Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie in Houten niet voor iedereen

  Haaruitval en kaalheid worden nog altijd vaak geassocieerd aan mannen. De behandelingen zijn dan ook regelmatig op mannen gericht, terwijl er ook een grote groep vrouwen is die te maken heeft met mannelijk haarverlies. Een haarsparende FUE haartransplantatie in Houten is dan ook uitermate geschikt voor vrouwen die door Alopecia androgenetica te maken hebben met een dunner wordende haardos. Verfijning van de behandeltechnieken en de mogelijkheid om zonder het haar volledig te millimeteren een ingreep uit te laten voeren, maakt dat veel vrouwen interesse hebben in de haartransplantatie. Daar komt bij dat niet iedereen, man of vrouw, die haarverlies ervaart een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Door de bekendheid en populariteit van een haartransplantatie in Houten denken veel mensen nogal makkelijk en snel dat ze ‘even’ een ingreep laten toepassen en daarna weer nieuwe haargroei hebben. Er zijn verschillende criteria waar naar wordt gekeken als het op uw geschiktheid voor de ingreep aankomt: • Oorzaak van het haarverlies. Haaruitval kan tijdelijk zijn door een medische behandeling, hormonale veranderingen door bijvoorbeeld een zwangerschap, langdurige blootstelling aan stress of grote gewichtsschommelingen. Vaak herstelt het haarverlies zichzelf na een aantal maanden. Dit zijn dan ook geen redenen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval, is de meest voorkomende oorzaak van blijvend haarverlies die met een haartransplantatie behandeld kan worden. • Heeft u voldoende donorhaar? De ingreep wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal, afkomstig uit uw haarkrans. Is er minder kwalitatief donormateriaal om de kalende gebieden met een goed resultaat te behandelen? Dan zal een haartransplantatie in Houten afgeraden worden.

  Haartransplantatie technieken

  Naast uw geschiktheid is de keuze voor de meest geschikte behandelaar een speerpunt. Het aanbod is groot en het is niet altijd vanzelfsprekend om een logische keuze te maken. Waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek en een haartransplantatie specialist? • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. Er zijn twee verschillende methodes om de haarzakjes te oogsten en te transplanteren. Beide methodes worden met plaatselijke verdovingen toegepast. De FUT techniek, wordt toegepast door het wegnemen van een reepje huid uit het donorgebied. Het is de haartransplantatie methode waarbij een zichtbaar litteken achterblijft, en het is de techniek die steeds minder wordt toegepast. Daar tegenover staat de moderne FUE haartransplantatie. Zonder littekenvorming worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst. • De ervaring van de haarchirurg. Kies nooit voor een onervaren, beginnend specialist. Deze weet onvoldoende hoe de techniek toegepast kan worden en hoe een natuurlijk resultaat bereikt wordt. Ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal ingrepen uit en kunnen u aantoonbare resultaten laten zien.

  Kostprijs haartransplantatie in Houten

  Een ander aspect van de haartransplantatie is de prijs die u betaald voor de ingreep. Even googelen leert al snel dat het een ware investering is die u doet in uw welzijn. Prijzen die schommelen tussen € 5.000 en € 10.000 passeren de revue. Teleurstellend of kijkt u verder naar andere mogelijkheden? Dat een haartransplantatie echt niet onbetaalbaar is, ontdekt u bij het zien van buitenlandse haarklinieken die hier actief zijn. Boet u dan niet in op kwaliteit? Kunt u zich wel verstaanbaar maken? Hoe hoog zijn de bijkomende reis- en verblijfskosten? Haartransplantaties in het buitenland kunnen veel vragen met zich meebrengen. De voorbije decennia is het ondergaan van een chirurgische ingreep in het buitenland heel gewoon geworden. Het uitblijven van een kostvergoeding van uw zorgverzekeraar speelt daar zeker in mee. Leest u dan dat de kosten van een FUE haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul € 2.949 bedragen, dan scheelt dat ruim de helft van de kosten bij een Nederlandse haarkliniek. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. GlobalHair heeft diverse (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd.

  Adviesgesprek haartransplantatie

  Onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Kom dan ook eens kennismaken met GlobalHair. GlobalHair is onder andere actief in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Woerden en Soest. Het intakegesprek vindt plaats in de vestiging in Leiden, waar u uitgebreide informatie ontvangt over de ingreep, het herstel en de resultaten. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp