Haartransplantatie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een permanente oplossing bij Alopecia androgenetica? Staat weer met zelfvertrouwen van het leven genieten hoog op uw verlanglijstje? Dan is een haartransplantatie in Bergen op Zoom wellicht een goede oplossing. U kunt hiervoor terecht bij GlobalHair. Onze ervaren haarchirurgen analyseren uw situatie en geven u een persoonlijk behandeladvies.

Levenslange groeigarantie

Een van de in het oog springende kenmerken van een haartransplantatie in Bergen op Zoom is wellicht het feit dat haarklinieken u groeigarantie geven. Vraagt u zich af wat dat betekent en hoe het mogelijk is dat een blijvend resultaat bereikt kan worden? Dan licht een consulent of haarchirurg u dit graag toe tijdens een intakegesprek. Alopecia androgenetica is onomkeerbaar. Haaruitval en kaalheid worden veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon, daarom wordt het ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. DHT is van invloed op het haargroeiproces, waardoor de haarzakjes verschrompelen en nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Bij een haartransplantatie wordt gebruik gemaakt van donorharen die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Deze haarzakjes hebben unieke kenmerken wat ze ongevoelig maakt voor het DHT. De structuur blijft na het transplanteren behouden en de haarzakjes zijn in staat om na een succesvolle transplantatie uw leven lang haren te blijven produceren. Een van de voorwaarden voor een haartransplantatie in Bergen op Zoom is echter wel dat u over voldoende haar in uw haarkrans beschikt. Vindt een haarchirurg dat er door een ver gevorderde mate van haarverlies een realistisch resultaat onhaalbaar? Dan wordt dit eerlijk aan u verteld en desgewenst een andere behandeling voorgesteld. De wetenschap van de unieke structuur maakt dat haarklinieken u groeigarantie geven. De garantievoorwaarden verschillen per kliniek. U kunt hier naar vragen tijdens het consult.

Voor iedereen een haartransplantatie in Bergen op Zoom

Te snel wordt al eens gedacht dat de haartransplantatie techniek bij iedereen en bij elke vorm van haarverlies uitkomst biedt. Niets is echter minder waar. De techniek kan worden toegepast bij erfelijke kaalheid, maar bijvoorbeeld niet als u last heeft van Alopecia areata of als uw haar als gevolg van een medische behandeling is uitgevallen. Regelmatig worden op haarfora en andere websites dit soort vragen gesteld en besproken. De meningen lopen soms uiteen. Om zeker te weten of u voor een haartransplantatie in Bergen op Zoom in aanmerking komt, is het het snelste om een haarkliniek te raadplegen. Haarchirurgen helpen graag iedereen aan een mooie haardos, maar geven ook grenzen aan. Tijdelijke haaruitval wordt meestal niet met een haartransplantatie opgelost. Het kennen van de oorzaak van het haarverlies, voordat u naar een haarkliniek stapt is dan ook een pluspunt. Het voorkomt dat u met hooggespannen verwachtingen van een haarchirurg moet horen dat uw tijdelijke haarverlies niet met een haarimplantatie behandeld kan worden. Bent u echter wel geschikt voor de ingreep dan wordt de behandeling nader toegelicht en beoordeelt de haarchirurg hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden.

Vergoeding haartransplantatie

Een ander aspect van de haartransplantatie in Bergen op Zoom is het kostenplaatje. Het is zeker geen goedkope ingreep en het is een bekend gegeven dat zorgverzekeraars vrijwel nooit een kostenvergoeding toekennen. Bedragen van € 5.000 en hoger komen voorbij als u de kosten vergelijkt. Toch hoeft dit niet direct een reden te zijn om van de behandeling af te zien. Naast haarklinieken in Bergen op Zoom en omgeving kunt u ook kiezen voor een ingreep in een land als Turkije. Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische behandelingen en wordt gezien als de absolute favoriet als het gaat om de FUE haartransplantatie. GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949 wat direct al een stuk betaalbaarder is. Hoge bijkomende reis- en verblijfskosten hoeft u niet te verwachten. Bij het behandeltarief zijn 2 hotelovernachtingen en VIP transfers inbegrepen. Het enige wat bijkomstig is, zijn het vliegticket en de kosten voor eten en drinken. Alleen de haartransplantatie zelf vindt plaats in Istanbul, zowel het consult, de controles en nazorg gebeuren in Leiden. Een retourticket van en naar Istanbul is al verkrijgbaar vanaf € 175. Waar kunt u bij GlobalHair op rekenen? Haarchirurgen die ISHRS geregistreerd zijn, ervaren haartransplantatie assistenten, een luxueus ingerichte haarkliniek, de aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskenmerken, Nederlandstalige begeleiding, en de recent ontvangen award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018 – 2019’.

Gratis FUE haartransplantatie consult

De consulenten en haarchirurgen van GlobalHair nodigen u uit voor een consult in Leiden. Uw situatie wordt beoordeeld en een persoonlijk behandelplan wordt voorgesteld. Een afspraak is snel gemaakt door te bellen met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? contact@globalhair.nl. Wij zijn ook actief in Den Bosch, Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en Roosendaal.

Veelgestelde vragen

Een haartransplantatie is een ingreep die op uw persoon wordt afgestemd. Rekening wordt onder meer gehouden met de mate van het haarverlies, het beschikbare donormateriaal, uw wensen en verwachtingen. U ontvangt een persoonlijk haartransplantatie advies na of tijdens een intakegesprek bij een haarchirurg. In het advies wordt onder meer vermeld het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden, dit evenals de plaatsen waar de geoogste haarzakjes in geplaatst worden.

Het spreekt voor zich dat u bij het overwegen van een haartransplantatie vragen heeft. Vaak zijn het vragen die zowel betrekking hebben op de techniek, de ingreep, het herstel als de resultaten. Als u zich inleest in de behandelmethode dan worden een aantal vragen al beantwoord. Vragen die gericht zijn op uw individuele situatie worden beantwoord tijdens een consult bij een haarkliniek. Binnen een consult wordt voldoende tijd vrijgehouden om vragen te stellen.

Bij GlobalHair is het consult gratis en geheel vrijblijvend. U bent welkom bij onze vestiging in Leiden voor een adviesgesprek. Uw vragen worden beantwoord en onze consulenten lichten de haartransplantatie methode uitgebreid toe. Het is niet noodzakelijk om direct een haartransplantatie afspraak te maken. Neem uw tijd om na te denken en een beslissing te nemen.

Nee, hoe goed de techniek en de resultaten ook zijn. Haartransplantaties worden vrijwel alleen toegepast bij Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid. Heeft u te maken met kale plekken als gevolg van Alopecia areata dan worden andere behandelmethodes aangeraden. Het haargroeiproces herstelt zich bij Alopecia areata in de meeste gevallen vanzelf, al kan hier een lange tijd overheen gaan. Dit in tegenstelling tot Alopecia androgenetica, waarbij de haarzakjes worden vernietigd en nieuwe haargroei niet langer mogelijk is.

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij het enige tijd duurt voordat nieuwe haargroei ontstaat. Vaak vallen de getransplanteerde haren eerst uit. De meeste mensen zien na drie tot vier maanden de eerste nieuwe haargroei. Haargroei laat zich op geen enkele manier versnellen, en daarom wordt niet eerder dan 9 tot 12 maanden na de haarimplantatie het resultaat beoordeelt.

Vergoedingen, zowel gedeeltelijk als volledig, blijven in de meeste gevallen uit. Veelal wordt de ingreep ondergaan omdat iemand ontevreden is met het haarverlies, een cosmetische reden dus. Zorgverzekeraars vergoeden de haartransplantatie enkel in geval van een medische noodzaak. Ook de kosten aftrekken van de belastingaangifte is niet vanzelfsprekend. De Belastingdienst hanteert, evenals zorgverzekeraars, strikte voorwaarden op gebied van medische aftrekposten. In plaats van tegen moeilijkheden aan te lopen kunt u ook overwegen om een betaalbare haartransplantatie bij GlobalHair toe te laten passen.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis