Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haarimplantatie Delft

  Als u kiest om haren te laten transplanteren dan raden wij aan om de FUE haarimplantatie voor Delft te kiezen. Deze follicle unit extraction zorgt ervoor dat grafts zonder veel schade uit de hoofdhuid genomen kunnen worden waarna ze geschikt zijn om voor de FUE haartransplantatie te worden gebruikt. Dit kan goedkoop worden uitgevoerd in een haarimplantatie haarkliniek in Turkije. In Nederland is de kwaliteit nagenoeg gelijk of zelfs minder, waardoor de prijs een doorslaggevende rol heeft. Bij een FUT behandeling zal een reep van de huid worden weggehaald van het achterhoofd om hieruit de grafts te halen. Dit laat een grote wond achter wat niet mooi geneest en een littekenweefsel achterlaat. Hierdoor is het laten doen van FUE haarbehandeling in Istanbul geprefereert. Een FUE transplantatie in Delft laten arrangeren voor een Turkse kliniek is wat wij aanraden.

  Haartransplantatie in Turkse haarkliniek

  U kunt het gemakkelijkst een haartransplantatie in Delft door een van onze specialisten laten organiseren waarna u in een haarkliniek in Turkije de haarbehandeling ontvangt. Zo betaalt u een lage prijs. Gewoonlijk liggen de prijzen van goedkope haarimplantatie klinieken in Istanbul rond de €2.949 en de €4.000. In Nederland kan men haren laten implanteren voor zo’n €6.000 tot €10.000. Bij de FUE haartransplantatie van GlobalHair krijgt u nog eens gratis haargroei stimulerende behandeling die gewoonlijk €750 kost. Als u dus een goedkope en betaalbare haarimplantatie vanuit Delft wilt organiseren voor een Turkse haarkliniek dan moet u bij ons wezen. Neem voor behandelingen in Delft, Den Haag en Zoetermeer contact met ons op. Ook zijn wij actief in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en het Westland.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan