Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Jarenlange haartransplantatie ervaring

  De FUE haartransplantatie in Oosterhout is minimaal invasief, waarbij gewerkt wordt met plaatselijke verdovingen. Vaak wordt gevraagd of een haartransplantatie onder narcose wordt uitgevoerd. Het is echter een langdurige behandeling, 6 tot 9 uur, waarbij een narcose niet wenselijk en bovendien ook niet noodzakelijk is. Lang waren haaruitval, kaalheid en oplossingen daarbij onbesproken onderwerpen. Met de komst van de haartransplantatie en het grote aantal bekende mensen die de ingreep onder de aandacht hebben gebracht is het taboe doorbroken. Tel daarbij de verbeteringen van de behandeltechnieken en apparatuur op en u weet waarom het tegenwoordig een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen is. Het gebrek aan alternatieve behandelingen die een blijvend resultaat bieden, maakt dat een toenemend aantal mannen en vrouwen geïnteresseerd is in een FUE haartransplantatie in Oosterhout. GlobalHair past deze techniek toe in de moderne haarkliniek in Istanbul, dat niet direct bij Oosterhout in de buurt ligt. De voordelen die de ingreep bij GlobalHair heeft zijn de moeite van het overwegen waard: • Vestiging in Leiden met Nederlandstalige consulenten. Niet alleen het intakegesprek vindt hier plaats, maar ook de nazorg en controles na afloop van de haartransplantatie gebeuren in Leiden. • Nederlandstalige begeleiding in Istanbul, gedurende de ingreep. Moeilijkheden en problemen met de communicatie zijn niet van toepassing. • Modern ingerichte haarkliniek, waar het u aan niets ontbreekt. Gedurende de behandeldag krijgt u een tussendoor een lunch aangeboden en is het mogelijk om televisie te kijken of te internetten. • ISHRS geregistreerde haarchirurgen die geregeld congressen, workshops en conferenties bijwonen. We zijn op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op het gebied van reconstructieve haarchirurgie. • U betaalt een vast all-in tarief dat ruim 50% lager ligt dan bij Nederlandse haarklinieken. • GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Recentelijk mochten we de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst nemen.

  Natuurlijke resultaten haartransplantatie in Oosterhout

  U wilt nieuwe haargroei met een blijvend, natuurlijk resultaat. Waar andere oplossingen allemaal tijdelijke vermindering van het haarverlies bieden, wordt met een FUE haartransplantatie nieuwe haargroei mogelijk. Tijdens de ingreep oogsten haarchirurgen haarzakjes uit uw haarkrans, het donorgebied. Afhankelijk van de grootte van de op te vullen plaatsen worden bij GlobalHair op een dag maximaal 4.500 grafts getransplanteerd. We spreken dan van een complexe, uitgebreide haartransplantatie. Het oogsten wordt gedaan door de haarchirurg in samenwerking met ervaren haartransplantatie assistenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een FUE micro motor. De haarzakjes kunnen hierdoor onbeschadigd verwijderd worden, zonder dat uw hoofdhuid beschadigd wordt. Door de jarenlange ervaring kunnen de haarchirurgen de geoogste haarzakjes in de juiste, natuurlijke groeirichting plaatsen. Plaatsen gebeurt door het boren van kleine kanaaltjes met een diameter onder 1 mm. De getransplanteerde grafts groeien binnen een paar dagen vast. Door de verdovingen voelt u geen pijn. Van napijn achteraf is zelden sprake. Het kan wel zo zijn dat u na een aantal uren verveeld raakt, waardoor de haartransplantatie als irritant ervaren kan worden. Geregeld worden daarom pauzes ingebouwd, waarin u de benen kunt strekken en wat rond kunt lopen. Hoe lang een ingreep duurt hangt af van het exacte aantal grafts dat u laat transplanteren. Na afloop verlaat u de kliniek en gaat u terug naar het hotel. De eerste twee nachten slaapt u met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt en ontzien wordt. Na een laatste controle bij de haarchirurg, krijgt u de volgende dag toestemming om naar huis te vliegen. Het duurt zo’n 7 tot 10 dagen voordat uw huid volledig is genezen. Resultaten ontwikkelen zich langzamer. Pas na drie maanden is nieuwe haargroei zichtbaar. Het eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden bij de vestiging in Leiden beoordeelt.

  Persoonlijk adviesgesprek haartransplantatie

  Een haartransplantatie heeft meer impact dan dat u wellicht doet vermoeden. Veel mensen denken makkelijk over het laten oogsten en transplanteren van het eigen haar. Uiteraard is het een vooruitstrevende behandeling met uitstekende resultaten. Toch dient u zichzelf goed voor te bereiden op de haartransplantatie en de mogelijkheid dat u, om wat voor reden dan ook, niet in aanmerking komt voor de ingreep. U komt meer te weten tijdens een intakegesprek bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. GlobalHair is ook actief in Den Bosch, Breda, Tilburg, Waalwijk, Bergen op Zoom en Roosendaal. Het gesprek is verblijvend, een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp