Haarproblemen en kaalheid zijn iets waarvoor u een oplossing zoekt. Het is allang niet meer nodig om uw dunner wordende haardos te verbergen of te camoufleren met een haarstukje waar u zich niet bij op uw gemak voelt. Met een moderne ingreep als een haartransplantatie in Purmerend wordt nieuwe haargroei weer mogelijk en geniet u weer met volle teugen van een gezonde dosis zelfvertrouwen. Bij GlobalHair wordt u bovendien behandeld door ervaren haarchirurgen en kunt u terecht voor een betaalbare haarimplantatie.

Haartransplantatie Purmerend.
Haartransplantatie Purmerend.

Gewilde behandeling bij erfelijke kaalheid

Haaruitval kan door meerdere omstandigheden of invloeden veroorzaakt worden. Erfelijkheid, ziekte en invloeden van buitenaf zijn veel voorkomende oorzaken. Erfelijk haarverlies, mannelijke kaalheid of Alopecia androgenetica is bij de meeste mannen en vrouwen goed op te lossen met een haartransplantatie in Purmerend. Een van de voorwaarden om voor de ingreep in aanmerking te komen is dat het haarverlies in een stadium is, waarbij er nog voldoende donormateriaal beschikbaar is. Heeft het haarverlies het punt bereikt, dat met het beschikbare donormateriaal onvoldoende resultaten bereikt kunnen worden? Dan zal een haartransplantatie specialist u dit eerlijk vertellen. Het is zinloos om op dat moment een dure behandeling toe te laten passen, zeker als u al weet dat er geen natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Wanneer is iemand dan geschikt voor een haartransplantatie in Purmerend? • Uw verwachting van de ingreep moet realistisch zijn. Het is niet zo dat u na een haartransplantatie in Purmerend een volle haardos heeft zoals u deze had in uw jeugdjaren. Haarchirurgen lichten dit toe tijdens het intakegesprek en geven aan welke resultaten u al dan niet kunt verwachten. • Kies niet voor een haartransplantatie op jonge leeftijd. Het is niet voorspelbaar hoe de haaruitval zich ontwikkeld. • Ondanks de veiligheid van de ingreep dient u in goede gezondheid te verkeren. Heeft u een auto-immuunaandoening, diabetes, hart- en/of vaatziekten dan kan een haarchirurg u een alternatieve behandeling voorstellen. • De oorzaak van het haarverlies dient bekend te zijn. Is er bij u sprake van tijdelijke haaruitval als gevolg van stress, een verkeerd voedingspatroon, grote gewichtsschommelingen of hormonale veranderingen door bijvoorbeeld een zwangerschap? Dan is een FUE haartransplantatie in Purmerend niet de aangewezen oplossing. Datzelfde geldt voor haaruitval dat veroorzaakt wordt door haar- en huidziektes zoals Alopecia areata en psoriasis. • Haaruitval veroorzaakt door brandwonden of een ongeval kan eveneens met een haarimplantatie behandeld worden. Vaak is wel een bepaalde herstelperiode voorafgaand aan de gewenste ingreep van toepassing. Dit kunt u bespreken met een behandelend arts alsmede een ervaren haarchirurg. Uw geschiktheid zal altijd beoordeeld worden door een haartransplantatie specialist. Hierbij wordt verder gekeken dan alleen de mate waarin het haarverlies heeft plaatsgevonden. Neem naar een consult dan ook altijd relevante informatie over uw gezondheid, medische behandelingen en eventueel medicijngebruik mee.

Mogelijkheden haartransplantatie in Purmerend

Woont u in Purmerend of de directe omgeving, dan kunt u rekenen op de expertise van verschillende haarklinieken. Even googelen levert een aantal mogelijk interessante behandelaars op. Heeft u (nog) geen specifieke voorkeur? Lees dan zeker reviews en klantervaringen die u zowel op de website van een haarkliniek als op verschillende fora, blogs en vlogs kunt vinden. Hoe wordt een haarkliniek gewaardeerd en hoe hebben anderen het behandelproces ervaren? Is er een bepaalde kliniek die er met kop en schouders bovenuit steekt, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Lezen en vergelijken verschaft inzicht in het aanbod en de mogelijkheden. Al zoekend ontdekt u dat de kostprijs voor een haartransplantatie in Purmerend behoorlijk is, om vervolgens te lezen dat het tegenwoordig heel gewoon is om voor de gewenste ingreep uit te wijken naar een land als Turkije. En dan? Kiest u voor een dure haartransplantatie in Nederland of kijkt u naar het aanbod in Turkije? Neem alle opties die u heeft mee en ga gewoon kennismaken met de verschillende haarklinieken. Het is niet nodig om daarvoor naar Turkije te reizen. GlobalHair, een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije, is gevestigd in Leiden alwaar u van harte welkom bent voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek wordt de FUE haartransplantatie techniek uitgebreid toegelicht en worden uw wensen en verwachtingen besproken. De behandeling wordt uiteengezet, waarbij aandacht wordt besteed aan de luxe haarkliniek in Istanbul waar de ingreep plaatsvindt.

Meer informatie haartransplantatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Laat uzelf dan voorlichten en informeren tijdens een consult in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22 of door het contactformulier in te vullen.

Haartransplantatie in Purmerend FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Purmerend. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Wat maakt een haartransplantatie in Purmerend populair?

De haartransplantatie is een veelvuldig toegepaste en gewilde behandeling bij mannelijke haaruitval. Mede door het grote aantal bekende mensen dat de voorbije jaren in de publiciteit is geweest met de haartransplantatie, is de vraag explosief gestegen. Ook het feit dat de resultaten blijvend zijn, maken het wereldwijd een van de meest gewilde cosmetische behandelingen.

2. Wanneer ben ik niet geschikt voor een haartransplantatie?

Ondanks de populariteit is niet iedereen een geschikte kandidaat. Tijdelijk haarverlies komt niet voor de ingreep in aanmerking en in geval van Alopecia androgenetica moet er voldoende donorhaar beschikbaar zijn. De haartransplantatie kan afgeraden worden als u bekend bent met diabetes, hart- en vaataandoeningen en verschillende auto-immuun aandoeningen.

3. Welke voordelen heeft een haarimplantatie?

De voorbije jaren is het aantal aanbieders in binnen- en buitenland fors toegenomen, wat voor interessante ontwikkelingen op onder meer het gebied van prijsconcurrentie heeft gezorgd. Resultaten die bereikt worden zijn blijvend en haarklinieken geven garantie.

4. Met welke nadelen moet ik rekening houden?

Haartransplantaties zijn kostbare ingrepen die zelden voor vergoeding of terugbetaling in aanmerking komen. Het is een chirurgische ingreep met een behoorlijk lange behandelduur, en het is een ingreep die niet bij iedereen toegepast kan worden.

5. Hoe krijg ik korting op een haartransplantatie in Purmerend?

Kortingsmogelijkheden zijn vaak vrij beperkt. Besparen op de prijs voor een haartransplantatie in Purmerend is mogelijk door uit te wijken naar GlobalHair en de ingreep in Istanbul toe te laten passen. Voor de helft van de kosten in Purmerend wordt de FUE haartransplantatie toegepast. Jaarlijks worden bij de haarkliniek in Istanbul honderden haarimplantaties met uitstekend resultaat toegepast.

6. Welke techniek wordt toegepast?

De haarchirurgen van GlobalHair passen zowel de FUE methode als de haarsparende FUE techniek toe. Gewerkt wordt met een FUE micro motor, waarmee de haarzakjes op efficiënte wijze uit het donorgebied worden verwijderd.

7. Hoe zijn de kosten voor een haartransplantatie opgebouwd?

GlobalHair hanteert een all-in tarief waarbij, naast de ingreep van maximaal 4.500 haarzakjes, ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een haargroei stimulerende behandeling zijn inbegrepen. Het eerste consult is gratis. Eventuele controles en nazorg vinden plaats in Leiden en zijn eveneens inbegrepen. U weet dus van tevoren precies waar u op financieel gebied aan toe bent.

8. Hoe verloopt een haartransplantatie procedure bij GlobalHair?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht of gezegd is het niet nodig om meer dan eens naar Istanbul te reizen. Over communicatie problemen en misverstanden op dat vlak hoeft u zich niet druk te maken. Gedurende uw verblijf in de haarkliniek is een Nederlandssprekende consulent aanwezig en beschikbaar om u bij te staan en uw vragen te beantwoorden. De ochtend na de haartransplantatie gaat u terug naar de haarchirurg voor een afsluitende controle. Als de arts het verantwoord vindt kunt u diezelfde dag naar huis reizen.