Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Bestaande behandeling in een nieuw jasje

  De allereerste haartransplantatie dateert van 1939. In de jaren en decennia die daarop volgden is de techniek verbeterd en verfijnd. Tegenwoordig maken haarchirurgen gebruik van ultrafijne apparatuur die zowel bij het oogsten als transplanteren van de haarzakjes toegepast wordt. De haartransplantatie in Den Helder is een succesvolle behandeling die meer resultaat biedt dan een haargroeimiddel. Bovendien is het, meestal, een eenmalige ingreep met een blijvend resultaat. Er zijn enkele factoren die het overwegen waard zijn: • Na de haartransplantatie in Den Helder zullen de getransplanteerde haren waarschijnlijk eerst uitvallen. Na drie tot vier maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Pas na 9 tot 12 maanden kan het definitieve resultaat beoordeeld worden. • Ondanks de blijvende resultaten, zal ook het getransplanteerde haar met het ouder worden wat dunner worden. • De haartransplantatie werkt niet bij iedereen. Zo wordt de ingreep voornamelijk toegepast bij mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval en haaruitval als geval van een ongeluk. Haarverlies als gevolg van een medische behandeling, een haar- en/of huidziekte is geen uitgangspunt voor het toepassen van een haarimplantatie. • De ingreep is niet geschikt voor mensen die te maken hebben met haaruitval die te ver gevorderd is en waarbij nauwelijks tot geen resultaat verwacht kan worden. Maar hoe kunt u weten of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie in Den Helder? Online vindt u diverse rekenvoorbeelden, waarbij aan de hand van ‘plaatjes’ een berekening gemaakt kan worden. Deze berekening heeft betrekking op de mate van de kaalheid en het donorgebied. Om echter 100% zeker te zijn, laat u uw situatie beoordelen door een haartransplantatie specialist. Dit kan tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Veel haarklinieken bieden ook een zogenaamd foto consult aan. U stuurt dan duidelijke foto’s van zowel de kalende plekken als uw haarkrans naar de kliniek. Aan de hand hiervan kan een specialist een vrij nauwkeurige inschatting maken over de mogelijkheden.

  Gevarieerd kostenplaatje

  Haartransplantatie kosten zijn interessant vergelijkingsmateriaal. Goedkoop is de behandeling, met name in Nederland, zeker niet. De kostprijs voor een haartransplantatie waarbij maximaal 3.000 haarzakjes getransplanteerd worden ligt gemiddeld rond € 5.000. Prijzen kunnen verder oplopen. De kostprijs die u betaald hangt af van: • Omvang van de haartransplantatie. Een wimpertransplantatie is goedkoper dan een uitgebreide haarimplantatie met 4.500 grafts. • De beschikbaarheid van haarklinieken en haartransplantatie specialisten in Den Helder en omgeving. • De ervaring van de behandelend haarchirurg. • De haartransplantatie die wordt toegepast. De haartransplantatie is een cosmetische ingreep, wat betekent dat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden. Vergelijken van de binnen- en buitenlandse mogelijkheden loont de moeite en kan een aardige kostenbesparing opleveren. Ziet u op tegen een haartransplantatie in het buitenland? Ga dan bij uzelf na waar deze ‘weerzin’ vandaan komt. Interessant om te weten is bijvoorbeeld dat jaarlijks duizenden mannen en vrouwen naar Turkije reizen om een haartransplantatie toe te laten passen. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en datzelfde is ook voor de resultaten die bereikt worden van toepassing. Het niveau van de haarklinieken ligt hoog, dit is terug te zien in de ontvangen en gehanteerde (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

  Persoonlijk haartransplantatie adviesgesprek in Den Helder

  Veel keuzes ‘moeten’ gemaakt worden voorafgaand aan een haartransplantatie. Waar en door wie u de ingreep toe laat passen zijn hiervan onderdeel. De keuze voor een haarkliniek is niet eenvoudig en het aanbod is groter dan ooit tevoren. Baseer uw mening of keuze niet uitsluitend op ervaringen en reviews van anderen. De mening van een ander kan volledig afwijken van uw eigen gevoel. Ga dan ook kennismaken bij verschillende haarklinieken. Dit klinkt onzinnig, maar het belang van dit soort intakegesprekken wordt nog altijd zwaar onderschat. Uit het gevoel dat u ervaar tijdens een consult kunt u opmaken of er sprake is van vertrouwen in een behandelaar. Ontbreekt dit positieve gevoel? Neem dit mee bij het nemen van een beslissing. Wij zij niet alleen actief in Den Helder. Ook in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hollands Kroon en Hoorn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan