Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Levenslange groeigarantie

  Een van de in het oog springende kenmerken van een haartransplantatie in Bergen op Zoom is wellicht het feit dat haarklinieken u groeigarantie geven. Vraagt u zich af wat dat betekent en hoe het mogelijk is dat een blijvend resultaat bereikt kan worden? Dan licht een consulent of haarchirurg u dit graag toe tijdens een intakegesprek. Alopecia androgenetica is onomkeerbaar. Haaruitval en kaalheid worden veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon, daarom wordt het ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. DHT is van invloed op het haargroeiproces, waardoor de haarzakjes verschrompelen en nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Bij een haartransplantatie wordt gebruik gemaakt van donorharen die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Deze haarzakjes hebben unieke kenmerken wat ze ongevoelig maakt voor het DHT. De structuur blijft na het transplanteren behouden en de haarzakjes zijn in staat om na een succesvolle transplantatie uw leven lang haren te blijven produceren. Een van de voorwaarden voor een haartransplantatie in Bergen op Zoom is echter wel dat u over voldoende haar in uw haarkrans beschikt. Vindt een haarchirurg dat er door een ver gevorderde mate van haarverlies een realistisch resultaat onhaalbaar? Dan wordt dit eerlijk aan u verteld en desgewenst een andere behandeling voorgesteld. De wetenschap van de unieke structuur maakt dat haarklinieken u groeigarantie geven. De garantievoorwaarden verschillen per kliniek. U kunt hier naar vragen tijdens het consult.

  Voor iedereen een haartransplantatie in Bergen op Zoom

  Te snel wordt al eens gedacht dat de haartransplantatie techniek bij iedereen en bij elke vorm van haarverlies uitkomst biedt. Niets is echter minder waar. De techniek kan worden toegepast bij erfelijke kaalheid, maar bijvoorbeeld niet als u last heeft van Alopecia areata of als uw haar als gevolg van een medische behandeling is uitgevallen. Regelmatig worden op haarfora en andere websites dit soort vragen gesteld en besproken. De meningen lopen soms uiteen. Om zeker te weten of u voor een haartransplantatie in Bergen op Zoom in aanmerking komt, is het het snelste om een haarkliniek te raadplegen. Haarchirurgen helpen graag iedereen aan een mooie haardos, maar geven ook grenzen aan. Tijdelijke haaruitval wordt meestal niet met een haartransplantatie opgelost. Het kennen van de oorzaak van het haarverlies, voordat u naar een haarkliniek stapt is dan ook een pluspunt. Het voorkomt dat u met hooggespannen verwachtingen van een haarchirurg moet horen dat uw tijdelijke haarverlies niet met een haarimplantatie behandeld kan worden. Bent u echter wel geschikt voor de ingreep dan wordt de behandeling nader toegelicht en beoordeelt de haarchirurg hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden.

  Vergoeding haartransplantatie

  Een ander aspect van de haartransplantatie in Bergen op Zoom is het kostenplaatje. Het is zeker geen goedkope ingreep en het is een bekend gegeven dat zorgverzekeraars vrijwel nooit een kostenvergoeding toekennen. Bedragen van € 5.000 en hoger komen voorbij als u de kosten vergelijkt. Toch hoeft dit niet direct een reden te zijn om van de behandeling af te zien. Naast haarklinieken in Bergen op Zoom en omgeving kunt u ook kiezen voor een ingreep in een land als Turkije. Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische behandelingen en wordt gezien als de absolute favoriet als het gaat om de FUE haartransplantatie. GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949 wat direct al een stuk betaalbaarder is. Hoge bijkomende reis- en verblijfskosten hoeft u niet te verwachten. Bij het behandeltarief zijn 2 hotelovernachtingen en VIP transfers inbegrepen. Het enige wat bijkomstig is, zijn het vliegticket en de kosten voor eten en drinken. Alleen de haartransplantatie zelf vindt plaats in Istanbul, zowel het consult, de controles en nazorg gebeuren in Leiden. Een retourticket van en naar Istanbul is al verkrijgbaar vanaf € 175. Waar kunt u bij GlobalHair op rekenen? Haarchirurgen die ISHRS geregistreerd zijn, ervaren haartransplantatie assistenten, een luxueus ingerichte haarkliniek, de aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskenmerken, Nederlandstalige begeleiding, en de recent ontvangen award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018 – 2019’.

  Gratis FUE haartransplantatie consult

  De consulenten en haarchirurgen van GlobalHair nodigen u uit voor een consult in Leiden. Uw situatie wordt beoordeeld en een persoonlijk behandelplan wordt voorgesteld. Een afspraak is snel gemaakt door te bellen met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? contact@globalhair.nl. Wij zijn ook actief in Den Bosch, Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en Roosendaal.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan