Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Breda

Een weelderige, volle en stralende bos haar. Dat is voor veel vrouwen een ideaalbeeld. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat het haar een sieraad is voor de vrouw. Het is dan ook een ware nachtmerrie als u merkt dat uw haar hier en daar dunner wordt. Kale plekken zijn helemaal vreselijk. Toch is het voor veel vrouwen dagelijkse realiteit en maakt het ideaalbeeld al snel plaats voor stress en ongelukkige gevoelens. Is uw haaruitval blijvend en blijft nieuwe haargroei uit? Ook voor vrouwen kan een haartransplantatie in Breda en omgeving een oplossing bieden.

Ervaringen haartransplantatie voor vrouwen in Breda

Oorzaken van haarverlies bij vrouwen zijn divers en kunnen onderverdeeld worden in tijdelijke en blijvende haaruitval. • Tijdelijke haaruitval wordt veroorzaakt door onder meer medicijngebruik, stress, grote gewichtsschommelingen, hormonale veranderingen, vitaminegebrek. De haargroei herstelt zich in de meeste gevallen vanzelf, al kan hier meerdere maanden overheen gaan. • Blijvend haarverlies dat wordt veroorzaakt wordt door ernstige haarbeschadiging en Alopecia androgenetica. Als de follikels of haarzakjes beschadigd worden waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is, dan is er sprake van blijvend haarverlies. Waar tijdelijke vormen van haaruitval zelden tot nooit voor een haartransplantatie in Breda in aanmerking komen, doet blijvend haarverlies dat wel. Vrouwen die een haartransplantatie overwegen kunnen zich voor laten lichten door een haarkliniek waar gespecialiseerde haartransplantatie specialisten werkzaam zijn.

Haarsparende FUE haartransplantatie in Breda

Wat veel vrouwen weten is dat het haar voor een haartransplantatie kortgeschoren wordt. Wat veel vrouwen echter niet weten is dat de techniek zover ontwikkeld en verbeterd is, dat volledig millimeteren overbodig is geworden. Vrouwen die een haarimplantatie overwegen kiezen vrijwel altijd voor de haarsparende FUE haartransplantatie. Geen volledig gemillimeterd kapsel, alleen een gedeelte op het achterhoofd dat wordt geschoren. Is uw haar lang genoeg, dan valt het na de ingreep over het kort geschoren deel heen. De FUE methode houdt in dat een ervaren haarchirurg met behulp van een holle, ultra fijne naald individuele haarzakjes oogst uit het donorgebied. Deze haarzakjes worden getransplanteerd naar de dun behaarde, kale plaatsen. Van littekenvorming is geen sprake. Bovendien blijven de bijzondere eigenschappen van de getransplanteerde haarzakjes onveranderd, waardoor ze de rest van uw leven in staat zijn om nieuwe haren te produceren. Eens de haren beginnen te groeien, zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie in Breda, kunt u deze zonder problemen wassen, knippen, kleuren, föhnen en stylen.

Wanneer kies ik voor een haartransplantatie?

De haartransplantatie is een uitermate geschikte oplossing voor Alopecia androgenetica, maar toch komt niet iedere vrouw die hiermee te maken heeft in aanmerking voor de ingreep. Haarimplantaties kunnen alleen slagen als u over voldoende kwalitatief donormateriaal beschikt. Is dit niet het geval, dan kan een FUE haartransplantatie in Breda niet plaatsvinden. Wanneer bent u, als vrouw, dan waarschijnlijk geschikt voor een haarimplantatie? • Uw haardos is uitgedund als gevolg van erfelijke kaalheid. • U bent uw haar verloren door een ongeluk of als gevolg van brandwonden. • Uw haarzakjes zijn onherstelbaar beschadigd door het langdurig dragen van te zware hair extensions, of door het te strak trekken van de haren. • U bent uw wimpers en/of wenkbrauwen verloren. In welke gevallen zal een arts u een alternatieve behandeling voorstellen? • Tijdelijk haarverlies. • Als blijkt dat u over te weinig donormateriaal beschikt. Wilt u zeker weten of u in aanmerking komt voor de ingreep? Maak dan een afspraak bij een haarkliniek en laat een ervaren specialist uw situatie persoonlijk beoordelen.

Voor- en nadelen haartransplantatie in Breda

Een haartransplantatie is bij vrouwen een ingrijpende behandeling. Niet voor niets luidt het advies om uzelf in te lezen in de materie en u voor te bereiden op zowel een intakegesprek als de ingreep zelf. Handig om te weten zijn de voor- en nadelen van de ingreep die u overweegt uit te laten voeren. De voordelen van een haarsparende FUE haartransplantatie zijn: • U krijgt meer zelfvertrouwen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het camoufleren van uw dunner wordende haardos en/of kale plekken die door het haarverlies zijn ontstaan. • De resultaten zijn blijvend. Het is voor de meeste vrouwen een eenmalige ingreep, die geen herhalingsbehandeling nodig heeft. • Het donormateriaal is lichaamseigen waardoor u kunt rekenen op natuurgetrouwe resultaten. • Het herstel van de ingreep verloopt voorspoedig. Van bijwerkingen of complicaties is zelden sprake. Eens uw hoofdhuid is hersteld is het niet meer zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. Nadelen van de haartransplantatie; • Langdurige, ingrijpende behandeling. U zit gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur in de behandelstoel. • Ondanks de mooie resultaten die bereikt worden, is het onrealistisch om te denken dat u weer zo’n volle haardos krijgt als in uw jeugdjaren. • De hoge kosten van de ingreep.

Haartransplantatie vrouwen vergoedingsmogelijkheden

Een van de nadelen van een haartransplantatie betreft het kostenplaatje. In Nederland betaalt u al gauw een bedrag dat oploopt tot ver boven € 5.000. Het exacte bedrag is afhankelijk van de haarkliniek, de behandelend specialist en het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. Dat is een pittige prijs waar nogal wat vrouwen zich door af laten schrikken. Overweegt u een haartransplantatie om cosmetische redenen? Dan is de kans dat uw zorgverzekering een gedeelte van de kosten vergoed uitgesloten. Zorgverzekeraars vergoeden haartransplantaties alleen in uitzonderlijke gevallen. Haartransplantaties die uitgevoerd worden omdat het haar verloren is gegaan door een ongeval en/of door brandwonden worden soms wel, gedeeltelijk, vergoed. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen verschillen de voorwaarden per verzekeraar. Kunt u niets terugvinden in uw polisvoorwaarden? Navragen bij uw zorgverzekeraar geeft snel antwoord op de vraag of er in uw situatie eventueel een vergoeding mogelijk is. Blijkt vergoeding toch niet van toepassing? Kijk dan zeker ook eens naar de kosten van een haartransplantatie voor vrouwen in het buitenland. De kosten liggen, onder meer in Turkije, aanmerkelijk lager dan bij haarklinieken in Breda en omgeving. De voorbije jaren zijn vrouwen van over de hele wereld u voor gegaan naar de moderne, luxueuze haarklinieken in Turkije. Het niveau van de zorg is hoog en internationale kwaliteitskeurmerken zijn aanwezig. Bovendien zijn de resultaten die de ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen bereiken uitstekend. GlobalHair is niet alleen actief in Breda. Ook in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Veelgestelde vragen

Met de toegenomen populariteit van de haartransplantatie, zijn ook de toepassingsmogelijkheden enorm verbeterd en verfijnd. Waar de ingreep tot voor een aantal jaar geleden typisch iets was voor mannen, is dat niet langer het geval. De introductie van de haarsparende FUE methode maakt dat een haarimplantatie ook door vrouwen een regelmatig gevraagde oplossing is bij Alopecia androgenetica. Vrouwen die de ingreep hebben ondergaan zijn enthousiast over de permanente nieuwe haargroei.

Ja, binnen- en buitenlandse specialisten weten hoe bij vrouwen de beste resultaten bereikt kunnen worden. U kunt reviews lezen die geschreven zijn door vrouwen die in Breda of in het buitenland de ingreep hebben laten toepassen. De behandelmethode wordt beschreven, maar u leest ook hoe het contact met de haarchirurg is verlopen en waar u op moet letten als u zichzelf voorbereidt op een eventuele ingreep.

Kort voor de haarimplantatie wordt uw donorgebied geschoren, zodat de arts de grafts kan oogsten. Na afloop vallen de andere haren, mits lang genoeg, over het korte gebied heen. De ingreep vergt meer tijd, waarbij er minder grafts getransplanteerd worden dan bij een standaard haartransplantatie.

Haartransplantaties zijn niet goedkoop, en dat is ook in Breda niet anders. Door meerdere tarieven op te vragen en met elkaar te vergelijken ziet u dat gemiddelde behandelbedragen van € 5.000 niet eens de absolute top zijn.

Haaruitval dat tijdelijk is, wordt niet met een haarimplantatie behandeld. Ook als het haarverlies te lang onbehandeld is gebleven en er te weinig donormateriaal aanwezig is, kan een alternatief voorgesteld worden. Uw situatie wordt door een haarchirurg beoordeelt. U kunt hiervoor bij GlobalHair ook gebruik maken van het zogenaamde fotoconsult.

Als uw haar is uitgevallen als gevolg van een ongeval of brandwonden, dan is vergoeding soms mogelijk. Laat u de ingreep puur uit cosmetisch oogpunt uitvoeren dan is dat helaas niet het geval. Ook de kosten aftrekken van de jaarlijkse belastingaangifte is bij een haartransplantatie moeilijk. Win altijd het advies in van een belastingconsulent.

De lagere kosten spelen inderdaad een grote rol in deze keuze. Bij GlobalHair ligt de behandelprijs zo’n 50% lager en daarbij wordt op kwaliteit niets ingeboet. De ingreep wordt uitgevoerd door een geolied en ervaren team bestaande uit een ISHRS geregistreerde haarchirurg en professionele assistenten. Op deze manier worden op een dag ruim tot 4.500 grafts getransplanteerd. Jaarlijks weten honderden mannen en vrouwen de weg naar GlobalHair in Istanbul te vinden en als vanzelfsprekend heeft u levenslange groeigarantie.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4