Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wel of geen haartransplantatie in Tilburg?

  Niemand ziet graag dat de inhammen dieper worden of dat een kruin begint te kalen. Onzekerheid neemt stress met zich mee, waardoor het haarverlies in een extra stroomversnelling kan komen. Tijd voor een plan van aanpak en een geschikte oplossing. De vraag die vaak wordt gesteld is of iemand in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Bij haaruitval gaan uw eerste gedachten niet direct uit naar een haarimplantatie. U zoekt meer informatie over de mogelijke oorzaken en probeert verschillende middeltjes uit die beloven het haarverlies te verminderen en de haargroei te bevorderen. Blijkt dit niet te werken dan is de volgende stap een bezoek aan de huisarts of specialist, waar de daadwerkelijke oorzaak vastgesteld wordt. Pas dan kunt u bekijken welke behandelingen wel of juist niet in aanmerking komen als oplossing. • Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen. • Lasertherapie. • Micro haar pigmentatie. • Haarwerk of pruik. • FUE haartransplantatie. Dat u van uw haarverlies af wilt, spreekt voor zich. Zeker als u op relatief jonge leeftijd al met haaruitval te maken heeft, is een haartransplantatie niet direct het eerste advies. Het is dan moeilijk te voorspellen hoe de haren die nog niet zijn uitgevallen zich in de toekomst gedragen en/of een extra haartransplantatie nodig is om de nieuwe kale, dunne gebieden op te vullen. Is de haaruitval al enige tijd aan de gang? Dan kan het zijn dat u al te veel haren bent verloren en er niet langer genoeg donormateriaal beschikbaar is om een voldoende resultaat te behalen. Ervaren haartransplantatie specialisten kunnen nauwkeurig aangeven wat in uw situatie de mogelijkheden van een haarimplantatie zijn.

  Goedkope haartransplantatie in Tilburg

  Ondanks het succes van de haartransplantatie behandeling, vergoeden zorgverzekeraars de ingreep vrijwel nooit. Het wordt gezien als een cosmetische ingreep, zonder medische noodzaak. Voor veel mensen is dit een reden om zorgvuldig naar het kostenplaatje te kijken en te zoeken naar een scherpe aanbieding. Uiteraard zijn er alternatieve behandelingen beschikbaar die stukken goedkoper zijn dan een haartransplantatie in Tilburg. Van het gebruik van een haargroeimiddel tot het laten toepassen van micro haar pigmentatie. De keuze is gevarieerd, de resultaten vrijwel altijd tijdelijk. Waar een haargroeimiddel uw natuurlijke haargroei kan verbeteren, hebben de middelen niet bij iedereen het gewenste resultaat. Het levenslang gebruik van een haargroeimiddel is wellicht niet wat u op het oog heeft als oplossing bij haaruitval. Natuurlijke, permanente haargroei is hetgeen een haartransplantatie biedt. Het loont de moeite om zowel de mogelijkheden als kosten met elkaar te vergelijken. Daarbij let u onder meer op: • Het aantal grafts dat zal worden getransplanteerd. Er zit een wezenlijk verschil tussen een kleine haarimplantatie met 1.000 grafts of een uitgebreide ingreep waarbij 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. De FUT techniek laat littekens achter en wordt nog zelden toegepast. Het is echter wel de goedkoopste behandelmethode. De moderne FUE techniek wordt tegenwoordig door de meeste haarklinieken gehanteerd. Het herstel verloopt voorspoedig, zonder dat er littekens achterblijven. • De naamsbekendheid van de haarkliniek. • De ervaring van degene die de ingreep bij u toepast. Probeer te vermijden dat u terecht komt bij iemand die in het verleden slechts enkele haartransplantaties heeft uitgevoerd. Ervaren haartransplantatie specialisten werken met de nieuwste apparatuur en weten hoe ze bij u een natuurlijk resultaat kunnen bereiken. • Nazorg inbegrepen bij de behandeling. Hiermee voorkomt u achteraf mogelijke hoge bijkomende kosten voor controles. Zorgvuldig vergelijken levert interessante resultaten en vaak ook een betaalbare behandelmogelijkheid op. Dat u zich daarbij niet hoeft te beperken tot haarklinieken in Tilburg en omgeving spreekt voor zich. Kijk verder dan uw eigen woonplaats of regio. Zo is het tegenwoordig vrij gebruikelijk om voor een cosmetische behandeling naar het buitenland te reizen. Zeker als u geen kostenvergoeding van uw zorgverzekeraar hoeft te verwachten, kan dit een uiterst betaalbaar alternatief betekenen.

  Haartransplantatie aanbieding

  Korting krijgen op een haartransplantatie in Tilburg kan op verschillende manieren. Hoewel het onwaarschijnlijk klinkt, kunt u gebruik maken van een groepsaanbieding. Geregeld hebben aanbieders een actie waarbij u een laag tarief betaald voor een behandeling. De aanbieding kan door een vooraf bepaald aantal deelnemers gebruikt worden. Dit soort aanbiedingen kent een aantal aandachtspunten die van belang zijn voor het verwezenlijken van de verwachting die u heeft van een haartransplantatie. Zo is de aanbieding gebaseerd op een bepaald aantal haarzakjes. Wilt u meer haarzakjes laten transplanteren? Dan verandert het tarief en is de aanbieding vrijwel altijd duurder dan gedacht. Vaak bent u ook aan een termijn gebonden om van de aanbieding gebruik te maken. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kortingsmogelijkheid? Haarklinieken bieden soms korting als u toestemming geeft om uw voor en na foto’s te mogen publiceren. Populair zijn ook de haartransplantatie video’s. Ook hier kunt u toestemming geven om het beeldmateriaal te gebruiken op een website. Vergeet niet te vragen naar de voorwaarden die van toepassing zijn en hoelang de beelden gebruikt zullen worden. Het is niet voor iedereen wenselijk om over pakweg 10 jaar uw foto’s en/of video nog steeds te zien en herinnert te worden aan de ingreep die u heeft uit laten voeren. Hoe en of u korting krijgt verschilt sterk per haarkliniek. Het is niet vreemd om tijdens een intakegesprek te vragen naar kortingsmogelijkheden. Onder het motto ‘niet geschoten is altijd mis’, kunt u soms een leuk voordeel krijgen op de behandelprijs door een flexibel behandelmoment te kiezen. Valt een geplande haartransplantatie uit? Dan kunt u opgeroepen worden om de vrijgekomen plaats in te nemen. Kortom de mogelijkheden voor korting op een haartransplantatie in Tilburg zijn zeker aanwezig. Verder zijn wij ook actief in Den Bosch, Breda, Waalwijk, Oosterhout, Bergen op Zoom en Roosendaal.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp