Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Hoofddorp

Kaalheid kunt u op natuurlijke wijze tegengaan met haartransplantatie Hoofddorp. GlobalHair kan u inlichten over alle aspecten van een FUE haarimplantatie die goedkoop en professioneel. Zo’n haarbehandeling kunt u laten doen in een gecertificeerde haarkliniek in Turkije en Nederland. De Turkse klinieken zijn daarentegen een heel stuk goedkoper zonder af te doen aan de kwaliteit. Als haarspecialist raden we dan ook aan om bij ons een afspraak te maken met een haarchirurg in Istanbul voor een goede prijs.

Met zo’n haartransplantatie kunt u snel en eenvoudig uw haren terug laten groeien tegen een scherpe prijs. Een haarimplantatie specialist uit Hoofddorp kan u wegwijs maken in alle beschikbare behandelingen en de opties die u heeft.

Haartransplantatie specialist Hoofddorp

Een specialist in haartransplantatie in Hoofddorp kan u meer vertellen over de FUE methode. Met deze haarimplantatie techniek kan men haren laten terug groeien zonder daarbij blijvende schade toe te brengen aan de hoofdhuid. Door haren individueel uit het achterhoofd weg te halen en te transplanteren op een kalende plek kan een haarchirurg uit Turkije op natuurlijke wijze uw haarlijn herstellen. De FUE haartransplantatie methode kan het goedkoopst in Istanbul uitgevoerd worden zonder daarbij onder te doen aan de kwaliteit van Nederlandse haarklinieken. Sterker nog de FUE techniek om haren te implanteren is verder ontwikkeld in Turkije. Mocht u een afspraak willen maken met een haarimplantatie specialist uit Hoofddorp dant kunt u bij GlobalHair terecht.

Haarimplantatie in het buitenland

Door een haarimplantatie in Hoofddorp te laten regelen door een haarexpert van GlobalHair wordt u volledig ontzorgd. We kunnen een goedkope FUE haartransplantatie verzorgen in een haarkliniek in Turkije waar u de beste services krijgt. Zo ontvangt u na afloop van de haarimplantatie in Istanbul een gratis haargroei stimulerende plasmabehandeling toegedient die de haargroei sterk bevordert. Deze plasmabehandeling heeft gewoonlijk een prijs van €750 en zit standaard in ons all in haarbehandeling inbegrepen. De haarimplantaties zijn zeer goedkoop en kosten zo’n €2.949 tot €4.000 afhankelijk van de behandeling in het buitenland. In Nederland kost het zo’n €6.000 tot €10.000. Vraag daarom een consult aan voor haartransplantatie vanuit Hoofddorp. Wij zijn ook actief in Amsterdam, Haarlem, Velsen, Purmerend en Zaanstad.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4