facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Houten

Het ondergaan van een haartransplantatie in Houten is een gedenkwaardige, levens veranderende stap. Dat de ingreep ook een teleurstelling kan zijn, daar denkt u liever niet aan. Het is echter een feit dat niet iedere haartransplantatie een doorslaggevend succes is en dat er verschillende omstandigheden zijn waar u vooraf rekening mee dient te houden. Wat in eerste lijkt op een kleinigheidje kan achteraf medebepalend zijn voor het succes of de teleurstelling van de gewenste ingreep.

Haartransplantatie in Houten niet voor iedereen

Haaruitval en kaalheid worden nog altijd vaak geassocieerd aan mannen. De behandelingen zijn dan ook regelmatig op mannen gericht, terwijl er ook een grote groep vrouwen is die te maken heeft met mannelijk haarverlies. Een haarsparende FUE haartransplantatie in Houten is dan ook uitermate geschikt voor vrouwen die door Alopecia androgenetica te maken hebben met een dunner wordende haardos. Verfijning van de behandeltechnieken en de mogelijkheid om zonder het haar volledig te millimeteren een ingreep uit te laten voeren, maakt dat veel vrouwen interesse hebben in de haartransplantatie. Daar komt bij dat niet iedereen, man of vrouw, die haarverlies ervaart een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Door de bekendheid en populariteit van een haartransplantatie in Houten denken veel mensen nogal makkelijk en snel dat ze ‘even’ een ingreep laten toepassen en daarna weer nieuwe haargroei hebben. Er zijn verschillende criteria waar naar wordt gekeken als het op uw geschiktheid voor de ingreep aankomt: • Oorzaak van het haarverlies. Haaruitval kan tijdelijk zijn door een medische behandeling, hormonale veranderingen door bijvoorbeeld een zwangerschap, langdurige blootstelling aan stress of grote gewichtsschommelingen. Vaak herstelt het haarverlies zichzelf na een aantal maanden. Dit zijn dan ook geen redenen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval, is de meest voorkomende oorzaak van blijvend haarverlies die met een haartransplantatie behandeld kan worden. • Heeft u voldoende donorhaar? De ingreep wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal, afkomstig uit uw haarkrans. Is er minder kwalitatief donormateriaal om de kalende gebieden met een goed resultaat te behandelen? Dan zal een haartransplantatie in Houten afgeraden worden.

Bitmap

Haartransplantatie technieken

Naast uw geschiktheid is de keuze voor de meest geschikte behandelaar een speerpunt. Het aanbod is groot en het is niet altijd vanzelfsprekend om een logische keuze te maken. Waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek en een haartransplantatie specialist? • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. Er zijn twee verschillende methodes om de haarzakjes te oogsten en te transplanteren. Beide methodes worden met plaatselijke verdovingen toegepast. De FUT techniek, wordt toegepast door het wegnemen van een reepje huid uit het donorgebied. Het is de haartransplantatie methode waarbij een zichtbaar litteken achterblijft, en het is de techniek die steeds minder wordt toegepast. Daar tegenover staat de moderne FUE haartransplantatie. Zonder littekenvorming worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst. • De ervaring van de haarchirurg. Kies nooit voor een onervaren, beginnend specialist. Deze weet onvoldoende hoe de techniek toegepast kan worden en hoe een natuurlijk resultaat bereikt wordt. Ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal ingrepen uit en kunnen u aantoonbare resultaten laten zien.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kostprijs haartransplantatie in Houten

Een ander aspect van de haartransplantatie is de prijs die u betaald voor de ingreep. Even googelen leert al snel dat het een ware investering is die u doet in uw welzijn. Prijzen die schommelen tussen € 5.000 en € 10.000 passeren de revue. Teleurstellend of kijkt u verder naar andere mogelijkheden? Dat een haartransplantatie echt niet onbetaalbaar is, ontdekt u bij het zien van buitenlandse haarklinieken die hier actief zijn. Boet u dan niet in op kwaliteit? Kunt u zich wel verstaanbaar maken? Hoe hoog zijn de bijkomende reis- en verblijfskosten? Haartransplantaties in het buitenland kunnen veel vragen met zich meebrengen. De voorbije decennia is het ondergaan van een chirurgische ingreep in het buitenland heel gewoon geworden. Het uitblijven van een kostvergoeding van uw zorgverzekeraar speelt daar zeker in mee. Leest u dan dat de kosten van een FUE haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul € 2.949 bedragen, dan scheelt dat ruim de helft van de kosten bij een Nederlandse haarkliniek. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. GlobalHair heeft diverse (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd.

Adviesgesprek haartransplantatie

Onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Kom dan ook eens kennismaken met GlobalHair. Het intakegesprek vindt plaats in de vestiging in Leiden, waar u uitgebreide informatie ontvangt over de ingreep, het herstel en de resultaten. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Houten FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Houten. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ondanks de goede resultaten die met de ingreep bereikt worden, komt niet iedereen en/of iedere vorm van haaruitval in aanmerking voor een haartransplantatie. Zo wordt tijdelijk haarverlies vrijwel nooit met een haarimplantatie behandeld. Haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica kan succesvol behandeld worden, mits u tijdig ingrijpt. De ingreep wordt met uw eigen donorhaar toegepast, de aanwezigheid van voldoende donormateriaal is onmisbaar. Een ervaren specialist beoordeelt uw situatie en eventuele geschikt voor de ingreep.

Haartransplantatie specialisten voeren de ingreep niet uit als vooraf al gezegd kan worden dat het onrealistisch is om een goed resultaat te verwachten. Haartransplantaties mislukken zelden, al is er in enkele situaties sprake van een onvoldoende, teleurstellend resultaat.

Laat uzelf vooraf door verschillende specialisten voorlichten over de ingreep. Maak kennis bij een aantal haarklinieken, stel de vragen die u heeft en toets uw verwachtingspatroon aan de realiteit. Volg zowel voor als na de ingreep de adviezen en instructies van de arts op. Door dit te doen heeft u een positieve invloed op het resultaat.

Mensen die ontevreden zijn met de resultaten van een eerder toegepast haartransplantatie, kunnen dit soms laten corrigeren. De mogelijkheden hangen af van het beschikbare donormateriaal en de verwachting die u heeft van de ingreep.

Meningen, ervaringen en reviews worden online gedeeld. Zowel haarklinieken als vergelijkingssites en gespecialiseerde fora bieden de mogelijkheid om meningen en verhalen van anderen te lezen. Niet worden zo alleen haarklinieken beoordeelt, maar ook de werkzame specialisten komen geregeld ter sprake. Daarnaast kunt u tijdens een consult bij een arts ook vragen naar de aantoonbare ervaring waarover een specialist beschikt.

De prijzen voor een haartransplantatie zijn divers. Vergelijkt u de tarieven in Houten en omgeving dan valt op dat een gemiddelde haarimplantatie rond € 5.000 kost. Probeer ook te kijken naar haartransplantaties die in het buitenland, en meer specifiek Turkije, toegepast worden. Ga bij het vergelijken uit van hetzelfde aantal grafts dat getransplanteerd wordt en kijk naar de overige kosten die bij de kostprijs zijn inbegrepen. Aandachtig vergelijken levert een behoorlijke kostenbesparing op.

GlobalHair levert hoogwaardige kwaliteit en beschikt daarbij over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

Naast lagere loonkosten heeft een haarkliniek in Turkije maandelijks ook lagere kosten om de kliniek operationeel en draaiende te houden. Dit maakt het mogelijk om de haartransplantatie in Houten en omgeving voor een lager tarief aan te kunnen bieden.

Ja. De garantievoorwaarden en bepalingen kunt u navragen tijdens het consult.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.