Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel haartransplantatie in Nieuwegein

  Een van de eerste zaken die tijdens het voorbereiden op een haartransplantatie worden onderscheiden zijn het donor- en transplantatiegebied. Waar het donorgebied dient om haarzakjes uit te verwijderen, zijn de transplantatiegebieden juist de plaatsen die opgevuld moeten worden. Details? Misschien, maar ook tijdens de herstelperiode is het belangrijk om zowel het donor- als transplantatiegebied op de geschikte wijze te verzorgen. Door rekening te houden met een aantal, eenvoudig toe te passen, adviezen verloopt de herstelperiode vlotter en verkleint u de kans op eventuele complicaties: • Extra hoofdkussen. Slaap de eerste nachten na de ingreep met uw hoofd wat hoger dan normaal. Een extra kussen kan hierbij uitkomst bieden. Op deze manier nemen de zwellingen sneller af en krijgen de haarzakjes optimale kansen om vast te groeien. Vanaf de derde nacht kunt u uw gebruikelijke slaaphouding terug aannemen. • Jeuk, wrijven en krabben. Als gevolg van de haartransplantatie in Nieuwegein herstelt uw hoofdhuid zich, en ontstaan korstjes op de wondjes. Krab deze niet open. Open wondjes vergroten de kans op infecties, ontstekingen en littekentjes. Hoe moeilijk het ook is: wacht tot de korstjes vanzelf loslaten. • Haar en hoofdhuid wassen na de haarimplantatie. De getransplanteerde haarzakjes hebben een paar dagen nodig om vast te groeien in de hoofdhuid. Het advies luidt dan ook om de eerste 48 uur na de ingreep uw hoofdhuid en haar niet te wassen. Daarna kunt u de verzorgingsproducten gebruiken, zoals deze door de haarchirurg zijn aanbevolen. Wees de eerste 10 dagen uiterst voorzichtig en terughoudend met hard wrijven of schrobben over de huid. • Bescherming van de hoofdhuid en het haar. Zorg ervoor dat u de eerste dagen uw hoofd niet stoot en vermijd het dragen van hoofdbedekking in de vorm van een muts, pet en/of hoed. De eerste weken na de ingreep wordt geadviseerd uw hoofd niet bloot te stellen aan het directe zonlicht en/of de zonnebank. Na een week kunt u een hoofddeksel dragen om de huid te beschermen. Let erop dat deze bedekking niet te strak zit. • Werken en sporten. In overleg met de haarchirurg kunnen dagelijkse werkzaamheden en sportieve activiteiten hervat worden. Met name zware lichamelijke arbeid en intensieve (contact)sporten worden de eerste 14 dagen na de haartransplantatie in Nieuwegein afgeraden. • Roken en het gebruik van alcohol. Tabaksproducten hebben een nadelige invloed op de doorbloeding. Haarzakjes hebben behoefte aan zuurstofrijkbloed. Rokers wordt aangeraden om al ruim voor de haartransplantatie te stoppen met roken en dit ook enkele weken na de ingreep vol te houden. Het gebruik van alcohol kort voor en na de haartransplantatie is niet verstandig. Alcohol heeft een bloedverdunnend effect.

  Risico’s FUE haartransplantatie

  De FUE haartransplantatie is een veilige ingreep, mits deze wordt toegepast door ervaren haarchirurgen in een geschikte, hygiënische omgeving. De kwaliteitsstandaard bij GlobalHair ligt hoog en dat laat zich zien aan de kwaliteitskeurmerken. Ondanks alle voorzorgen blijft de haartransplantatie een chirurgische ingreep waar zich algemene bijwerkingen bij voor kunnen doen. Het kan voorkomen dat u allergisch blijkt voor de gebruikte ontsmettings- en/of verdovingsmiddelen. Daarnaast kan het gebeuren dat er nabloedingen optreden en dat er sprake is van een slechte wondgenezing al dan niet met infecties en ontstekingen. Een enkele keer is iemand teleurgesteld in het resultaat. Dit laatste is voornamelijk te wijten aan een verkeerd verwachtingspatroon en niet door een foutief toegepaste ingreep. Volgt u de instructies van de haarchirurg op en heeft u zich laten voorlichten door onze ervaren consulenten? Dan is de kans op bijwerkingen en teleurstellingen vrijwel nihil.

  Informatief intakegesprek

  Weten hoe een ingreep verloopt en wat u van de herstelperiode kunt verwachten. Het zijn belangrijke punten van het haartransplantatie proces. U overweegt een ingrijpende behandeling die bovendien niet direct goedkoop te noemen is. Het is dan niet meer dan normaal dat daar een uitgebreide voorbereiding aan voorafgaat. Bij GlobalHair kunt u zichzelf laten voorlichten tijdens een consult. Wij zijn ook actief in Utrecht, Zeist, Woerden, Soest en Houten. Uw vragen worden beantwoord, uw situatie wordt geanalyseerd en beoordeeld wordt of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Het gesprek is vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen. Meer weten? Vul het contactformulier in, bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 en maak vandaag nog een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan