Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Soest

Sommige artsen schatten dat een op de vijf vrouwen gedurende haar leven een vorm van haarverlies zal ervaren. Meestal veroorzaakt door het ouder worden, ziektes of hormonale veranderingen na de overgang. Vrouwelijk haarverlies uit zich in een verspreide dunner wordende haardos. Kalende plekken en volledige kaalheid als gevolg van erfelijk haarverlies komen bij vrouwen zelden voor. Om het probleem op te lossen, kiezen sommige vrouwen voor het dragen van een haarwerk of hair extensions. Anderen proberen met succes een haargroeimiddel uit. Het gebruikersgemak en de effectiviteit van dit soort middelen varieert. Voelt u zich niet prettig bij deze oplossingen? Dan kunt u een haartransplantatie in Soest overwegen.

Haarverlies bij vrouwen behandelen

Iedereen die te maken heeft met haarverlies doet er verstandig aan om de oorzaak vast te laten stellen. Haaruitval bij vrouwen kan immers, net zoals bij mannen, veroorzaakt worden door het mannelijke DHT, dihydrotestosteron, hormoon. Daarnaast zijn er diverse andere, vaak tijdelijke, oorzaken van haaruitval. Eens de oorzaak bekend is, kan een gerichet behandeling gezocht en opgestart worden. Of een haartransplantatie in Soest een geschikte oplossing is, hangt af van de oorzaak. Haarverlies bij vrouwen kan worden onderverdeeld: • Lokaal haarverlies. Veroorzaakt door plaatselijke verwondingen of huidletsels door onder andere Alopecia of Ichen Planus. • Haaruitval in een mannelijk patroon. Sommige vrouwen ervaren haaruitval op dezelfde manier als mannen. In dit geval kan een haartransplantatie in Soest een uitkomst bieden. Zeker als u nog over voldoende donorhaar beschikt. • Uitgebreide haarverlies met een diffuus patroon. Het dunner worden van de haardos wordt door veel vrouwen ervaren. De oorzaak is vaak terug te leiden naar erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Vrouwen die hier last van hebben, komen meestal in aanmerking voor een FUE haartransplantatie. Tijdelijke vormen van haarverlies en kalende plekken als gevolg van Alopecia areata worden niet met een haartransplantatie behandelt. Vaak wordt gezien dat de haargroei zichzelf na een aantal maanden herstelt. Door met uw huisarts of dermatoloog te praten, kan eventueel een andere behandeling voorgesteld worden. Verwacht echter niet dat uw arts u een middel of therapie voorschrijft welke de haargroei versnelt. Dit is helaas niet mogelijk.

Haarsparende FUE haartransplantatie in Soest

Waar nogal eens wordt gedacht dat een haartransplantatie echt een behandeling is voor mannen, is het tegendeel waar. Met de ontwikkeling en verfijning van bestaande technieken is het nu mogelijk om een haarsparende FUE haartransplantatie toe te laten passen. Het is niet langer noodzakelijk om al het haar te millimeteren. Met name voor vrouwen met haarverlies is dit een geweldige ontwikkeling die de haartransplantatie in Soest toegankelijker maakt dan ooit tevoren. Door een strook in het donorgebied kort te scheren kunnen haarchirurgen de nodige haarzakjes oogsten en transplanteren. Na afloop van de haartransplantatie vallen de andere haren over het kortgeschoren gedeelte heen. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling, u kunt na het afronden van de procedure de haarkliniek verlaten. Het herstel van een haartransplantatie verloopt bij mannen en vrouwen op dezelfde wijze. Dat houdt in dat u het de eerste dagen rustig aan doet en uw hoofd zoveel mogelijk ontziet. Na een aantal dagen zijn de getransplanteerde haarzakjes vastgegroeid in de kalende gebieden. Ga dan niet direct volop aan de slag en leef uzelf niet maximaal uit in de sportschool. Zowel werken als sporten doet u pas weer nadat de haarchirurg heeft aangegeven dat uw lichaam voldoende is hersteld van de ingreep. Lichte, huishoudelijke klusjes kunt u gewoon uitvoeren. Vermijd grote inspanningen, ga niet naar de sauna en stel uw hoofd de eerste tijd niet bloot aan het directe zonlicht en/of de zonnebank. Met een paar kleine, tijdelijke aanpassingen geniet u straks des te meer van het bereikte resultaat.

Ervaringen haartransplantatie in Soest

Ervaringen en resultaten met haartransplantaties bij vrouwen zijn goed. U kunt online een uitgebreid aantal reviews en ervaringsverhalen lezen. Opvallend is dat vrouwen ook vaker kiezen voor een haartransplantatie in Istanbul, Turkije. Reden hiervoor is toch vaak het uitblijven van een kostenvergoeding van de zorgverzekeraar. Haartransplantaties worden hoofdzakelijk uit cosmetisch oogpunt ondergaan en de medische noodzaak ontbreekt. Cosmetische behandelingen zijn niet goedkoop en een lager tarief is dan mooi meegenomen. De keuze voor een ingreep in Turkije, betekent echter niet dat u in moet boeten op kwaliteit. GlobalHair biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en levenslange groeigarantie op de met succes getransplanteerde grafts. De kliniek heeft (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ontving recentelijk de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’. Voor een intakegesprek hoeft u niet naar Istanbul te reizen, maar bent u welkom bij de vestiging in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Wij zijn verder ook actief in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Woerden en Houten.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4