behandelaars op. Heeft u (nog) geen specifieke voorkeur? Lees dan zeker reviews en klantervaringen die u zowel op de website van een haarkliniek als op verschillende fora, blogs en vlogs kunt vinden. Hoe wordt een haarkliniek gewaardeerd en hoe hebben anderen het behandelproces ervaren? Is er een bepaalde kliniek die er met kop en schouders bovenuit steekt, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Lezen en vergelijken verschaft inzicht in het aanbod en de mogelijkheden. Al zoekend ontdekt u dat de kostprijs voor een haartransplantatie in Purmerend behoorlijk is, om vervolgens te lezen dat het tegenwoordig heel gewoon is om voor de gewenste ingreep uit te wijken naar een land als Turkije. En dan? Kiest u voor een dure haartransplantatie in Nederland of kijkt u naar het aanbod in Turkije? Neem alle opties die u heeft mee en ga gewoon kennismaken met de verschillende haarklinieken. Het is niet nodig om daarvoor naar Turkije te reizen. GlobalHair, een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije, is gevestigd in Leiden alwaar u van harte welkom bent voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek wordt de FUE haartransplantatie techniek uitgebreid toegelicht en worden uw wensen en verwachtingen besproken. De behandeling wordt uiteengezet, waarbij aandacht wordt besteed aan de luxe haarkliniek in Istanbul waar de ingreep plaatsvindt.

  Meer informatie haartransplantatie

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? en wilt u weten waar wij actief zijn. Laat uzelf dan voorlichten en informeren tijdens een consult in Leiden. Verder zijn wij ook actief in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Velsen en Zaanstad. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22 of door het contactformulier in te vullen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp