Haartransplantatie Den Helder

Een haartransplantatie in Den Helder wordt uitgevoerd om meer haar toe te voegen aan een gebied op uw hoofd dat door haaruitval dunner of kaal is geworden. De ingreep wordt uitgevoerd met behulp van donorhaar dat afkomstig uit onder andere uw haarkrans. De haartransplantatie wordt toegepast bij mannen en vrouwen die blijvend haarverlies door onder andere Alopecia androgenetica. Wereldwijd ervaart zo’n 65% van alle mannen op een bepaald moment in het leven haarverlies, bij vrouwen bedraagt dit ruim 50%. Beginnend haarverlies wordt door een grote groep mensen met een zelfzorgmiddel in de vorm van een haargroeimiddel bestreden. Vallen zowel het gebruik als het resultaat tegen? Dan worden andere oplossingen, waaronder een haartransplantatie, bekeken.

Bestaande behandeling in een nieuw jasje

De allereerste haartransplantatie dateert van 1939. In de jaren en decennia die daarop volgden is de techniek verbeterd en verfijnd. Tegenwoordig maken haarchirurgen gebruik van ultrafijne apparatuur die zowel bij het oogsten als transplanteren van de haarzakjes toegepast wordt. De haartransplantatie in Den Helder is een succesvolle behandeling die meer resultaat biedt dan een haargroeimiddel. Bovendien is het, meestal, een eenmalige ingreep met een blijvend resultaat. Er zijn enkele factoren die het overwegen waard zijn: • Na de haartransplantatie in Den Helder zullen de getransplanteerde haren waarschijnlijk eerst uitvallen. Na drie tot vier maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Pas na 9 tot 12 maanden kan het definitieve resultaat beoordeeld worden. • Ondanks de blijvende resultaten, zal ook het getransplanteerde haar met het ouder worden wat dunner worden. • De haartransplantatie werkt niet bij iedereen. Zo wordt de ingreep voornamelijk toegepast bij mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval en haaruitval als geval van een ongeluk. Haarverlies als gevolg van een medische behandeling, een haar- en/of huidziekte is geen uitgangspunt voor het toepassen van een haarimplantatie. • De ingreep is niet geschikt voor mensen die te maken hebben met haaruitval die te ver gevorderd is en waarbij nauwelijks tot geen resultaat verwacht kan worden. Maar hoe kunt u weten of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie in Den Helder? Online vindt u diverse rekenvoorbeelden, waarbij aan de hand van ‘plaatjes’ een berekening gemaakt kan worden. Deze berekening heeft betrekking op de mate van de kaalheid en het donorgebied. Om echter 100% zeker te zijn, laat u uw situatie beoordelen door een haartransplantatie specialist. Dit kan tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Veel haarklinieken bieden ook een zogenaamd foto consult aan. U stuurt dan duidelijke foto’s van zowel de kalende plekken als uw haarkrans naar de kliniek. Aan de hand hiervan kan een specialist een vrij nauwkeurige inschatting maken over de mogelijkheden.

Gevarieerd kostenplaatje

Haartransplantatie kosten zijn interessant vergelijkingsmateriaal. Goedkoop is de behandeling, met name in Nederland, zeker niet. De kostprijs voor een haartransplantatie waarbij maximaal 3.000 haarzakjes getransplanteerd worden ligt gemiddeld rond € 5.000. Prijzen kunnen verder oplopen. De kostprijs die u betaald hangt af van: • Omvang van de haartransplantatie. Een wimpertransplantatie is goedkoper dan een uitgebreide haarimplantatie met 4.500 grafts. • De beschikbaarheid van haarklinieken en haartransplantatie specialisten in Den Helder en omgeving. • De ervaring van de behandelend haarchirurg. • De haartransplantatie die wordt toegepast. De haartransplantatie is een cosmetische ingreep, wat betekent dat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden. Vergelijken van de binnen- en buitenlandse mogelijkheden loont de moeite en kan een aardige kostenbesparing opleveren. Ziet u op tegen een haartransplantatie in het buitenland? Ga dan bij uzelf na waar deze ‘weerzin’ vandaan komt. Interessant om te weten is bijvoorbeeld dat jaarlijks duizenden mannen en vrouwen naar Turkije reizen om een haartransplantatie toe te laten passen. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en datzelfde is ook voor de resultaten die bereikt worden van toepassing. Het niveau van de haarklinieken ligt hoog, dit is terug te zien in de ontvangen en gehanteerde (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

Persoonlijk haartransplantatie adviesgesprek in Den Helder

Veel keuzes ‘moeten’ gemaakt worden voorafgaand aan een haartransplantatie. Waar en door wie u de ingreep toe laat passen zijn hiervan onderdeel. De keuze voor een haarkliniek is niet eenvoudig en het aanbod is groter dan ooit tevoren. Baseer uw mening of keuze niet uitsluitend op ervaringen en reviews van anderen. De mening van een ander kan volledig afwijken van uw eigen gevoel. Ga dan ook kennismaken bij verschillende haarklinieken. Dit klinkt onzinnig, maar het belang van dit soort intakegesprekken wordt nog altijd zwaar onderschat. Uit het gevoel dat u ervaar tijdens een consult kunt u opmaken of er sprake is van vertrouwen in een behandelaar. Ontbreekt dit positieve gevoel? Neem dit mee bij het nemen van een beslissing. Wij zij niet alleen actief in Den Helder. Ook in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hollands Kroon en Hoorn.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis