facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Zeist

De haartransplantatie in Zeist is een effectieve methode om kale plekken als gevolg van Alopecia androgenetica te behandelen. GlobalHair past uitgebreide haartransplantaties tot 4.500 haarzakjes uit op een behandeldag. De resultaten zijn blijvend en passen uitstekende bij uw uitstraling. Het is niet voor niets dat onze haarkliniek, gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie, de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst heeft mogen nemen.

Maatwerk haartransplantatie in Zeist

Overmatig haarverlies beperkt zich niet tot een bepaald moment, u ziet overal uitgevallen haren. ’s Ochtends op uw kussen, in het doucheputje, op uw kleding en in een kam of borstel. Het lijkt een oneindige stroom van haar dat verloren gaat en terwijl nieuwe haargroei uitblijft gaat u op zoek naar een oplossing. Helaas zijn er veel middelen vrij verkrijgbaar die beweren uw haaruitval te stoppen en de haargroei te bevorderen. Vrijwel geen enkel middel is wetenschappelijk effectief gebleken en de gewenste resultaten blijven dan ook uit. Haargroeimiddelen die wel werken zijn op voorschrift van een huisarts of specialist verkrijgbaar en dienen langdurig gebruikt te worden. De kans op bijwerkingen is groot en sommige van de klachten die ontstaan door het gebruik van een haargroeimiddel zijn blijvend. Na een tijd zo’n middel gebruikt te hebben kunt u overwegen om een haartransplantatie in Zeist uit te laten voeren. De haarimplantatie is de enige behandeling met een permanente oplossing. Haarklinieken en specialisten maken vaak gebruik van de FUE haartransplantatie methode, waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied worden verwijderd. Een haartransplantatie is een maatwerk behandeling die voor iedereen anders is. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van de ingreep en daarvoor worden uiteenlopende hoeveelheden haarzakjes getransplanteerd.

Bitmap

Verloop haartransplantatie in Zeist

FUE haartransplantaties behoren tot de meest veilige cosmetische behandelingen en hebben een relatief lage kans op het ontstaan van bijwerkingen en complicaties. Onder leiding van een ervaren haarchirurg worden de haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en in de transplantatiegebieden geplaatst. Het is een beproefde manier om kalende plekken en dun haar op te vullen. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren. Dit is mogelijk omdat de grafts uit uw haarkrans andere, unieke eigenschappen hebben die ze immuun maakt voor het DHT hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Na het oogsten van de haren, worden in het transplantatiegebied kleine kanaaltjes, incisies, gemaakt waar de grafts met uiterste precisie in geplaatst worden. Hierbij wordt de natuurlijke haargroeirichting van de andere haren gevolgd. Plaatselijke verdovingen zorgen dat u geen pijn ervaart tijdens het oogsten en terugplaatsen. De FUE techniek is vrij van snijden en hechten. Achteraf zijn er nauwelijks littekens zichtbaar. Wat vaak onderschat wordt voorafgaand aan een haartransplantatie in Zeist is de behandelduur. Een gemiddelde haarimplantatie neemt 6 tot 9 uur in beslag. U zit niet voortdurend in de behandelstoel. Tussendoor kunt u wat rondlopen en lunchen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Tricopigmentatie vs. haartransplantatie

Veel mensen die een haartransplantatie overwegen, kijken ook naar andere behandelmogelijkheden. Micro haar pigmentatie is een alternatief, maar wordt soms ook als aanvulling op een haartransplantatie in Zeist worden toegepast. Met speciale, verfijnde apparatuur wordt gekleurd semipermanent pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Hierdoor wordt uw haardos optisch voller, het effect van de haartransplantatie kan versterkt worden. Aan de andere kant wordt micro haar pigmentatie toegepast als u door te ver gevorderd haarverlies niet in aanmerking komt voor de FUE haarimplantatie. Of u tricopigmentatie al dan niet in combinatie met een FUE haartransplantatie uit kunt laten voeren, kan een haarchirurg beoordelen.

Persoonlijke mogelijkheden

Past een haartransplantatie bij uw situatie? Kan een natuurlijk resultaat bereikt worden? Wat zijn de kosten voor de ingreep? Het overwegen van een haartransplantatie roept in het begin meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. Veel informatie kan online gevonden worden en door mee te lezen op een haarforum vindt u verschillende antwoorden, reacties en meningen die betrekking hebben op de ingreep. Gerichte persoonlijke informatie krijgt u tijdens een consult of intakegesprek bij GlobalHair. De mate waarin het haarverlies is gevorderd wordt aandachtig bekeken, net zoals het beschikbare donormateriaal. Tijdens het gesprek is ruim tijd voor het beantwoorden van uw vragen en wordt het volledig behandeltraject uitgelegd. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken. Daarnaast worden uw gezondheid, medisch verleden en eventueel medicijngebruik uitvoerig besproken. Het consult wordt afgesloten met het overhandigen van een behandelvoorstel, dit als u tenminste een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Het eerste consult is gratis en verblijvend. Wilt u een afspraak maken om kennis te komen maken? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Zeist FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Zeist. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

In Zutphen en omgeving zijn een aantal haarklinieken gevestigd. U Om de haarzakjes te kunnen implanteren in de vooraf bepaalde gebieden, worden minuscule kanaaltjes geboord. De diameter hiervan is uiterst klein. Haarzakjes hebben een aantal dagen nodig om vast te groeien, ze kunnen dan ook niet zomaar uit de kanaaltjes vallen. U kunt de haarzakjes helpen door het de eerste dagen na de ingreep rustig aan te doen en uw hoofd niet te stoten en/of te belasten.persoonlijk kennismaken bij deze aanbieders en zelf ervaren hoe het gevoel bij een behandelaar is. Vergelijk de manier waarop een consult verloopt en hoe de informatie wordt verstrekt. Vraag naar de ervaring die een behandelaar heeft en vraag of u haartransplantatie voor en na foto’s mag zien van ingrepen die in de betreffende haarkliniek zijn toegepast.

De eerste week na de procedure zijn zware lichamelijke arbeid en intensief sporten niet aan te raden. Na een week kunt u de meeste werkzaamheden, in overleg met de arts, hervatten. Dit hangt sterk af van uw beroep en de aard van de werkzaamheden welke u verricht. Zwemmen en het bezoeken van een sauna doet u zeker tot 6 weken na de haartransplantatie niet. Directe blootstelling aan het zonlicht en/of de zonnebank komt het resultaat eveneens niet ten goede.

Uw hoofdhuid is na een haartransplantatie erg gevoelig. Sporten, hardlopen, het bezoeken van een sauna en/of andere intensieve inspanningen kunnen zweten veroorzaken. Dit kan eventueel een extra geïrriteerde hoofdhuid tot gevolg hebben en de getransplanteerde haarzakjes onnodig beschadigen.

Slaap de eerste nachten met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt. De haarzakjes worden hierdoor ontzien. Daarna kunt u uw gewone slaaphouding aannemen.

Ja, mits u de ingreep door een ervaren haarchirurg toe laat passen. Bekendheid met de techniek en de manier waarop de geoogste haarzakjes in een transplantatiegebied dienen te worden is onmisbaar voor een mooi resultaat. Resultaten ontwikkelen zich gaandeweg en zijn niet direct zichtbaar.

Tot de nadelen van de ingreep kunnen zowel de behandelduur als de kostprijs worden gerekend. Als u weet dat u zo’n 6 tot 9 uur onder behandeling bent en dat u bij een haarkliniek in Zeist of omgeving ruim € 5.000 betaald, dan kan dat uw enthousiasme temperen. Ook het feit dat niet iedereen succesvol behandeld kan worden, kan als een nadeel gezien worden.

Wereldwijd wordt een haarimplantatie als een veilige chirurgische ingreep ervaren. Veel hangt af van de ervaring van de haarchirurg en de ruimte waar de haarimplantatie plaatsvindt. Ondanks een hygiënische ruimte en vakbekwame artsen blijft het een medische ingreep met risico’s. Nabloedingen, allergische reacties, slechte wondgenezing en infectie gevaar zijn zaken waar u rekening mee dient te houden. Overigens is de kans op bijwerking zeer beperkt. Volg voor een goed herstel altijd de instructies van de behandelend arts op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.