Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haaruitval en een haartransplantatie in Hoorn

  Erfelijke kaalheid is een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen. Gevoeligheid voor het hormoon dihydrotestosteron, DHT, ligt aan het haarverlies ten grondslag. Onder invloed van DHT wordt het natuurlijke haargroeiproces in een absurde stroomversnelling gebracht, waardoor de haarzakjes uiteindelijk vernietigd worden. Eens een haarzakje vernietigd is, is nieuwe haargroei niet langer mogelijk. Mannen kunnen al op vrij jonge leeftijd, in de puberteit, met overmatige haaruitval geconfronteerd worden. Het haarverlies uit zich door middel van een kalende kruin, diepere inhammen en een haarlijn die zich verder en verder terugtrekt. Vrouwen zien voornamelijk een verspreide haaruitval en een haardos die dunner wordt. Alopecia androgenetica is met een haartransplantatie in Hoorn meestal goed te behandelen. De moderne behandeltechniek, waarbij haarzakjes uit het donorgebied naar de kalende gebieden worden getransplanteerd, wordt met succes bij mannen en vrouwen toegepast. Dat betekent helaas niet dat de ingreep bij iedereen met haaruitval uitgevoerd kan worden. Voorafgaand aan de haartransplantatie vindt een uitgebreid intakegesprek plaats, waarbij uw geschiktheid wordt beoordeeld. Een haartransplantatie in Hoorn wordt afgeraden als er sprake is van: • Haaruitval dat een gevolg is van medische behandelingen, stress, trichotillomanie, Alopecia areata en hormonale veranderingen zoals een zwangerschap en/of het doormaken van de overgang. • De kaalheid te ver gevorderd is en u niet over voldoende donormateriaal beschikt. • Actieve huid- en/of haar infecties. Eventueel kan een haartransplantatie op een later moment wel toegepast worden. • Minderjarige leeftijd. Behandelend specialisten raden de behandeling op minderjarige en jonge leeftijd af. Het is moeilijk te voorspellen hoe de haaruitval zich ontwikkelt. Mannen die al vroeg een haartransplantatie ondergaan hebben niet zelden op latere leeftijd een extra behandeling nodig.

  Werkwijze FUE haartransplantatie

  De werkwijze van een haartransplantatie is eigenlijk vrij eenvoudig en gebaseerd op uw eigen donormateriaal. Als u denkt dat een haartransplantatie mogelijk is met een andere donor, dan zal een haarchirurg u teleurstellen. Het is een behandeling die enkel met lichaamseigen materiaal wordt uitgevoerd. Het donormateriaal dat wordt gebruikt, wordt geoogst uit uw haarkrans. Met behulp van verfijnde apparatuur worden de haarzakjes individueel uit het donorgebied verwijderd en op kwaliteit gecontroleerd. In het transplantatiegebied boort de haarchirurg kleine kanaaltjes waar de geoogste haarzakjes in geplaatst worden. Het is een nauwkeurige, langdurige ingreep die de nodige ervaring vereist om een natuurlijk resultaat te bereiken. Na afloop van de haartransplantatie in Hoorn is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Deze tijdelijke verschijnselen nemen af in de dagen die volgen. Napijn komt bij de meeste mensen niet voor. Ervaart u na de haartransplantatie hoofdpijn? Gewone pijnstillers, zoals paracetamol, helpen de pijn te bestrijden. Op de plaatsen waar de haarzakjes zijn geoogst en geplaatst ontstaan korstjes. Dit is een normaal gevolg van een genezende huid. Geef de korstjes tijd om vanzelf te genezen, zodat ze uit zichzelf van de huid afvallen. U moet rekening houden met een herstelperiode van 7 tot 10 dagen. Van zichtbare resultaten is op dat moment nog geen sprake. Nieuwe haargroei is niet eerder dan na drie maanden te verwachten. Het optimale eindresultaat kan 9 tot 12 maanden na de ingreep beoordeeld worden. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Met het ouder worden kan uw haardos op natuurlijke wijze wel wat dunner worden.

  Interessante oplossing bij haaruitval

  De blijvende resultaten en de groeigarantie die de meeste haarklinieken geven, maken dat een haartransplantatie een veelgevraagde en dus interessante oplossing is bij haaruitval. Deze populariteit maakt dat u veel te kiezen heeft. Zo zijn er tal van binnen- en buitenlandse haarklinieken actief in Nederland en kunt u een keuze maken uit ervaren haarchirurgen, onbekende behandelaars, dure behandelingen en betaalbare alternatieven. Geadviseerd wordt om te vergelijken en bij een aantal haarklinieken persoonlijk kennis te gaan maken. Gaat uw voorkeur uit naar ISHRS geregistreerde haarchirurgen en een betaalbare FUE haartransplantatie? Maak dan ook een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Uw kunt op ons rekenen in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen en Hollands Kroon.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1