facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Oosterhout

GlobalHair staat voor moderne haartransplantaties en betaalbare tarieven. Samen u streven onze haarchirurgen, consulenten en assistenten naar een oplossing van uw haarverlies en kaalheid. Onze kliniek in Istanbul, Turkije, heeft aantoonbare jarenlange ervaring met het toepassen van de moderne micro FUE techniek. Waarom kiezen voor een haartransplantatie in Oosterhout, die u door GlobalHair uit laat voeren? Dat lichten we u graag nader toe.

Jarenlange haartransplantatie ervaring

De FUE haartransplantatie in Oosterhout is minimaal invasief, waarbij gewerkt wordt met plaatselijke verdovingen. Vaak wordt gevraagd of een haartransplantatie onder narcose wordt uitgevoerd. Het is echter een langdurige behandeling, 6 tot 9 uur, waarbij een narcose niet wenselijk en bovendien ook niet noodzakelijk is. Lang waren haaruitval, kaalheid en oplossingen daarbij onbesproken onderwerpen. Met de komst van de haartransplantatie en het grote aantal bekende mensen die de ingreep onder de aandacht hebben gebracht is het taboe doorbroken. Tel daarbij de verbeteringen van de behandeltechnieken en apparatuur op en u weet waarom het tegenwoordig een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen is. Het gebrek aan alternatieve behandelingen die een blijvend resultaat bieden, maakt dat een toenemend aantal mannen en vrouwen geïnteresseerd is in een FUE haartransplantatie in Oosterhout. GlobalHair past deze techniek toe in de moderne haarkliniek in Istanbul, dat niet direct bij Oosterhout in de buurt ligt. De voordelen die de ingreep bij GlobalHair heeft zijn de moeite van het overwegen waard: • Vestiging in Leiden met Nederlandstalige consulenten. Niet alleen het intakegesprek vindt hier plaats, maar ook de nazorg en controles na afloop van de haartransplantatie gebeuren in Leiden. • Nederlandstalige begeleiding in Istanbul, gedurende de ingreep. Moeilijkheden en problemen met de communicatie zijn niet van toepassing. • Modern ingerichte haarkliniek, waar het u aan niets ontbreekt. Gedurende de behandeldag krijgt u een tussendoor een lunch aangeboden en is het mogelijk om televisie te kijken of te internetten. • ISHRS geregistreerde haarchirurgen die geregeld congressen, workshops en conferenties bijwonen. We zijn op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op het gebied van reconstructieve haarchirurgie. • U betaalt een vast all-in tarief dat ruim 50% lager ligt dan bij Nederlandse haarklinieken. • GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Recentelijk mochten we de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst nemen.

Bitmap

Natuurlijke resultaten haartransplantatie in Oosterhout

U wilt nieuwe haargroei met een blijvend, natuurlijk resultaat. Waar andere oplossingen allemaal tijdelijke vermindering van het haarverlies bieden, wordt met een FUE haartransplantatie nieuwe haargroei mogelijk. Tijdens de ingreep oogsten haarchirurgen haarzakjes uit uw haarkrans, het donorgebied. Afhankelijk van de grootte van de op te vullen plaatsen worden bij GlobalHair op een dag maximaal 4.500 grafts getransplanteerd. We spreken dan van een complexe, uitgebreide haartransplantatie. Het oogsten wordt gedaan door de haarchirurg in samenwerking met ervaren haartransplantatie assistenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een FUE micro motor. De haarzakjes kunnen hierdoor onbeschadigd verwijderd worden, zonder dat uw hoofdhuid beschadigd wordt. Door de jarenlange ervaring kunnen de haarchirurgen de geoogste haarzakjes in de juiste, natuurlijke groeirichting plaatsen. Plaatsen gebeurt door het boren van kleine kanaaltjes met een diameter onder 1 mm. De getransplanteerde grafts groeien binnen een paar dagen vast. Door de verdovingen voelt u geen pijn. Van napijn achteraf is zelden sprake. Het kan wel zo zijn dat u na een aantal uren verveeld raakt, waardoor de haartransplantatie als irritant ervaren kan worden. Geregeld worden daarom pauzes ingebouwd, waarin u de benen kunt strekken en wat rond kunt lopen. Hoe lang een ingreep duurt hangt af van het exacte aantal grafts dat u laat transplanteren. Na afloop verlaat u de kliniek en gaat u terug naar het hotel. De eerste twee nachten slaapt u met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt en ontzien wordt. Na een laatste controle bij de haarchirurg, krijgt u de volgende dag toestemming om naar huis te vliegen. Het duurt zo’n 7 tot 10 dagen voordat uw huid volledig is genezen. Resultaten ontwikkelen zich langzamer. Pas na drie maanden is nieuwe haargroei zichtbaar. Het eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden bij de vestiging in Leiden beoordeelt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Persoonlijk adviesgesprek haartransplantatie

Een haartransplantatie heeft meer impact dan dat u wellicht doet vermoeden. Veel mensen denken makkelijk over het laten oogsten en transplanteren van het eigen haar. Uiteraard is het een vooruitstrevende behandeling met uitstekende resultaten. Toch dient u zichzelf goed voor te bereiden op de haartransplantatie en de mogelijkheid dat u, om wat voor reden dan ook, niet in aanmerking komt voor de ingreep. U komt meer te weten tijdens een intakegesprek bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. Het gesprek is verblijvend, een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Oosterhout FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Oosterhout. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mannen en vrouwen van over de hele wereld weten de weg naar Turkse haarklinieken te vinden. De hoge kostprijs en het uitblijven van vergoedingen in eigen land, liggen hier regelmatig aan ten grondslag. Gerenommeerde Turkse haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en werken met moderne apparatuur. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend. Veelal is het niet noodzakelijk om meerdere keren naar de betreffende haarkliniek te reizen.

GlobalHair staat bekend om de hoge mate van zorg, kwaliteit en service die worden verleend. Onze haarchirurgen beschikken over aantoonbare ervaring met het toepassen van de ingreep en het hanteren van de moderne apparatuur. De ingreep wordt uitgevoerd in een luxe kliniek omgeving waar het u aan niets ontbreekt.

De redenen om voor een ingreep in Istanbul te kiezen zijn persoonlijk. Naast een aantrekkelijk betaalbaar tarief, kunt u bij GlobalHair rekenen op expertise, professionaliteit en ervaring. Nederlandstalige begeleiding is tijdens uw verblijf in Istanbul aanwezig, u hoeft zich niet druk te maken over eventuele taalproblemen. Het consult en nazorg gebeuren in Leiden, het is niet nodig om regelmatig naar Istanbul heen en weer te reizen.

Ja. De haarchirurgen beschikken over brede ervaring met het toepassen van de techniek bij vrouwen. U kunt gebruik maken van de haarsparende FUE methode, waardoor het onnodig is om al het haar te millimeteren. Resultaten zijn natuurlijk en permanent.

Gekozen is voor een all-in tarief. Concreet betekent dat een kostprijs van € 2.949, hierbij zijn inbegrepen maximaal 4.500 haarzakjes, medicatie, VIP transfers en 2 hotelovernachtingen. Zet u dit af tegen tarieven die gelden bij haarklinieken in Oosterhout en omgeving dan bespaart u ruim 50%.

Onze haarchirurgen werken uitsluitend met de FUE methode, waarbij de haarzakjes individueel geoogst worden. Door te werken met een micro motor blijft de omliggende huid onbeschadigd. Littekens zijn, eens de hoofdhuid is hersteld, niet zichtbaar.

Drie tot vier weken na een haarimplantatie is het gebruikelijk dat het getransplanteerde haar uitvalt. Nieuwe haargroei wordt na drie maanden stapsgewijs zichtbaar. Definitief bereikte resultaten worden ruim een jaar na de haartransplantatie beoordeelt.

Ja, al wordt de ingreep niet door iedere haarchirurg uitgevoerd. Kroeshaar is bijzonder omdat het ook onderhuids krult. Het vergt extra inspanning en veel ervaring om een natuurlijk resultaat te creëren. Het terugplaatsen van de haren in de juiste groeirichting is iets wat alleen mogelijk is als iemand de techniek volledig beheerst en onder controle heeft. Uitgesloten is een haartransplantatie bij kroeshaar echter niet.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.