Een haartransplantatie in Heerhugowaard is een uitstekende kans om uw haar en uw zelfvertrouwen te laten groeien. Haarverlies en kaalheid behoren vanaf nu tot het verleden. Verdiep uzelf in de moderne behandeltechnieken en zet de eerste stap naar blijvend nieuwe haargroei. Het is niet nodig om de hoofdprijs voor de ingreep te betalen. Goed kijken en vergelijken levert interessante besparingsmogelijkheden en alternatieve behandelplaatsen op.

Haartransplantatie Heerhugowaard.
Haartransplantatie Heerhugowaard.

Waarom kiest u juist nu voor een haartransplantatie?

Veel mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor een haartransplantatie in Heerhugowaard. De kwaliteit en niveau van de zorg zijn goed en u vertrouwt op ervaren haarchirurgen die over aantoonbare ervaring beschikking. Wat veel mensen onvoldoende beseffen is het feit dat de ingreep in een land als Turkije vele malen goedkoper is. Daarnaast zijn er diverse andere voordelen die een haartransplantatie in Istanbul interessant maken: • Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische chirurgie en andere procedures. • De medische industrie is ver ontwikkeld en biedt zowel hoogwaardige zorg als dienstverlening. • Haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en werken met de moderne FUE techniek. • Binnen de haarklinieken is er de beschikking over kennis en kunde. Dit door jarenlange ervaring van de behandelend artsen. • Jaarlijks gaan duizenden mannen en vrouwen naar Turkije om haarverlies of kaalheid met een haartransplantatie te laten behandelen. Niet alleen zijn de haarchirurgen uiterst gerenommeerd en ervaren, ze bieden bovendien uitstekende resultaten. En dat voor een fractie van de kosten die u voor een haartransplantatie in Heerhugowaard zou betalen. Is die goedkopere prijs wel te vertrouwen? Ja, er is zelfs een logische verklaring voor te geven. De kosten voor medische behandelingen zijn in Turkije lager en daarnaast worden er ook veel lagere arbeidskosten gerekend. Algemene kliniekkosten zijn ook goedkoper. Al met al maakt dat de prijs voor een haartransplantatie tot ruim 50% goedkoper. Zo wordt een haartransplantatie ineens betaalbaar en toegankelijk voor een grote groep mensen. Het feit dat Turkije niet aan de andere kant van de wereld ligt en er dagelijks een groot aantal vluchten van diverse (regionale) luchthavens vertrekken, maakt reizen niet ingewikkeld. Door de uitgebreide vluchtmogelijkheden kunt u ook hier uw voordeel mee doen. GlobalHair maakt de keuze voor een haartransplantatie in Istanbul aantrekkelijk door het hanteren van een vast all-in tarief, waarbij tevens 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen. Meer dan een keer naar Istanbul reizen is niet nodig. U kunt voor het intakegesprek, nazorg en controles terecht bij de vestiging in Leiden.

Betaalbare tarieven haartransplantatie

Een vast all-in tarief dat is anders dan de tarieven die Nederlandse haarklinieken hanteren. Verdiept u zich in een haartransplantatie in Heerhugowaard dan ziet u tarieven en prijzen voorbij komen die gebaseerd zijn op een bepaald aantal haarzakjes. In Nederland worden tijdens een dagbehandeling gemiddeld ongeveer 3.000 grafts getransplanteerd. Een groot verschil met de mogelijkheden die GlobalHair u biedt. De haarchirurgen in Istanbul werken samen met een geolied team assistenten, waardoor bij een vergelijkbare dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een FUE haartransplantatie inclusief haargroei stimulerende behandeling. De gemiddelde kostprijs in Nederland ligt rond de € 5.000, waarbij het maximale aantal haarzakjes aanmerkelijk lager is. De haartransplantatie valt onder de zogenaamde cosmetische behandelingen, waar zorgverzekeraars geen vergoeding voor geven. Iedere vorm van korting of besparing is dan welkom.

Haartransplantatie in Heerhugowaard of Istanbul?

Uiteindelijk bent uzelf degene die een beslissing neemt voor een haarkliniek. Of dat nu Heerhugowaard of Istanbul is, de behandelprocedure verloopt grofweg op dezelfde manier. Dat betekent dat er bij iedere haarkliniek een uitgebreid intakegesprek plaatsvindt. Dit gesprek is niet alleen voor uzelf belangrijk, maar zeker ook voor de haarchirurg. Wie zegt immers of u geschikt bent voor de gewenste ingreep? Haarchirurgen krijgen graag een totaalbeeld van wie ze voor zich hebben. Dit kan door nauwkeurig te kijken naar uw hoofdhuid en haaruitval, maar ook uw gezondheid telt hierin mee. Haaruitval veroorzaakt door een huid- en/of haaraandoening komt zelden voor een haartransplantatie in aanmerking. Datzelfde geldt als u te maken heeft met diabetes, hart- en vaatproblemen, Alopecia areata en auto-immuun aandoeningen. De meeste haartransplantaties worden toegepast bij mannen en vrouwen die door het mannelijke DHT hormoon te maken hebben met blijvend haarverlies. Een haarchirurg kan bekijken hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren en welke resultaten u in uw situatie kunt verwachten. Wilt u meer weten over het verloop van de behandeling? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de haarchirurgen en consulenten van GlobalHair. Tijdens het consult in Leiden ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Heerhugowaard FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Heerhugowaard. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waar let ik op bij het vergelijken van haartransplantatie mogelijkheden?

Zet voor uzelf op papier wat u belangrijk vindt bij het vinden van een geschikte behandelaar. Besteed daarbij aandacht aan ervaring en aantoonbaar bereikte resultaten. Hoe is de bereikbaarheid en eventuele naamsbekendheid van een haarkliniek. Welke tarieven worden berekend en hoe is de nazorg geregeld? Probeer daarbij haartransplantatie ervaringen te lezen, maar bekijk zeker ook haartransplantatie voor en na foto’s om een beter beeld te krijgen van resultaten die bereikt worden.

2. Kan ik binnen- en buitenlandse haarklinieken met elkaar vergelijken?

Ja, kijk hierbij goed naar het aantal haarzakjes dat bij de ingreep is inbegrepen. U kunt ook vragen naar kwaliteitskeurmerken en de mate waarin de behandelend specialisten ervaring hebben. Om een gevoel te krijgen bij een haarkliniek kunt u naar een intakegesprek gaan en zelf ervaren hoe een aanbieder te werk gaat. Vaak is dit bij buitenlandse aanbieders niet evident, omdat u ver moet reizen.

3. Waar vind ik GlobalHair?

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Hier vinden het consult, de controles en nazorg plaats. De ingreep zelf wordt door ISHRS geregistreerde haarchirurgen in Istanbul toegepast. U reist gedurende het haartransplantatieproces dan ook niet meer dan een keer naar Turkije.

4. Welke kwaliteit mag ik bij GlobalHair verwachten?

Onze haarkliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De constante, hoogwaardige kwaliteit heeft, in combinatie met de bereikte resultaten, geleid tot het recentelijk in ontvangst mogen nemen van de prestigieuze award voor “Beste haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019”. U wordt gedurende het haartransplantatieproces begeleidt en bijgestaan door ervaren consulenten die uw taal spreken.

5. Waarom zijn de kosten in Istanbul lager dan in Heerhugowaard?

Loonkosten zijn in Turkije lager dan in Nederland. Datzelfde geldt voor de algemene kosten om een haarkliniek operationeel te houden. Lagere kosten betekent dat de ingreep voor een goedkoper tarief aangeboden kan worden.

6. Wat is inbegrepen bij het all-in tarief?

Bij het tarief van € 2.949 is de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen. Daarnaast horen ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers tot het tarief. Bij iedere FUE-haartransplantatie wordt bovendien een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 aangeboden.

7. Wat kan ik verwachten van de ingreep?

Een haartransplantatie bestaat uit twee delen: het oogsten en terugplaatsen van de grafts. De haarchirurg werkt samen met een team van ervaren haartransplantatie assistenten. Zowel het donor- als transplantatie gebied wordt plaatselijk verdoofd, zodat u geen pijn ervaart. Tussendoor is er gelegenheid om uw benen te strekken en te lunchen. De ingreep duurt, afhankelijk van de omvang, zo’n 6 tot 9 uur.

8. Kan ik direct na de haartransplantatie naar huis?

Na de ingreep gaat u terug naar het hotel. De volgende ochtend vindt een ontmoeting en controle bij de haarchirurg plaats. Deze geeft aanvullende verzorgingstips. Gaat alles goed, dan krijgt u toestemming om naar huis te reizen. De transfer naar het vliegveld vindt aansluitend plaats.