Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Resultaat haartransplantatie in Leidschendam Voorburg

  Natuurlijke haartransplantatie resultaten beginnen bij een gedegen voorbereiding en professionele voorlichting. Ondanks de goede resultaten die worden bereikt, krijgt u met een haartransplantatie in Leidschendam Voorburg niet meer die volle haardos zoals in uw jeugd. Ervaren haarchirurgen zullen uiteraard wel proberen een natuurlijke haardichtheid te creëren. Veel is afhankelijk van het beschikbare donormateriaal. Al tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek wordt er gekeken naar de mogelijkheden die u heeft. Een haarchirurg zal aangeven wat u realistisch gezien kunt verwachten van de gewenste ingreep. Blijkt dat u onvoldoende donormateriaal heeft dan zal een ervaren specialist dit ook vertellen. Dit is een bittere pil, maar een haarchirurg zal dit niet zomaar zeggen. U wordt hiermee behoed voor een teleurstellend resultaat en het gevoel dat uw dure haartransplantatie is mislukt. Maak gelijk van de mogelijkheid gebruik om de vragen die u heeft te stellen. Aan de hand van de antwoorden die u krijgt en de manier waarop het gesprek verloopt, krijgt u vanzelf een gevoel van vertrouwen of het gebrek daaraan.

  Wat zeggen reviews over haarklinieken in Leidschendam Voorburg?

  Durft of wilt u niet volledig op uw eigen intuïtie vertrouwen en wilt u zich voorbereiden op een intakegesprek? Lees dan reviews en ervaringsverhalen over haartransplantaties die in Leidschendam Voorburg zijn toegepast. Mensen delen tegenwoordig maar al te vaak en graag hun meningen, ervaringen en beeldmateriaal online. Actieve fora, blogs en vlogs geven u een kijkje in wat anderen ervaren. Een haartransplantatie in Leidschendam Voorburg is een behandeling die door iedereen op een andere manier wordt ervaren. Met het oog op de gewenste ingreep lijkt het zo logisch om alleen positieve reviews en ervaringen te lezen. Negatieve meningen dragen net zo goed bij aan uw beeldvorming en geven op interessante wijze aan wat de eventuele valkuilen zijn bij het kiezen van een haarkliniek. Springt een bepaalde kliniek of een haarchirurg er met kop en schouders bovenuit? Waarom neemt u niet de tijd om zelf te ervaren hoe een intakegesprek er aan toegaat? Misschien dat uw ervaring heel anders blijkt te zijn dan hetgeen online wordt vermeld. Probeer daarom met een objectieve blik naar de verhalen, meningen en reviews te kijken. GlobalHair heeft een gemiddelde klantwaardering van 9.8, dat is een goede reden om ook in Leiden kennis te komen maken. Wellicht dat uw wensen en verwachtingen perfect aansluiten bij de ervaring die u heeft van het intakegesprek dat u heeft met onze ervaren consulenten.

  Beeldmateriaal haartransplantatie in Leidschendam Voorburg

  Vertrouwen en een goed gevoel hebben bij een haarkliniek en een haarchirurg, zijn belangrijk voor het resultaat. Om u optimaal voor te bereiden op een bezoek aan een haarkliniek kunt u naast het lezen van reviews ook haartransplantatie voor en na foto’s bekijken of zoeken naar haartransplantatie video’s. Veel haarklinieken publiceren dit soort beeldmateriaal tegenwoordig op de eigen website. Ook tijdens het intakegesprek zullen ervaren haarchirurgen laten zien welke resultaten in het verleden zijn bereikt. Zien de resultaten er natuurlijk uit? Wordt de gebruikte behandeltechniek toegelicht? Diverse punten van aandacht kunnen u helpen met het nemen van een beslissing. Het bekijken van haartransplantatie beeldmateriaal is echter ook om andere redenen interessant. Zo krijgt u een goed idee van de manier waarop de haarzakjes worden geoogst en teruggeplaatst in de transplantatie gebieden. Haartransplantatie video’s brengen de volledige behandelprocedure in beeld en geven u op unieke wijze inzicht deze moderne behandeltechniek. Ook bij GlobalHair bestaat de mogelijkheid om foto’s en video’s van haartransplantaties te bekijken. De video’s behelzen uiteenlopende informatie en dragen op eigen wijze bij aan het beantwoorden van de vragen die u heeft over de haartransplantatie.

  Gratis kennismaken

  Lijkt een blijvende oplossing bij haaruitval of kaalheid u wel wat? Misschien dat een haartransplantatie ook voor u de geschikte behandeling is. Ook in Den Haag, Zoetermeer en Delft. Laat u vrijblijvend adviseren door de ervaren haarchirurgen en consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult worden uw vragen beantwoord en uw situatie beoordeelt. Meer weten of wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Daarnaast zijn wij ook actief in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Rijswijk of het Westland.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1