Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantaties: de procedures

  Een haartransplantatie is een chirurgische procedure, waarbij uw eigen haarzakjes worden overgebracht van het donorgebied naar een gebied dat dunner en/of kaal is geworden. Heeft u geen of onvoldoende donormateriaal? Dan bent u helaas aangewezen op een andere behandeling zoals tricopigmentatie en/of het dragen van een haarwerk. Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie in Woerden dan zijn er twee technieken waarmee de ingreep kan worden toegepast: de FUT en FUE methode. • FUT, Follicle Unit Transplantation, is een ingrijpende methode. De arts verwijdert een reepje huid uit uw haarkrans, waarna het versneden wordt om de individuele haarzakjes te kunnen gebruiken. Om deze methode mogelijk te maken wordt er in uw huid gesneden en moet er achteraf gehecht worden. De FUT haartransplantatie laat een relatief groot litteken achter, wat een van de redenen is waarom de methode minder vaak dan voorheen wordt toegepast. • FUE, Follicle Unit Extraction, is een innovatieve, verfijnde behandeltechniek. De individuele grafts worden rechtstreeks uit uw haarkrans gehaald en verplaatst naar de kalende gebieden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een holle naald, waarbij geen littekens achterblijven. De FUT techniek wordt wereldwijd met succes toegepast en is ook bij mensen die de ingreep overwegen verreweg favoriet. Welke haartransplantatie techniek ook wordt toegepast, het getransplanteerde haar valt bij de meeste mensen binnen 2 tot 3 weken na de ingreep uit. U zult dus een lange tijd moeten wachten op de eerste resultaten. Binnen een maand of drie kan nieuwe haargroei opgemerkt worden die zich verder ontwikkeld tot het eindresultaat na zo’n 9 tot 12 maanden is bereikt.

  Vind een geschikte haarkliniek

  Het vinden van een behandelaar voor de haartransplantatie in Woerden kan een langdurige zoektocht zijn. Nederlandse haarklinieken staan bekend om de hoge kosten. Laat u zich echter niet op voorhand al afschrikken door de eventuele kosten. Een haartransplantatie is een ingreep die kennis en kunde verlangt voor het gewenste resultaat. Dat u daarvoor niet bij iedere haarkliniek en/of haartransplantatie specialist terecht kunt lijkt dan onlogisch. Op het moment dat u weet hoe snel het aantal haarklinieken de afgelopen decennia is toegenomen en dat nog steeds doet, wordt een en ander meer duidelijk. Onervaren behandelaars voeren de haartransplantatie uit, maar de kans dat u teleurgesteld bent in het resultaat is groot. Kijk daarom verder dan de directe omgeving van Woerden en lees, daar waar mogelijk, reviews en ervaringen over meerdere haarklinieken en haarchirurgen. Zo betaalt u voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul een vast all-in tarief dat ruim 50% lager is dan bij Nederlandse haarklinieken. Turkije is een gewilde, populaire haartransplantatie bestemming. De kwaliteit van de zorg is hoog en de behandelend haarchirurgen beschikken over jarenlange ervaring. Vaak wordt ten onrechte gedacht en beweerd dat de goedkope tarieven wegvallen door het meermaals heen en weer reizen en de bijkomende verblijfskosten. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden en gedurende de behandelprocedure is het niet nodig om meer dan een keer naar de kliniek in Istanbul te reizen. Bijzonderheden die GlobalHair u te bieden heeft: • Vestiging in Leiden. • Nederlandstalige begeleiding gedurende de behandelprocedure, dus ook tijdens het verblijf in Istanbul. • Ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toepassen. • Behandelmogelijkheden voor mannen en vrouwen. • Door een unieke samenwerking met ervaren assistenten worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. • Beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Recentelijk werd de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie 2018/2019’ door GlobalHair in ontvangt genomen.

  Kennismakingsgesprek haartransplantatie

  Of een haartransplantatie in uw situatie de kosten en moeite waard is, kunt u bepalen door uzelf te laten informeren. Tijdens een consult bij GlobalHair wordt gekeken wat de mogelijkheden bij u zijn en of u in aanmerking komt voor de ingreep. De kosten worden nader toegelicht en u heeft alle tijd om vragen te stellen. Wij zijn actief in binnen- en buitenland. Onder andere ook in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Soest en Houten. Een afspraak voor een intakegesprek is snel gemaakt. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1