Haartransplantatie Westland

Haaruitval is op zich niet vreemd. Dagelijks vallen er 50 tot 100 haren uit en groeien er ook weer haren terug. Niet bij iedereen groeit het aantal haren dat uitvalt ook daadwerkelijk terug en vallen er dagelijks aanmerkelijk meer haren dan 100 uit. Haaruitval heeft meerdere oorzaken, waarvan erfelijke kaalheid een van de meest voorkomende is. Dat haarverlies door veel mensen als vervelend wordt ervaren, mag geen verrassing heten. Het zoeken van een geschikte oplossing is voor velen een kwestie van een lange adem en leren omgaan met teleurstellingen. Een haartransplantatie in Westland is een behandelmogelijk met blijvende resultaten die bij mannen en vrouwen met succes wordt toegepast.

Een voller kapsel met een haartransplantatie in Westland

Erfelijke haaruitval, Alopecia androgenetica, is niet typisch iets wat mannen overkomt. Ondanks de benaming van mannelijke kaalheid, heeft ook een groot aantal vrouwen met deze vorm van blijvend haarverlies te maken. De manier waarop het haarverlies tot uiting komt verschilt, alsook het moment waarop de eerste haaruitval wordt waargenomen. • Alopecia androgenetica bij mannen uit zich in een terugtrekkende haarlijn, dieper wordende inhammen en een kalende kruin. Onderneemt u geen actie of zoekt u geen behandeling c.q. oplossing voor het haarverlies dan kan dit uiteindelijk volledig kaalheid tot gevolg hebben. Mannen kunnen al op zeer jonge leeftijd, in de puberteit, de eerste haaruitval waarnemen. Door het midden genomen neemt het haarverlies vanaf het 30e levensjaar toe. • Alopecia androgenetica bij vrouwen doet zich voor vanaf de overgang en op latere leeftijd. Er is sprake van een diffuus, verspreid, patroon en een haardos die dunner wordt. De hoofdhuid wordt zichtbaar, maar van echte kale plekken is bij vrouwen zelden tot nooit sprake. Alopecia androgenetica kan door een huisarts of dermatoloog worden vastgesteld. Vaak is het een diagnose die aan de hand van uw verhaal en familieachtergrond wordt gesteld. Een enkele keer kan aanvullend diagnostisch onderzoek plaatsvinden. Eens de oorzaak bekend is, kan een behandeling voorgesteld worden, waarbij het voor de hand ligt dat een huisarts met u op zoek gaat naar de beste mogelijkheid om het haarverlies te verminderen en haargroei te bevorderen. Een haartransplantatie in Westland ligt niet direct voor de hand, maar is wel de enige behandelmogelijkheid met blijvende resultaten. Met het transplanteren van uw eigen haar kunnen kalende plekken worden opgevuld en ziet uw haardos er voller uit.

Blijvende oplossing bij haaruitval

Haaruitval behandelen kan op verschillende manieren. Van het gebruik van een haargroeimiddelen tot het dragen van een haarwerk of pruik en van lasertherapie tot micro haar pigmentatie. Het aantal behandelmogelijkheden is tegenwoordig uitgebreid en biedt voor iedereen een gepaste methode. Feit is dat vrijwel alle behandelingen tijdelijke resultaten geven. Zo dient u een haargroeimiddel te blijven gebruiken en kan vooraf niet worden gezegd of het middel bij u het gewenste effect zal hebben. Bent u het gebruik moe en staakt u het gebruik? Op termijn zal het haarverlies terugkeren. Een haartransplantatie in Westland echter geeft nieuwe, blijvende haargroei. Wat is dan het verschil en hoe kan het zijn dat het getransplanteerde haar blijft groeien? Een haartransplantatie is met geen andere behandeling tegen haaruitval te vergelijken. Waar andere behandelmethodes aan symptoombestrijding doen en het haarverlies verminderen, gaat een haartransplantatie verder. Het is een chirurgische ingreep, waarbij uw eigen donormateriaal wordt gebruikt. Het donormateriaal is afkomstig van de achterzijde van uw hoofd, de haarkrans, waar onder plaatselijke verdoving het benodigde aantal haarzakjes met een holle naald uit wordt geoogst. De verzamelde haarzakjes worden vervolgens geplaatst in de kalende gebieden. Om dit mogelijk te maken worden kleine kanaaltjes geboord, waar de specialist de haarzakjes een voor een in plaatst. De getransplanteerde haarzakjes hebben een andere structuur dan de overige hoofdharen. Deze unieke kenmerken, die maken dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon, blijven ook na de haartransplantatie in Westland behouden. Dit maakt dat het merendeel van de haarklinieken u een levenslange groeigarantie geeft, al kunnen de garantievoorwaarden en bepalingen onderling verschillen.

Chirurgische ingreep zonder littekens

Heeft u gehoord of gelezen dat een haartransplantatie een groot litteken op uw achterhoofd nalaat? Dat is met de verbeterde FUE techniek niet langer het geval. Waar vroeger een litteken inderdaad een van de nadelen van een haartransplantatie was, is er tegenwoordig geen sprake meer van zichtbare littekens. Kort na de ingreep is het, als vanzelfsprekend, zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De huid is rood en licht gezwollen. Door het boren van kanaaltjes in de huid, zullen korstjes ontstaan. Om infecties te voorkomen is het belangrijk dat u de huid en de korstjes tijd geeft om zelfstandig te herstellen. Begint uw huid te jeuken? Probeer wrijven en krabben te voorkomen. De meeste mensen genezen binnen 7 tot 10 dagen volledig van de haarimplantatie. De resultaten zijn uitstekend en littekens zijn niet zichtbaar. Het duurt echter wel wat langer voordat de nieuwe haargroei zich laat zien. Definitieve resultaten zijn na 9 tot 12 maanden bereikt. In de tussenliggende tijd is het uiteraard mogelijk om het haar naar wens te verzorgen, knippen en stylen.

Niets is zo persoonlijk als haargroei. Uw haardos en kapsel horen bij uw uitstraling en geven u een zekere mate van zelfvertrouwen. Een haartransplantatie is dan ook een behandeling die op maat wordt samengesteld. Iedereen heeft eigen wensen als het aankomt op de ingreep en de haarzakjes die getransplanteerd worden. De mogelijkheden hangen grotendeels af van de beschikbaarheid van kwaliteitsvol donormateriaal. Voor een goed resultaat maakt u gebruik van de dienstverlening van een ervaren haartransplantatie specialist. Ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal haartransplantaties uit en weten op de juiste manier het gewenste resultaat te bereiken. Ze hebben de techniek in de vingers zitten. U vindt deze specialisten in Westland en omgeving, maar ook de haarchirurgen van GlobalHair beschikken over jarenlange ervaring. Onze haarchirurgen zijn allen ISHRS gecertificeerd en door regelmatige congressen, workshops en conferenties zijn ze op de hoogte van de nieuwste haartransplantatie ontwikkelingen die zowel op het gebied van techniek als apparatuur. Meer weten of een afspraak voor een Haartransplantatie consult in Leiden? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Bent u op zoek naar consult in Den Haag, Zoetermeer en Delft? GlobalHair helpt u verder! Ook zijn wij in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg of Rijswijk actief.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis