Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie specialist Hoofddorp

  Een specialist in haartransplantatie in Hoofddorp kunt u meer vertellen over de FUE methode. Met deze haarimplantatie techniek kan men haren laten terug groeien zonder daarbij blijvende schade toe te brengen aan de hoofdhuid. Door haren individueel uit het achterhoofd weg te halen en te transplanteren op een kalende plek kan een haarchirurg uit Turkije op natuurlijke wijze uw haarlijn herstellen. De FUE haartransplantatie methode kan het goedkoopst in Istanbul uitgevoerd worden zonder daarbij onder te doen aan de kwaliteit van Nederlandse haarklinieken. Sterker nog de FUE techniek om haren te implanteren is verder ontwikkeld in Turkije. Mocht u een afspraak willen maken met een haarimplantatie specialist uit Hoofddorp dant kunt u bij GlobalHair terecht.

  Haarimplantatie in het buitenland

  Door een haarimplantatie in Hoofddorp te laten regelen door een haarexpert van GlobalHair wordt u volledig ontzorgd. We kunnen een goedkope FUE haartransplantatie verzorgen in een haarkliniek in Turkije waar u de beste services krijgt. Zo ontvangt u na afloop van de haarimplantatie in Istanbul een gratis haargroei stimulerende plasmabehandeling toegedient die de haargroei sterk bevordert. Deze plasmabehandeling heeft gewoonlijk een prijs van €750 en zit standaard in ons all in haarbehandeling inbegrepen. De haarimplantaties zijn zeer goedkoop en kosten zo’n €2.949 tot €4.000 afhankelijk van de behandeling in het buitenland. In Nederland kost het zo’n €6.000 tot €10.000. Vraag daarom een consult aan voor haartransplantatie vanuit Hoofddorp. Wij zijn ook actief in Amsterdam, Haarlem, Velsen, Purmerend en Zaanstad.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp