facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Delft

Als u verloren haren terug wilt brengen op een kale plek kunt u haartransplantatie voor Delft laten doen. Een haarspecialist van GlobalHair kan u informeren over alle mogelijkheden die er zijn omtrent haarimplantatie. Zo kunt u middels de FUE methode uw haren op een natuurlijke wijze laten transplanteren. Een Turkse haarchirurg uit een haarkliniek in Istanbul kan u hierbij het beste helpen. De techniek is in Turkije verder ontwikkeld dan in Nederland en is zeer goedkoop in vergelijking met de prijs hier.

Kaalheid tegengaan is heel goed mogelijk met de nieuwste technieken in haarbehandeling. Zo krijgt u bij GlobalHair uitstekende nazorg om het herstel van uw haren te bevorderen na een haarimplantatie. Met een haargroei stimulerende plasmabehandeling stimuleert u de getransplanteerde haarfollikels van de uitgenomen grafts. Deze nabehandeling krijgt u gratis bij een haartransplantatie Delft bij onze haarspecialisten.

FUE haarimplantatie Delft

Als u kiest om haren te laten transplanteren dan raden wij aan om de FUE haarimplantatie voor Delft te kiezen. Deze follicle unit extraction zorgt ervoor dat grafts zonder veel schade uit de hoofdhuid genomen kunnen worden waarna ze geschikt zijn om voor de FUE haartransplantatie te worden gebruikt. Dit kan goedkoop worden uitgevoerd in een haarimplantatie haarkliniek in Turkije. In Nederland is de kwaliteit nagenoeg gelijk of zelfs minder, waardoor de prijs een doorslaggevende rol heeft. Bij een FUT behandeling zal een reep van de huid worden weggehaald van het achterhoofd om hieruit de grafts te halen. Dit laat een grote wond achter wat niet mooi geneest en een littekenweefsel achterlaat. Hierdoor is het laten doen van FUE haarbehandeling in Istanbul geprefereert. Een FUE transplantatie in Delft laten arrangeren voor een Turkse kliniek is wat wij aanraden.

Bitmap

Haartransplantatie in Turkse haarkliniek

U kunt het gemakkelijkst een haartransplantatie in Delft door een van onze specialisten laten organiseren waarna u in een haarkliniek in Turkije de haarbehandeling ontvangt. Zo betaalt u een lage prijs. Gewoonlijk liggen de prijzen van goedkope haarimplantatie klinieken in Istanbul rond de €2.949 en de €4.000. In Nederland kan men haren laten implanteren voor zo’n €6.000 tot €10.000. Bij de FUE haartransplantatie van GlobalHair krijgt u nog eens gratis haargroei stimulerende behandeling die gewoonlijk €750 kost. Als u dus een goedkope en betaalbare haarimplantatie vanuit Delft wilt organiseren voor een Turkse haarkliniek dan moet u bij ons wezen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.