Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ervaringen haartransplantatie voor vrouwen in Breda

  Oorzaken van haarverlies bij vrouwen zijn divers en kunnen onderverdeeld worden in tijdelijke en blijvende haaruitval. • Tijdelijke haaruitval wordt veroorzaakt door onder meer medicijngebruik, stress, grote gewichtsschommelingen, hormonale veranderingen, vitaminegebrek. De haargroei herstelt zich in de meeste gevallen vanzelf, al kan hier meerdere maanden overheen gaan. • Blijvend haarverlies dat wordt veroorzaakt wordt door ernstige haarbeschadiging en Alopecia androgenetica. Als de follikels of haarzakjes beschadigd worden waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is, dan is er sprake van blijvend haarverlies. Waar tijdelijke vormen van haaruitval zelden tot nooit voor een haartransplantatie in Breda in aanmerking komen, doet blijvend haarverlies dat wel. Vrouwen die een haartransplantatie overwegen kunnen zich voor laten lichten door een haarkliniek waar gespecialiseerde haartransplantatie specialisten werkzaam zijn.

  Haarsparende FUE haartransplantatie in Breda

  Wat veel vrouwen weten is dat het haar voor een haartransplantatie kortgeschoren wordt. Wat veel vrouwen echter niet weten is dat de techniek zover ontwikkeld en verbeterd is, dat volledig millimeteren overbodig is geworden. Vrouwen die een haarimplantatie overwegen kiezen vrijwel altijd voor de haarsparende FUE haartransplantatie. Geen volledig gemillimeterd kapsel, alleen een gedeelte op het achterhoofd dat wordt geschoren. Is uw haar lang genoeg, dan valt het na de ingreep over het kort geschoren deel heen. De FUE methode houdt in dat een ervaren haarchirurg met behulp van een holle, ultra fijne naald individuele haarzakjes oogst uit het donorgebied. Deze haarzakjes worden getransplanteerd naar de dun behaarde, kale plaatsen. Van littekenvorming is geen sprake. Bovendien blijven de bijzondere eigenschappen van de getransplanteerde haarzakjes onveranderd, waardoor ze de rest van uw leven in staat zijn om nieuwe haren te produceren. Eens de haren beginnen te groeien, zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie in Breda, kunt u deze zonder problemen wassen, knippen, kleuren, föhnen en stylen.

  Wanneer kies ik voor een haartransplantatie?

  De haartransplantatie is een uitermate geschikte oplossing voor Alopecia androgenetica, maar toch komt niet iedere vrouw die hiermee te maken heeft in aanmerking voor de ingreep. Haarimplantaties kunnen alleen slagen als u over voldoende kwalitatief donormateriaal beschikt. Is dit niet het geval, dan kan een FUE haartransplantatie in Breda niet plaatsvinden. Wanneer bent u, als vrouw, dan waarschijnlijk geschikt voor een haarimplantatie? • Uw haardos is uitgedund als gevolg van erfelijke kaalheid. • U bent uw haar verloren door een ongeluk of als gevolg van brandwonden. • Uw haarzakjes zijn onherstelbaar beschadigd door het langdurig dragen van te zware hair extensions, of door het te strak trekken van de haren. • U bent uw wimpers en/of wenkbrauwen verloren. In welke gevallen zal een arts u een alternatieve behandeling voorstellen? • Tijdelijk haarverlies. • Als blijkt dat u over te weinig donormateriaal beschikt. Wilt u zeker weten of u in aanmerking komt voor de ingreep? Maak dan een afspraak bij een haarkliniek en laat een ervaren specialist uw situatie persoonlijk beoordelen.

  Voor- en nadelen haartransplantatie in Breda

  Een haartransplantatie is bij vrouwen een ingrijpende behandeling. Niet voor niets luidt het advies om uzelf in te lezen in de materie en u voor te bereiden op zowel een intakegesprek als de ingreep zelf. Handig om te weten zijn de voor- en nadelen van de ingreep die u overweegt uit te laten voeren. De voordelen van een haarsparende FUE haartransplantatie zijn: • U krijgt meer zelfvertrouwen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het camoufleren van uw dunner wordende haardos en/of kale plekken die door het haarverlies zijn ontstaan. • De resultaten zijn blijvend. Het is voor de meeste vrouwen een eenmalige ingreep, die geen herhalingsbehandeling nodig heeft. • Het donormateriaal is lichaamseigen waardoor u kunt rekenen op natuurgetrouwe resultaten. • Het herstel van de ingreep verloopt voorspoedig. Van bijwerkingen of complicaties is zelden sprake. Eens uw hoofdhuid is hersteld is het niet meer zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. Nadelen van de haartransplantatie; • Langdurige, ingrijpende behandeling. U zit gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur in de behandelstoel. • Ondanks de mooie resultaten die bereikt worden, is het onrealistisch om te denken dat u weer zo’n volle haardos krijgt als in uw jeugdjaren. • De hoge kosten van de ingreep.

  Haartransplantatie vrouwen vergoedingsmogelijkheden

  Een van de nadelen van een haartransplantatie betreft het kostenplaatje. In Nederland betaalt u al gauw een bedrag dat oploopt tot ver boven € 5.000. Het exacte bedrag is afhankelijk van de haarkliniek, de behandelend specialist en het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. Dat is een pittige prijs waar nogal wat vrouwen zich door af laten schrikken. Overweegt u een haartransplantatie om cosmetische redenen? Dan is de kans dat uw zorgverzekering een gedeelte van de kosten vergoed uitgesloten. Zorgverzekeraars vergoeden haartransplantaties alleen in uitzonderlijke gevallen. Haartransplantaties die uitgevoerd worden omdat het haar verloren is gegaan door een ongeval en/of door brandwonden worden soms wel, gedeeltelijk, vergoed. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen verschillen de voorwaarden per verzekeraar. Kunt u niets terugvinden in uw polisvoorwaarden? Navragen bij uw zorgverzekeraar geeft snel antwoord op de vraag of er in uw situatie eventueel een vergoeding mogelijk is. Blijkt vergoeding toch niet van toepassing? Kijk dan zeker ook eens naar de kosten van een haartransplantatie voor vrouwen in het buitenland. De kosten liggen, onder meer in Turkije, aanmerkelijk lager dan bij haarklinieken in Breda en omgeving. De voorbije jaren zijn vrouwen van over de hele wereld u voor gegaan naar de moderne, luxueuze haarklinieken in Turkije. Het niveau van de zorg is hoog en internationale kwaliteitskeurmerken zijn aanwezig. Bovendien zijn de resultaten die de ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen bereiken uitstekend. GlobalHair is niet alleen actief in Breda. Ook in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Bergen op Zoom en Roosendaal.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp