facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Rijswijk

Vandaag de dag is haaruitval bij mannen en vrouwen een veelvoorkomend probleem. Mannelijke kaalheid beperkt zich niet tot mannen en behandelmogelijkheden spitsen zich vaker dan voorheen ook toe op vrouwen. Een haartransplantatie in Rijswijk is een van de meest natuurlijke en permanente manieren om haarverlies om te draaien. Bij een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst en wordt nieuwe haargroei in kalende, uitgedunde gebieden weer mogelijk. De techniek, die al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw wordt toegepast, is de voorbije decennia verbeterd en verfijnd. Met nog betere resultaten tot gevolg.

Haaruitval en haartransplantatie mogelijkheden

Erfelijke bepaling is een van de belangrijkste oorzaken van haarverlies. Haaruitval kan ook een gevolg zijn van veroudering, traumatisch letsel en een aantal medische aandoeningen. Een haartransplantatie in Rijswijk kan met succes worden toegepast bij mensen die over voldoende haarzakjes beschikken. De oorzaak van het haarverlies speelt daarin eveneens mee. Overigens kan de ingreep ook toegepast worden bij uw wimpers, wenkbrauwen en in het baard/snor gebied. Tijdens de procedure worden haarzakjes die doorgaans afkomstig zijn uit de haarkrans getransplanteerd naar transplantatiegebieden. Haren uit de haarkrans, de achterzijde van het hoofd, hebben een andere samenstelling dan de overige hoofdharen waardoor ze niet gevoelig zijn voor het dihydrotestosteron hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Een enkele keer komt het voor dat u te laat bent met het zoeken van een oplossing, waardoor de haaruitval zo ver gevorderd is dat er onvoldoende donormateriaal is voor een natuurlijk resultaat. Dit wordt allemaal met u besproken tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Als de haarloze oppervlakte te groot is om een goed resultaat te bereiken kan een ander behandeladvies gegeven worden. Eventueel kan een combinatie van micro haar transplantatie en een haartransplantatie in Rijswijk een mogelijkheid bieden. De ingreep wordt uitgevoerd met een plaatselijke verdoving van het donor- en transplantatiegebied. Het oogsten gebeurt met een holle naald waarmee de grafts of haarzakjes een voor een verwijderd worden. Om terugplaatsing mogelijk te maken boort de haarchirurg kleine kanaaltjes in het transplantatiegebied. Hier worden de haarzakjes in geplaatst en groeien ze binnen een paar dagen vast. Pijn tijdens of na de ingreep wordt zelden ervaren. Met name de eerste drie dagen doet u het rustig aan en slaapt u wat hoger. Hoe en wanneer u uw normale werkzaamheden kunt hervatten verteld de haarchirurg u.

Bitmap

Haaruitval na haartransplantatie in Rijswijk

Als gevolg van de haartransplantatie zullen de getransplanteerde haren enkele weken na de ingreep uitvallen. Dit is een normaal verschijnsel en het zijn alleen de haren en niet de haarzakjes die uitvallen. Om een schrikreactie te vermijden is het vooraf goed om te weten wat u precies van de ingreep en de herstelperiode kunt verwachten. Na drie tot vier maanden gaat het haar weer groeien, en pas na 9 tot 12 maanden is het tijd om het eindresultaat te beoordelen. Aan een haartransplantatie in Rijswijk zijn algemene operatieve bijwerkingen en risico’s verbonden. Ernstige complicaties komen zelden tot nooit voor. Door vooraf met een haarchirurg te praten over uw gezondheid, medicijngebruik en doorgemaakte medische ingrepen wordt de kans op complicaties beperkt en krijgt u handige adviezen die het herstel ten goede komen. Welke risico’s kunnen zich voordoen bij een haartransplantatie in Rijswijk? • Allergische reacties door het gebruik van ontsmettings- en verdovingsmiddelen. • Nabloedingen en slechte wondgenezing. • Infecties door het open krabben van korstjes op de huid. • Littekentjes. • Een teleurstellend, onnatuurlijk resultaat. De meeste mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, herstellen probleemloos. Het is normaal dat uw huid rood en gezwollen is na de ingreep. In zowel het donor- als het transplantatiegebied kunnen zich korstjes voordoen die gaan jeuken door het herstel. Hoe moeilijk het ook is om de jeuk te negeren: blijf van de korstjes af en geef ze de tijd om uit zichzelf van de huid los te komen. Het duurt zo’n 7 tot 10 dagen voordat uw huid hersteld is.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Permanent resultaat

Door de permanente resultaten geven haarklinieken u graag groeigarantie. Wat dit precies inhoud kunt u vragen tijdens een intakegesprek bij een haarchirurg. In Leiden vindt u de Nederlandse vestiging van GlobalHair. U bent hier van harte welkom voor een consult. Onze consulenten vertellen u alle wetenswaardigheden over de haartransplantatie en de mogelijkheden die bij u passen. Uw situatie wordt in beeld gebracht en u ontvangt een gepersonaliseerd behandelvoorstel. Een afspraak maken doet u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een fotoconsult. Maak overzichtelijke foto’s van uw hoofdhuid, het donorgebied en de kalende gebieden naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie in Rijswijk FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Rijswijk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het merendeel van de mensen die een haartransplantatie ondergaat, heeft genoeg aan een behandeling. Om de haardos verder te laten verdichten kan een twee haarimplantatie toegepast worden. De mogelijkheden hangen af van de oppervlakte van het transplantatie gebied en de beschikbaarheid van donormateriaal.

Nee. De resultaten van de haartransplantatie zijn levenslang, mits u de ingreep uit laat voeren door een ervaren, vakbekwame haarchirurg. Een haartransplantatie is de enige permanente oplossing voor haaruitval.

De getransplanteerde haarzakjes groeien binnen een aantal dagen vast in de transplantatiegebieden. Binnen 7 tot 10 dagen is de behandelde huid herstelt. De meeste mensen gaan na 1 tot 2 weken weer aan het werk. Het moment waarop u uw werkzaamheden kunt hervatten hangt af van de aard van het werk en de omstandigheden waaronder deze uitgevoerd worden.

De meeste mensen hebben geen pijn tijdens en na de FUE haartransplantatie. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Een licht gevoel van ongemak kan worden ervaren als de verdovingen gegeven worden. Na de ingreep kan kortdurend napijn optreden. Dit is van voorbijgaande aard en kan met een pijnstiller als paracetamol bestreden worden

De FUE methode is vriendelijk en minder ingrijpend dan de andere haartransplantatie technieken. Het is een moderne behandelmethode die met moderne apparatuur wordt toegepast. Omdat de haarzakjes individueel uit het donorgebied verwijderd worden, blijven de overige weefsels onaangeroerd. Het herstel gaat voorspoedig en als de huid is genezen zijn er geen zichtbare littekens.

Geadviseerd wordt om de eerste week uw hoofdhuid onbedekt te laten. Schurende petjes of te strak zittende hoofddeksels kunnen het vastgroeien van de haarzakjes negatief beïnvloeden. In overleg met de behandelend haarchirurg kunt u, als de hoofdhuid is genezen, weer een hoofddeksel dragen.

Een van de voorwaarden om voor een haartransplantatie in aanmerking te komen is dat u over donormateriaal beschikt. Bij volledige kaalheid kan de ingreep niet toegepast worden, er wordt niet gewerkt met lichaamsvreemd donormateriaal.

Haren die niet behandeld werden kunnen ook na de haartransplantatie uitvallen. Daarom wordt een ingreep op jonge leeftijd niet geadviseerd, haarchirurgen kunnen niet voorspellen hoe het haarverlies zich voltrekt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.