facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Hollands Kroon

Nieuwe blijvende haargroei? Het is een gewilde oplossing bij aanhoudend haarverlies als gevolg van Alopecia androgenetica. Waar andere behandelingen het haarverlies verminderen, maakt een haartransplantatie in Hollands Kroon nieuwe haargroei mogelijk. Met behulp van verfijnde, chirurgische, technieken, worden uw eigen haren geoogst en getransplanteerd naar de kalende gebieden. De resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw en blijvend.

Voordelen haartransplantatie in Hollands Kroon

Het verminderen van haarverlies en het creëren van nieuwe haargroei zijn de voordelen van een haartransplantatie die vaak in een adem genoemd worden. Natuurlijk kent de ingreep ook nadelen en andere voordelen en mogelijkheden waar minder vaak aan gedacht wordt. Bijzonderheden van een haartransplantatie in Hollands Kroon zijn onder meer: • Verbeterde uitstraling. Haarverlies en kaalheid brengen uw zelfvertrouwen niet veel goeds. U bent teleurgesteld in uw haardos en kijken naar uw spiegelbeeld wordt steeds moeilijker. Met een FUE haartransplantatie worden kalende gebieden opgevuld. Eens het haar weer begint te groeien neemt uw zelfvertrouwen toe en krijgt u meer plezier om uw sociale contacten te onderhouden. • Permanente remedie. Terwijl behandelingen zoals haargroeimiddelen, laser therapie, mesotherapie bij haaruitval en het dragen van een haarwerk in feite allemaal tijdelijk zijn, biedt een haartransplantatie levenslange groeigarantie. De permanente resultaten maken het, ondanks de hoge kostprijs, een populaire ingreep die door mannen en vrouwen met haaruitval overwogen wordt. • Afrekenen met dun haar en kalende plekken. Geen enkele andere behandeling stelt u in staat om voorgoed afscheid te nemen van uitdunnend haar en een hoofdhuid die meer en meer zichtbaar wordt. Het slagingspercentage van een haartransplantatie in Hollands Kroon ligt hoog. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven doorgaans uw leven lang haren produceren. • Weinig onderhoud. De meeste mensen herstellen snel van de ingreep. Een haartransplantatie heeft een zeer kleine kans op bijwerkingen of complicaties. Na de haarimplantatie hoeft u niet terug naar de haarchirurg voor het laten verwijderen van hechtingen, want bij de procedure wordt niet gehecht. Door de tips en adviezen in combinatie met de aanbevolen huid- en haarverzorgingsproducten op te volgen, heeft u een positieve invloed op het resultaat. Eens het haar gaat groeien, kunt u het naar wens laten verzorgen. • Kostenbesparingen. De gemiddelde kostprijs van een haartransplantatie ligt bij Nederlandse haarklinieken rond € 5.000. Dit is fors. De meeste mensen bereiken een uitstekend resultaat met een behandeling. Daarna heeft u levenslang plezier van de investering die u in uw eigen welzijn doet. Het is niet langer nodig om maandelijks geld te spenderen aan haargroeimiddelen, speciale lotions, poeders en/of pillen. Op den duur gaat u geld besparen.

Bitmap

Kortingsmogelijkheden haartransplantatie

De mogelijkheden om een haarimplantatie uit te laten voeren zijn gevarieerd. U kunt hiervoor in binnen- en buitenland bij een groot aantal gespecialiseerde haarklinieken terecht. Naast een goed resultaat, aantoonbare ervaring en een vertrouwd gevoel bij een haarchirurg, is het logisch dat u niet de hoofdprijs voor de ingreep wenst te betalen. Laat u een haartransplantatie in Hollands Kroon om cosmetische redenen uitvoeren? Dan komt uw zorgverzekeraar niet tussen en betaalt u de kosten uit eigen middelen. Waar u liever geen gebruik wilt maken van een groepskorting klinkt een betaalbare ingreep in Turkije aantrekkelijker. Heeft u gehoord dat Turkse haarklinieken minder goede resultaten zouden bereiken? GlobalHair laat u graag het tegendeel zien. Met een comfortabel ingerichte haarkliniek in hartje Istanbul en jaarlijks honderden toegepaste haartransplantaties weten de haarchirurgen hoe in iedere situatie de mooiste resultaten bereikt kunnen worden. Waar u wellicht opziet tegen het heen en weer reizen naar Turkije, hoeft u zich daar bij GlobalHair niet druk om te maken. Bij de vestiging in Leiden worden zowel het intakegesprek als de nazorg en controles uitgevoerd. Alleen de haartransplantatie wordt in Istanbul uitgevoerd. Het haartransplantatietarief bevat naast de ingreep ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig, zodat u zonder problemen met de behandelend haarchirurg kunt communiceren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Unieke behandeling met uitstekende resultaten

Een haartransplantatie in Hollands Kroon en omgeving is een unieke ingreep, die op uw wensen afgestemd kan worden. Tijdens een uitgebreid intakegesprek zal een haarchirurg vragen om uw wensen en verwachtingen zo uitvoerig mogelijk te omschrijven. Dit wordt gedaan om een idee te krijgen van hetgeen u wilt en om te zien of u een realistisch beeld heeft van de ingreep. Een intakegesprek is een prima moment om meer te weten te komen over het verloop van een haartransplantatie, de kosten en de resultaten die u kunt verwachten. Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Het gesprek is vrijblijvend en u ontvangt een persoonlijk behandelplan. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Hollands Kroon FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Hollands Kroon. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. Door gebruik te maken van haarzakjes uit uw haarkrans zijn blijvende resultaten mogelijk. Deze grafts zijn ongevoelig voor het dihydrotestosteron hormoon dat Alopecia androgenetica veroorzaakt. De bijzondere kenmerken blijven na de haarimplantatie behouden.

GlobalHair werkt met de FUE methode. De haarchirurgen maken bij het oogsten van de haarzakjes gebruik van een FUE micro motor. Deze methode maakt het mogelijk om tot 4.500 grafts tijdens de ingreep te behandelen. Na het oogsten worden de grafts gecontroleerd en worden minuscule gaatjes geboord waar ze in geplaatst worden, dit plaatsen gebeurt in de natuurlijke groeirichting van de omliggende haren. De volledige ingreep wordt met plaatselijke verdovingen uitgevoerd, van pijn is geen sprake.

De ingreep verbetert uw zelfvertrouwen en geeft blijvende haargroei. Met een behandeling worden uitstekende resultaten bereikt. Haartransplantaties worden bij mannen en vrouwen toegepast, en het is niet langer noodzakelijk om het haar eerst te millimeteren. Met de toegenomen populariteit is ook het aanbod van beschikbare haarklinieken vergroot. Vergelijken loont op verschillende gebieden de moeite.

Een haartransplantatie is met een gemiddelde prijs van € 5.000 een vrij dure behandeling. Vergoedingsmogelijkheden bestaan nauwelijks en ook de kosten aftrekken van de belastingaangifte is niet vanzelfsprekend. De kosten worden onder meer berekend op basis van het aantal grafts dat bij u wordt getransplanteerd.

De makkelijkste manier om korting te krijgen is door hier om te vragen tijdens een consult bij een haarkliniek. Daarnaast kunt u overwegen om gebruik te maken van een kortingsactie of een groepsactie. Let bij zulk soort aanbiedingen altijd goed op de precieze inhoud van een behandeling, zodat u van tevoren weet wat u mag verwachten. Als u bereidt om wat verder te reizen dan bespaart u bij GlobalHair ruim 50% op de kostprijs van een haartransplantatie in Hollands Kroon.

Iedere situatie wordt door een van onze ervaren specialisten beoordeelt. Daarbij wordt gekeken naar uw hoofdhuid, de oorzaak en de mate waarin het haarverlies zich heeft voltrekken en het beschikbare donormateriaal. Ook uw gezondheid, medisch verleden en eventueel gebruik van medicijnen zijn voor uw geschiktheid van belang.

De haartransplantatie wordt bij GlobalHair niet toegepast in de kliniek in Leiden. U reist in plaats daarvan naar de luxe haarkliniek in Istanbul, waar zowel de loon- als andere kosten lager zijn dan in Nederland. Tijdens de ingreep werken ervaren haarchirurgen en professionele haartransplantatie assistenten samen. Zo kan een groter aantal haarzakjes dan in Hollands Kroon worden behandeld en bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.