facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Woerden

Dus, u verliest uw haar. U bent daarin niet uniek en zeker niet alleen. Een groot gedeelte van de mannen wordt op een bepaald moment in het leven getroffen door haaruitval. Diverse behandelingen worden aangeboden om het haarverlies te verminderen. Alleen een haartransplantatie in Woerden biedt nieuwe, natuurlijke haargroei en permanente resultaten. Maar is deze behandeling de kosten en moeite waard? Waar begint u met het zoeken naar een geschikte behandelaar? Is een behandeling in het buitenland ook een mogelijkheid? Er zijn diverse vragen die u graag beantwoord wilt zien en wat kunt u daar anders voor doen dan uzelf online inlezen? U kunt kennis gaan maken met een aantal verschillende haarklinieken, waaronder GlobalHair in Leiden.

Haartransplantaties: de procedures

Een haartransplantatie is een chirurgische procedure, waarbij uw eigen haarzakjes worden overgebracht van het donorgebied naar een gebied dat dunner en/of kaal is geworden. Heeft u geen of onvoldoende donormateriaal? Dan bent u helaas aangewezen op een andere behandeling zoals tricopigmentatie en/of het dragen van een haarwerk. Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie in Woerden dan zijn er twee technieken waarmee de ingreep kan worden toegepast: de FUT en FUE methode. • FUT, Follicle Unit Transplantation, is een ingrijpende methode. De arts verwijdert een reepje huid uit uw haarkrans, waarna het versneden wordt om de individuele haarzakjes te kunnen gebruiken. Om deze methode mogelijk te maken wordt er in uw huid gesneden en moet er achteraf gehecht worden. De FUT haartransplantatie laat een relatief groot litteken achter, wat een van de redenen is waarom de methode minder vaak dan voorheen wordt toegepast. • FUE, Follicle Unit Extraction, is een innovatieve, verfijnde behandeltechniek. De individuele grafts worden rechtstreeks uit uw haarkrans gehaald en verplaatst naar de kalende gebieden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een holle naald, waarbij geen littekens achterblijven. De FUT techniek wordt wereldwijd met succes toegepast en is ook bij mensen die de ingreep overwegen verreweg favoriet. Welke haartransplantatie techniek ook wordt toegepast, het getransplanteerde haar valt bij de meeste mensen binnen 2 tot 3 weken na de ingreep uit. U zult dus een lange tijd moeten wachten op de eerste resultaten. Binnen een maand of drie kan nieuwe haargroei opgemerkt worden die zich verder ontwikkeld tot het eindresultaat na zo’n 9 tot 12 maanden is bereikt.

Bitmap

Vind een geschikte haarkliniek

Het vinden van een behandelaar voor de haartransplantatie in Woerden kan een langdurige zoektocht zijn. Nederlandse haarklinieken staan bekend om de hoge kosten. Laat u zich echter niet op voorhand al afschrikken door de eventuele kosten. Een haartransplantatie is een ingreep die kennis en kunde verlangt voor het gewenste resultaat. Dat u daarvoor niet bij iedere haarkliniek en/of haartransplantatie specialist terecht kunt lijkt dan onlogisch. Op het moment dat u weet hoe snel het aantal haarklinieken de afgelopen decennia is toegenomen en dat nog steeds doet, wordt een en ander meer duidelijk. Onervaren behandelaars voeren de haartransplantatie uit, maar de kans dat u teleurgesteld bent in het resultaat is groot. Kijk daarom verder dan de directe omgeving van Woerden en lees, daar waar mogelijk, reviews en ervaringen over meerdere haarklinieken en haarchirurgen. Zo betaalt u voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul een vast all-in tarief dat ruim 50% lager is dan bij Nederlandse haarklinieken. Turkije is een gewilde, populaire haartransplantatie bestemming. De kwaliteit van de zorg is hoog en de behandelend haarchirurgen beschikken over jarenlange ervaring. Vaak wordt ten onrechte gedacht en beweerd dat de goedkope tarieven wegvallen door het meermaals heen en weer reizen en de bijkomende verblijfskosten. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden en gedurende de behandelprocedure is het niet nodig om meer dan een keer naar de kliniek in Istanbul te reizen. Bijzonderheden die GlobalHair u te bieden heeft: • Vestiging in Leiden. • Nederlandstalige begeleiding gedurende de behandelprocedure, dus ook tijdens het verblijf in Istanbul. • Ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toepassen. • Behandelmogelijkheden voor mannen en vrouwen. • Door een unieke samenwerking met ervaren assistenten worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. • Beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Recentelijk werd de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie 2018/2019’ door GlobalHair in ontvangt genomen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kennismakingsgesprek haartransplantatie

Of een haartransplantatie in uw situatie de kosten en moeite waard is, kunt u bepalen door uzelf te laten informeren. Tijdens een consult bij GlobalHair wordt gekeken wat de mogelijkheden bij u zijn en of u in aanmerking komt voor de ingreep. De kosten worden nader toegelicht en u heeft alle tijd om vragen te stellen. Een afspraak voor een intakegesprek is snel gemaakt. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Woerden FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Woerden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nee. De FUT methode, waarbij in de huid wordt gesneden en gehecht, wordt nauwelijks toegepast. Haarklinieken passen in plaats daarvan de FUE methode toe. Deze behandeltechniek is een stuk vriendelijker en laat uw huid sneller herstellen. Achteraf is er dan ook geen sprake van zichtbare littekens.

De haarchirurgen van GlobalHair werken met moderne apparatuur, de FUE micro motor. Ieder haarzakje wordt individueel uit het donorgebied verwijdert, zonder dat hierbij beschadigingen aan de huid en/of onderliggende weefsels ontstaan. Vervolgens worden de haarzakjes in de juiste groeirichting in de transplantatiegebieden geplaatst. Zowel het donor- als ontvangstgebied wordt plaatselijk verdoofd, u voelt geen pijn tijdens de ingreep.

Ja, de eerste dagen na de ingreep zijn het donor- en ontvangstgebied rood verkleurd en licht gezwollen. Met het genezen van de huid ontstaan korstjes die jeuk met zich mee kunnen brengen. Meestal geneest de huid binnen 7 tot 10 dagen volledig, waarna het niet meer zichtbaar is dat de ingreep werd toegepast.

Het internet is een waardevolle hulpbron voor het lezen van reviews en ervaringen met onder meer de haartransplantatie. Zowel haarklinieken als meer onafhankelijke websites plaatsen en delen klantwaarderingen. Interessante informatie vindt u ook op Haarweb.nl een forum waar behandelingen en ervaringen op het gebied van haaruitval worden besproken.

Ja, online vindt u vergelijkingssites maar u kunt natuurlijk ook zelf gegevens opvragen en deze met elkaar vergelijken. De beste manier om een mening te vormen is door kennis te maken met de haarkliniek en de behandelend specialist. Dit doet u door naar een intakegesprek te gaan. Het is voorafgaand aan een haartransplantatie vrij normaal dat u bij meerdere klinieken op consult gaat. Uw gevoel zegt u of er een basis van vertrouwen is. Besteed bij het vergelijken aandacht aan de inhoud van een behandeling, de techniek die wordt toegepast en de prijs voor een volledige ingreep die is afgestemd op uw situatie.

Haarklinieken in Woerden en omgeving transplanteren bij een behandeling tot 3.200 haarzakjes. De kostprijs voor deze ingreep bedraagt gemiddeld € 5.000, waarbij uitschieters naar boven toe regelmatig voorkomen.

GlobalHair rekent een all-in tarief voor FUE haartransplantaties tot 4.500 haarzakjes. Dit tarief bedraagt € 2.949 en is inclusief 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. De ingreep wordt toegepast in een moderne kliniek in Istanbul waar u wordt behandeld door ervaren haarchirurgen en haartransplantatie assistenten. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Leiden. Nederlandstalige begeleiding is gedurende uw verblijf in Istanbul beschikbaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.