Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Zeist

De haartransplantatie in Zeist is een effectieve methode om kale plekken als gevolg van Alopecia androgenetica te behandelen. GlobalHair past uitgebreide haartransplantaties tot 4.500 haarzakjes uit op een behandeldag. De resultaten zijn blijvend en passen uitstekende bij uw uitstraling. Het is niet voor niets dat onze haarkliniek, gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie, de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst heeft mogen nemen.

Maatwerk haartransplantatie in Zeist

Overmatig haarverlies beperkt zich niet tot een bepaald moment, u ziet overal uitgevallen haren. ’s Ochtends op uw kussen, in het doucheputje, op uw kleding en in een kam of borstel. Het lijkt een oneindige stroom van haar dat verloren gaat en terwijl nieuwe haargroei uitblijft gaat u op zoek naar een oplossing. Helaas zijn er veel middelen vrij verkrijgbaar die beweren uw haaruitval te stoppen en de haargroei te bevorderen. Vrijwel geen enkel middel is wetenschappelijk effectief gebleken en de gewenste resultaten blijven dan ook uit. Haargroeimiddelen die wel werken zijn op voorschrift van een huisarts of specialist verkrijgbaar en dienen langdurig gebruikt te worden. De kans op bijwerkingen is groot en sommige van de klachten die ontstaan door het gebruik van een haargroeimiddel zijn blijvend. Na een tijd zo’n middel gebruikt te hebben kunt u overwegen om een haartransplantatie in Zeist uit te laten voeren. De haarimplantatie is de enige behandeling met een permanente oplossing. Haarklinieken en specialisten maken vaak gebruik van de FUE haartransplantatie methode, waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied worden verwijderd. Een haartransplantatie is een maatwerk behandeling die voor iedereen anders is. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van de ingreep en daarvoor worden uiteenlopende hoeveelheden haarzakjes getransplanteerd.

Verloop haartransplantatie in Zeist

FUE haartransplantaties behoren tot de meest veilige cosmetische behandelingen en hebben een relatief lage kans op het ontstaan van bijwerkingen en complicaties. Onder leiding van een ervaren haarchirurg worden de haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en in de transplantatiegebieden geplaatst. Het is een beproefde manier om kalende plekken en dun haar op te vullen. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren. Dit is mogelijk omdat de grafts uit uw haarkrans andere, unieke eigenschappen hebben die ze immuun maakt voor het DHT hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Na het oogsten van de haren, worden in het transplantatiegebied kleine kanaaltjes, incisies, gemaakt waar de grafts met uiterste precisie in geplaatst worden. Hierbij wordt de natuurlijke haargroeirichting van de andere haren gevolgd. Plaatselijke verdovingen zorgen dat u geen pijn ervaart tijdens het oogsten en terugplaatsen. De FUE techniek is vrij van snijden en hechten. Achteraf zijn er nauwelijks littekens zichtbaar. Wat vaak onderschat wordt voorafgaand aan een haartransplantatie in Zeist is de behandelduur. Een gemiddelde haarimplantatie neemt 6 tot 9 uur in beslag. U zit niet voortdurend in de behandelstoel. Tussendoor kunt u wat rondlopen en lunchen.

Tricopigmentatie vs. haartransplantatie

Veel mensen die een haartransplantatie overwegen, kijken ook naar andere behandelmogelijkheden. Micro haar pigmentatie is een alternatief, maar wordt soms ook als aanvulling op een haartransplantatie in Zeist worden toegepast. Met speciale, verfijnde apparatuur wordt gekleurd semipermanent pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Hierdoor wordt uw haardos optisch voller, het effect van de haartransplantatie kan versterkt worden. Aan de andere kant wordt micro haar pigmentatie toegepast als u door te ver gevorderd haarverlies niet in aanmerking komt voor de FUE haarimplantatie. Of u tricopigmentatie al dan niet in combinatie met een FUE haartransplantatie uit kunt laten voeren, kan een haarchirurg beoordelen.

Past een haartransplantatie bij uw situatie? Kan een natuurlijk resultaat bereikt worden? Wat zijn de kosten voor de ingreep? Het overwegen van een haartransplantatie roept in het begin meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. Veel informatie kan online gevonden worden en door mee te lezen op een haarforum vindt u verschillende antwoorden, reacties en meningen die betrekking hebben op de ingreep. Gerichte persoonlijke informatie krijgt u tijdens een consult of intakegesprek bij GlobalHair. De mate waarin het haarverlies is gevorderd wordt aandachtig bekeken, net zoals het beschikbare donormateriaal. Tijdens het gesprek is ruim tijd voor het beantwoorden van uw vragen en wordt het volledig behandeltraject uitgelegd. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken. Daarnaast worden uw gezondheid, medisch verleden en eventueel medicijngebruik uitvoerig besproken. Het consult wordt afgesloten met het overhandigen van een behandelvoorstel, dit als u tenminste een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Het eerste consult is gratis en verblijvend. Wilt u een afspraak maken om kennis te komen maken? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22. Verder is GlobalHair ook actief in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Soest en Houten.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4