facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Roosendaal

Verspreid over Nederland bevinden zich verschillende haarklinieken waar u onder meer terecht kunt voor een haartransplantatie. Bent u op zoek naar een geschikte aanbieder van een haartransplantatie in Roosendaal dan heeft u meerdere adressen in de omgeving waar u kennis kunt maken. Iedereen heeft zo zijn of haar persoonlijke voorkeur om voor een bepaalde kliniek te kiezen. Staat u echter open voor een breder aanbod en betaalbare tarieven? Maak dan kennis met GlobalHair voor een moderne, betaalbare haartransplantatie in Istanbul, Turkije.

Betekenis haartransplantatie in Roosendaal

De betekenis van een haartransplantatie is het transplanteren van haren van de ene plaats naar de andere. De manier waarop dit gebeurt is afhankelijk van de techniek die wordt toegepast. GlobalHair is gespecialiseerd in het toepassen van de FUE techniek, waarbij de haarzakjes een voor een geoogst en teruggeplaatst worden. Het verwijderen of oogsten van de grafts gebeurt vanuit het donorgebied dat zich op de achterzijde van uw hoofd, in de haarkrans, bevindt. De apparatuur die wordt gebruikt is verfijnd en ultra dun, waardoor er achteraf nauwelijks zichtbare littekens zullen overblijven. Op de vraag waarom juist de haren uit de haarkrans worden gebruikt, kan een helder antwoord gegeven worden. Deze haren zijn niet gevoelig voor erfelijke of mannelijke kaalheid. Worden deze haren getransplanteerd naar kalende gebieden dan blijft de unieke structuur behouden. Met succes getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang haren blijven produceren. De resultaten die met een haartransplantatie in Roosendaal bereikt worden zijn blijvend. Waar voor de moderne FUE techniek de haarimplantatie bekend stond om het lelijke litteken dat op het achterhoofd zichtbaar was, hoeft u zich daar vandaag de dag niet druk te maken. Er wordt niet gesneden en/of gehecht. De wondjes die ontstaan door het oogsten en plaatsen van de haarzakjes genezen binnen 7 tot 10 dagen, zonder dat ze littekens achterlaten.

Bitmap

GlobalHair vestiging in Leiden

Voor een haartransplantatie in Roosendaal kunt u terecht bij de ervaren, professionele haarchirurgen van GlobalHair. Jaarlijks worden in de moderne haarkliniek in Istanbul honderden mannen en vrouwen met uitstekende resultaten behandeld. Naast de micro FUE haartransplantatie die door ISHRS geregistreerde haarchirurgen in samenwerking met een team ervaren assistenten wordt toegepast, biedt de haarkliniek andere haartransplantatie gerelateerde ingrepen en behandelingen aan waaronder: • haargroei stimulerende behandeling, om de resultaten verder te optimaliseren • Haarsparende FUE haartransplantatie • Wimpertransplantatie • Wenkbrauwtransplantatie • Baard- en/of snorhaartransplantatie De uitgebreide mogelijkheden maken dat GlobalHair oplossingen biedt voor diverse problemen. Het feit blijft echter wel dat u over genoeg donormateriaal dient te beschikken om voor een haartransplantatie in Roosendaal of Istanbul in aanmerking te komen. Wat veel mensen nogal eens over het hoofd zien is de impact die een haarimplantatie heeft. Het is een ingrijpende behandeling waar u de rest van uw leven plezier van heeft. Om teleurstellingen te voorkomen laat u zich voorlichten door ervaren haarchirurgen die u precies kunnen vertellen wat een haarimplantatie voor u kan betekenen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Ontwikkeling resultaat

Een van de belangrijkste zaken, naast uw geschiktheid, is een toelichting op het behandelproces. Waar u graag zo snel mogelijk nieuwe haargroei als resultaat ziet, is de paniek groot als het getransplanteerde haar drie tot vier weken na de haarimplantatie uitvalt. Dit is echter een normaal verschijnsel en op zich niets om uzelf onnodig druk over te maken. Het is aan de andere kant begrijpelijk dat u schrikt van het haarverlies. Na de haartransplantatie valt niet eerder dan drie tot vier maanden later nieuwe haargroei te verwachten. Het haargroeiproces herstelt zich van de ingreep en hier is behoorlijk wat geduld en tijd mee gemoeid. Het definitieve resultaat is 9 tot 12 maanden na de ingreep zichtbaar. Belooft een goedkope aanbieder u direct zichtbare resultaten? Bespaar uzelf de moeite om hier aandacht aan te besteden. Het haargroeiproces kan op geen enkele manier versneld worden en het duurt nu eenmaal langere tijd voordat een haartransplantatie proces op zijn einde loopt.

Vrijblijvend intakegesprek haartransplantatie

De voorbereiding op een haartransplantatie is al de helft van het resultaat. Verdiep uzelf in de mogelijkheden en vergelijk het aanbod en de haarklinieken met elkaar. Besparen op de kosten is mooi, maar zorg er voor dat u niet inboet op kwaliteit en/of ervaring van de behandelend specialist. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Turkije. Onze haarkliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en heeft recentelijk de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018-2019’ mogen ontvangen. U bent in de vertrouwde en vakbekwame handen van haarchirurgen die gebruik maken van moderne behandeltechnieken en up-to-date apparatuur. Maak snel een afspraak voor een consult en bel met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Roosendaal FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Roosendaal. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De lagere prijzen zijn voor velen een van de hoofdredenen om een haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. De verschillen tussen Nederlandse en Turkse haartransplantatie tarieven verschillen zo’n 50% en dat is, zeker als vergoeding uitblijft, een fors bedrag. Daarnaast is de kwaliteit die wordt geleverd van een zeer hoge standaard. De Turkse haarchirurgen zijn alom gerenommeerd en maken gebruik van up-to-date apparatuur en werken volgens de nieuwste technieken.

GlobalHair zorgt voor de aanwezigheid van Nederlandssprekende consulenten tijdens uw verblijf in Istanbul. De behandelend haarchirurgen spreken doorgaans Engels en/of Duits, het kan echter een rustgevend gevoel geven om te weten dat u ook in uw eigen taal vragen kunt stellen.

Ja, zeker. De haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek. Een haartransplantatie is ook bij vrouwen een gewilde cosmetische ingreep, waarbij prima resultaten worden bereikt. Het is bovendien niet nodig om het haar volledig te millimeteren, dit blijft beperkt tot de haarkrans.

Dat een haartransplantatie een persoonlijke ingreep is, blijkt uit het feit dat bij iedereen een andere hoeveelheid grafts behandeld kan worden. Er zit een groot verschil tussen een uitgebreide haarimplantatie van 4.500 grafts en een ingreep waarbij u met 2.000 de inhammen op laat vullen. Tijdens een (foto)consult kan een haarchirurg nauwkeurig aangeven wat in uw situatie mogelijk is en hoeveel haarzakjes tijdens de haartransplantatie behandeld worden.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel vlakbij de haarkliniek. Na aankomst wordt u naar de kliniek gebracht, waar de ingreep nogmaals met u wordt doorgesproken. De volgende dag vindt de daadwerkelijke haartransplantatie plaats. Afhankelijk van de omvang van de ingreep, duurt de behandeling zo’n 6 tot 9 uur. Tussendoor is er tijd om te wandelen, uw benen te strekken en een lichte lunch te gebruiken. Op de laatste ochtend gaat u nogmaals van het hotel naar de haarkliniek en controleert de haarchirurg het donor- en transplantatie gebied. Als alles goed gaat met u dan krijgt u toestemming om naar huis te reizen.

GlobalHair heeft gekozen voor een vast all-in tarief. Naast het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes zijn een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750, 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers bij het haartransplantatie tarief inbegrepen. U betaalt bij ons € 2.949. Uiteraard is het eerste consult gratis en is ook de nazorg inclusief. U weet precies waar u op het gebied van de kosten aan toe bent, zonder dat daar achteraf onverwachts hoge kosten bijkomen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.