Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom kiest u juist nu voor een haartransplantatie?

  Veel mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor een haartransplantatie in Heerhugowaard. De kwaliteit en niveau van de zorg zijn goed en u vertrouwt op ervaren haarchirurgen die over aantoonbare ervaring beschikking. Wat veel mensen onvoldoende beseffen is het feit dat de ingreep in een land als Turkije vele malen goedkoper is. Daarnaast zijn er diverse andere voordelen die een haartransplantatie in Istanbul interessant maken: • Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische chirurgie en andere procedures. • De medische industrie is ver ontwikkeld en biedt zowel hoogwaardige zorg als dienstverlening. • Haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en werken met de moderne FUE techniek. • Binnen de haarklinieken is er de beschikking over kennis en kunde. Dit door jarenlange ervaring van de behandelend artsen. • Jaarlijks gaan duizenden mannen en vrouwen naar Turkije om haarverlies of kaalheid met een haartransplantatie te laten behandelen. Niet alleen zijn de haarchirurgen uiterst gerenommeerd en ervaren, ze bieden bovendien uitstekende resultaten. En dat voor een fractie van de kosten die u voor een haartransplantatie in Heerhugowaard zou betalen. Is die goedkopere prijs wel te vertrouwen? Ja, er is zelfs een logische verklaring voor te geven. De kosten voor medische behandelingen zijn in Turkije lager en daarnaast worden er ook veel lagere arbeidskosten gerekend. Algemene kliniekkosten zijn ook goedkoper. Al met al maakt dat de prijs voor een haartransplantatie tot ruim 50% goedkoper. Zo wordt een haartransplantatie ineens betaalbaar en toegankelijk voor een grote groep mensen. Het feit dat Turkije niet aan de andere kant van de wereld ligt en er dagelijks een groot aantal vluchten van diverse (regionale) luchthavens vertrekken, maakt reizen niet ingewikkeld. Door de uitgebreide vluchtmogelijkheden kunt u ook hier uw voordeel mee doen. GlobalHair maakt de keuze voor een haartransplantatie in Istanbul aantrekkelijk door het hanteren van een vast all-in tarief, waarbij tevens 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen. Meer dan een keer naar Istanbul reizen is niet nodig. U kunt voor het intakegesprek, nazorg en controles terecht bij de vestiging in Leiden.

  Betaalbare tarieven haartransplantatie

  Een vast all-in tarief dat is anders dan de tarieven die Nederlandse haarklinieken hanteren. Verdiept u zich in een haartransplantatie in Heerhugowaard dan ziet u tarieven en prijzen voorbij komen die gebaseerd zijn op een bepaald aantal haarzakjes. In Nederland worden tijdens een dagbehandeling gemiddeld ongeveer 3.000 grafts getransplanteerd. Een groot verschil met de mogelijkheden die GlobalHair u biedt. De haarchirurgen in Istanbul werken samen met een geolied team assistenten, waardoor bij een vergelijkbare dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een FUE haartransplantatie inclusief haargroei stimulerende behandeling. De gemiddelde kostprijs in Nederland ligt rond de € 5.000, waarbij het maximale aantal haarzakjes aanmerkelijk lager is. De haartransplantatie valt onder de zogenaamde cosmetische behandelingen, waar zorgverzekeraars geen vergoeding voor geven. Iedere vorm van korting of besparing is dan welkom.

  Haartransplantatie in Heerhugowaard of Istanbul?

  Uiteindelijk bent uzelf degene die een beslissing neemt voor een haarkliniek. Of dat nu Heerhugowaard of Istanbul is, de behandelprocedure verloopt grofweg op dezelfde manier. Dat betekent dat er bij iedere haarkliniek een uitgebreid intakegesprek plaatsvindt. Dit gesprek is niet alleen voor uzelf belangrijk, maar zeker ook voor de haarchirurg. Wie zegt immers of u geschikt bent voor de gewenste ingreep? Haarchirurgen krijgen graag een totaalbeeld van wie ze voor zich hebben. Dit kan door nauwkeurig te kijken naar uw hoofdhuid en haaruitval, maar ook uw gezondheid telt hierin mee. Haaruitval veroorzaakt door een huid- en/of haaraandoening komt zelden voor een haartransplantatie in aanmerking. Datzelfde geldt als u te maken heeft met diabetes, hart- en vaatproblemen, Alopecia areata en auto-immuun aandoeningen. De meeste haartransplantaties worden toegepast bij mannen en vrouwen die door het mannelijke DHT hormoon te maken hebben met blijvend haarverlies. Een haarchirurg kan bekijken hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren en welke resultaten u in uw situatie kunt verwachten. Wilt u meer weten over het verloop van de behandeling? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de haarchirurgen en consulenten van GlobalHair. Tijdens het consult in Leiden ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Verder zijn wij ook actief in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en Hoorn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1