Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Rijswijk

Vandaag de dag is haaruitval bij mannen en vrouwen een veelvoorkomend probleem. Mannelijke kaalheid beperkt zich niet tot mannen en behandelmogelijkheden spitsen zich vaker dan voorheen ook toe op vrouwen. Een haartransplantatie in Rijswijk is een van de meest natuurlijke en permanente manieren om haarverlies om te draaien. Bij een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst en wordt nieuwe haargroei in kalende, uitgedunde gebieden weer mogelijk. De techniek, die al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw wordt toegepast, is de voorbije decennia verbeterd en verfijnd. Met nog betere resultaten tot gevolg.

Haaruitval en haartransplantatie mogelijkheden

Erfelijke bepaling is een van de belangrijkste oorzaken van haarverlies. Haaruitval kan ook een gevolg zijn van veroudering, traumatisch letsel en een aantal medische aandoeningen. Een haartransplantatie in Rijswijk kan met succes worden toegepast bij mensen die over voldoende haarzakjes beschikken. De oorzaak van het haarverlies speelt daarin eveneens mee. Overigens kan de ingreep ook toegepast worden bij uw wimpers, wenkbrauwen en in het baard/snor gebied. Tijdens de procedure worden haarzakjes die doorgaans afkomstig zijn uit de haarkrans getransplanteerd naar transplantatiegebieden. Haren uit de haarkrans, de achterzijde van het hoofd, hebben een andere samenstelling dan de overige hoofdharen waardoor ze niet gevoelig zijn voor het dihydrotestosteron hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Een enkele keer komt het voor dat u te laat bent met het zoeken van een oplossing, waardoor de haaruitval zo ver gevorderd is dat er onvoldoende donormateriaal is voor een natuurlijk resultaat. Dit wordt allemaal met u besproken tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Als de haarloze oppervlakte te groot is om een goed resultaat te bereiken kan een ander behandeladvies gegeven worden. Eventueel kan een combinatie van micro haar transplantatie en een haartransplantatie in Rijswijk een mogelijkheid bieden. De ingreep wordt uitgevoerd met een plaatselijke verdoving van het donor- en transplantatiegebied. Het oogsten gebeurt met een holle naald waarmee de grafts of haarzakjes een voor een verwijderd worden. Om terugplaatsing mogelijk te maken boort de haarchirurg kleine kanaaltjes in het transplantatiegebied. Hier worden de haarzakjes in geplaatst en groeien ze binnen een paar dagen vast. Pijn tijdens of na de ingreep wordt zelden ervaren. Met name de eerste drie dagen doet u het rustig aan en slaapt u wat hoger. Hoe en wanneer u uw normale werkzaamheden kunt hervatten verteld de haarchirurg u.

Haaruitval na haartransplantatie in Rijswijk

Als gevolg van de haartransplantatie zullen de getransplanteerde haren enkele weken na de ingreep uitvallen. Dit is een normaal verschijnsel en het zijn alleen de haren en niet de haarzakjes die uitvallen. Om een schrikreactie te vermijden is het vooraf goed om te weten wat u precies van de ingreep en de herstelperiode kunt verwachten. Na drie tot vier maanden gaat het haar weer groeien, en pas na 9 tot 12 maanden is het tijd om het eindresultaat te beoordelen. Aan een haartransplantatie in Rijswijk zijn algemene operatieve bijwerkingen en risico’s verbonden. Ernstige complicaties komen zelden tot nooit voor. Door vooraf met een haarchirurg te praten over uw gezondheid, medicijngebruik en doorgemaakte medische ingrepen wordt de kans op complicaties beperkt en krijgt u handige adviezen die het herstel ten goede komen. Welke risico’s kunnen zich voordoen bij een haartransplantatie in Rijswijk? • Allergische reacties door het gebruik van ontsmettings- en verdovingsmiddelen. • Nabloedingen en slechte wondgenezing. • Infecties door het open krabben van korstjes op de huid. • Littekentjes. • Een teleurstellend, onnatuurlijk resultaat. De meeste mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, herstellen probleemloos. Het is normaal dat uw huid rood en gezwollen is na de ingreep. In zowel het donor- als het transplantatiegebied kunnen zich korstjes voordoen die gaan jeuken door het herstel. Hoe moeilijk het ook is om de jeuk te negeren: blijf van de korstjes af en geef ze de tijd om uit zichzelf van de huid los te komen. Het duurt zo’n 7 tot 10 dagen voordat uw huid hersteld is.

Permanent resultaat

Door de permanente resultaten geven haarklinieken u graag groeigarantie. Wat dit precies inhoud kunt u vragen tijdens een intakegesprek bij een haarchirurg. In Leiden vindt u de Nederlandse vestiging van GlobalHair. U bent hier van harte welkom voor een consult. Onze consulenten vertellen u alle wetenswaardigheden over de haartransplantatie en de mogelijkheden die bij u passen. Uw situatie wordt in beeld gebracht en u ontvangt een gepersonaliseerd behandelvoorstel. Een afspraak maken doet u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Ook in Den Haag, Zoetermeer of Delft. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een fotoconsult. Maak overzichtelijke foto’s van uw hoofdhuid, het donorgebied en de kalende gebieden naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Verder zijn wij actief in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg en het Westland.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4