Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Combinatie MHP en haartransplantatie

  Vaak is er simpelweg niet genoeg donorhaar beschikbaar om de gewenste haardichtheid te bereiken. Een haartransplantatie in Pijnacker Nootdorp kan dan eventueel aangevuld worden met een micro haar pigmentatie behandeling. Deze combinatie wordt uitgebreid met u besproken, want de beide behandelingen kunnen elkaar niet te kort opvolgen. Geadviseerd wordt om de MHP behandeling een maand voor of minimaal 5 tot 6 maanden na de FUE haartransplantatie toe te laten passen. Combinatie van beide technieken leidt tot verbluffende resultaten. Wat kunt u verwachten van een FUE haartransplantatie in Pijnacker Nootdorp? De Follicle Unit Extraction, FUE, techniek is erop gericht om met behulp van een holle naald haarzakjes uit het donorgebied te oogsten. Dit gebeurt op effectieve wijze zonder dat de grafts en/of uw hoofdhuid beschadigd worden. Een van de grote voordelen van deze methode is dat de haarzakjes rechtstreeks uit het donorgebied worden verwijderd zonder dat daar incisies en/of hechtingen voor nodig zijn. Littekens worden niet of nauwelijks veroorzaakt. Vanaf drie maanden na de haartransplantatie wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Afhankelijk van de grootte van het transplantatiegebied en de beschikbaarheid van donormateriaal worden de resultaten zichtbaar. Een haarchirurg heeft tijdens het intakegesprek al met u besproken dat u een natuurlijke haardos krijgt. Het volume zal helaas nooit zo zijn als gedurende uw jonge jaren. Wilt u het haar verder laten verdichten? Dan kan dat eventueel met micro haar pigmentatie, ook wel tricopigmentatie genoemd. Deze behandeling wordt toegepast met verfijnde apparatuur. Door in uw bovenste hoofdhuidlaag gekleurd, semipermanent, pigment aan te brengen krijgt uw haardos een vollere uitstraling. De pigmenten zijn niet van echte haarstoppels te onderscheiden. Het pigment dat wordt gebruikt is hypoallergeen en bestaat volledig uit biologische ingrediënten. Nabehandelingen zijn mogelijk, de kostprijs voor micro haar pigmentatie is lager dan wat voor een haartransplantatie van toepassing is.

  Geschiktheid haartransplantatie in Pijnacker Nootdorp

  Dat de techniek, mede door de blijvende resultaten, interessant is spreekt voor zich. Ontwikkelingen en verbeteringen hebben de ingreep de voorbije decennia voor een grotere groep mensen toegankelijk gemaakt. Met de introductie van de haarsparende FUE haartransplantatie, worden ook vrouwen met Alopecia androgenetica bereikt. Heeft u uw zinnen gezet op een haartransplantatie in Pijnacker Nootdorp? Zorg er dan in eerste instantie voor dat de oorzaak van het haarverlies bekend is. Tijdelijke vormen van haarverlies komen niet voor een haartransplantatie in aanmerking. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval? Dan kan een haartransplantatie eventueel toegepast worden. Uw geschiktheid hangt af van verschillende omstandigheden, waaronder de beschikbaarheid van voldoende kwalitatief donormateriaal. Ziet een haarchirurg dat het donormateriaal onvoldoende of ontoereikend is om in uw geval een mooi, natuurlijk resultaat te bereiken dan zal de haartransplantatie afgeraden worden. Dat is ook het geval als er sprake is van diabetes, hart- en vaataandoeningen, huid- en haarziektes en auto-immuunaandoeningen. In dit soort situaties kan een haarchirurg eventueel een andere behandeling adviseren.

  Persoonlijke mogelijkheden

  Iedereen heeft andere verwachtingen van een haartransplantatie in Pijnacker Nootdorp. Het opvullen van een uitgedunde haardos, het behandelen van een kalende kruin of het laten toepassen van een uitgebreide haartransplantatie met een groot aantal haarzakjes. De variaties alsook de mogelijkheden zijn uitgebreid. Dat maakt een haartransplantatie een persoonlijke behandeling die volledig op uw situatie afgestemd kan worden. Gaat uw voorkeur uit naar een haartransplantatie in combinatie met een micro haar pigmentatie behandeling? Wilt u weten of u na de haarimplantatie gebruik kunt maken van een haargroeimiddel zoals Minoxidil? Ervaren haartransplantatie specialisten lichten de ingreep en eventuele combinaties nader toe tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Dit is een belangrijk onderdeel van uw voorbereiding op een ingreep. Tijdens het gesprek wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw actuele gezondheid, maar heeft de haarchirurg ook interesse in uw medisch verleden alsmede medicijngebruik. Uw wensen en verwachtingen worden besproken, waarbij de haarchirurg aangeeft wat al dan niet mogelijk is en wat u realistisch gezien van de gewenste ingreep kunt verwachten. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel waarin de procedure uitvoerig in wordt beschreven. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? Bel of WhatsApp GlobalHair op +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar contact@globalhair.nl.

  Graag een afspraak maken in Den Haag, Zoetermeer of Delft? Neem contact met ons. GlobalHair is ook actief in Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en het Westland.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan