Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voordelen haartransplantatie in Hollands Kroon

  Het verminderen van haarverlies en het creëren van nieuwe haargroei zijn de voordelen van een haartransplantatie die vaak in een adem genoemd worden. Natuurlijk kent de ingreep ook nadelen en andere voordelen en mogelijkheden waar minder vaak aan gedacht wordt. Bijzonderheden van een haartransplantatie in Hollands Kroon zijn onder meer: • Verbeterde uitstraling. Haarverlies en kaalheid brengen uw zelfvertrouwen niet veel goeds. U bent teleurgesteld in uw haardos en kijken naar uw spiegelbeeld wordt steeds moeilijker. Met een FUE haartransplantatie worden kalende gebieden opgevuld. Eens het haar weer begint te groeien neemt uw zelfvertrouwen toe en krijgt u meer plezier om uw sociale contacten te onderhouden. • Permanente remedie. Terwijl behandelingen zoals haargroeimiddelen, laser therapie, mesotherapie bij haaruitval en het dragen van een haarwerk in feite allemaal tijdelijk zijn, biedt een haartransplantatie levenslange groeigarantie. De permanente resultaten maken het, ondanks de hoge kostprijs, een populaire ingreep die door mannen en vrouwen met haaruitval overwogen wordt. • Afrekenen met dun haar en kalende plekken. Geen enkele andere behandeling stelt u in staat om voorgoed afscheid te nemen van uitdunnend haar en een hoofdhuid die meer en meer zichtbaar wordt. Het slagingspercentage van een haartransplantatie in Hollands Kroon ligt hoog. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven doorgaans uw leven lang haren produceren. • Weinig onderhoud. De meeste mensen herstellen snel van de ingreep. Een haartransplantatie heeft een zeer kleine kans op bijwerkingen of complicaties. Na de haarimplantatie hoeft u niet terug naar de haarchirurg voor het laten verwijderen van hechtingen, want bij de procedure wordt niet gehecht. Door de tips en adviezen in combinatie met de aanbevolen huid- en haarverzorgingsproducten op te volgen, heeft u een positieve invloed op het resultaat. Eens het haar gaat groeien, kunt u het naar wens laten verzorgen. • Kostenbesparingen. De gemiddelde kostprijs van een haartransplantatie ligt bij Nederlandse haarklinieken rond € 5.000. Dit is fors. De meeste mensen bereiken een uitstekend resultaat met een behandeling. Daarna heeft u levenslang plezier van de investering die u in uw eigen welzijn doet. Het is niet langer nodig om maandelijks geld te spenderen aan haargroeimiddelen, speciale foams, poeders en/of pillen. Op den duur gaat u geld besparen.

  Kortingsmogelijkheden haartransplantatie

  De mogelijkheden om een haarimplantatie uit te laten voeren zijn gevarieerd. U kunt hiervoor in binnen- en buitenland bij een groot aantal gespecialiseerde haarklinieken terecht. Naast een goed resultaat, aantoonbare ervaring en een vertrouwd gevoel bij een haarchirurg, is het logisch dat u niet de hoofdprijs voor de ingreep wenst te betalen. Laat u een haartransplantatie in Hollands Kroon om cosmetische redenen uitvoeren? Dan komt uw zorgverzekeraar niet tussen en betaalt u de kosten uit eigen middelen. Waar u liever geen gebruik wilt maken van een groepskorting klinkt een betaalbare ingreep in Turkije aantrekkelijker. Heeft u gehoord dat Turkse haarklinieken minder goede resultaten zouden bereiken? GlobalHair laat u graag het tegendeel zien. Met een comfortabel ingerichte haarkliniek in hartje Istanbul en jaarlijks honderden toegepaste haartransplantaties weten de haarchirurgen hoe in iedere situatie de mooiste resultaten bereikt kunnen worden. Waar u wellicht opziet tegen het heen en weer reizen naar Turkije, hoeft u zich daar bij GlobalHair niet druk om te maken. Bij de vestiging in Leiden worden zowel het intakegesprek als de nazorg en controles uitgevoerd. Alleen de haartransplantatie wordt in Istanbul uitgevoerd. Het haartransplantatietarief bevat naast de ingreep ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig, zodat u zonder problemen met de behandelend haarchirurg kunt communiceren.

  Unieke behandeling met uitstekende resultaten

  Een haartransplantatie in Hollands Kroon en omgeving is een unieke ingreep, die op uw wensen afgestemd kan worden. Tijdens een uitgebreid intakegesprek zal een haarchirurg vragen om uw wensen en verwachtingen zo uitvoerig mogelijk te omschrijven. Dit wordt gedaan om een idee te krijgen van hetgeen u wilt en om te zien of u een realistisch beeld heeft van de ingreep. Een intakegesprek is een prima moment om meer te weten te komen over het verloop van een haartransplantatie, de kosten en de resultaten die u kunt verwachten. Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Het gesprek is vrijblijvend en u ontvangt een persoonlijk behandelplan. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Verder zijn wij o.a. actief in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen en Hoorn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp