Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Blijvende oplossing bij haaruitval

  Haaruitval behandelen kan op verschillende manieren. Van het gebruik van een haargroeimiddelen tot het dragen van een haarwerk of pruik en van lasertherapie tot micro haar pigmentatie. Het aantal behandelmogelijkheden is tegenwoordig uitgebreid en biedt voor iedereen een gepaste methode. Feit is dat vrijwel alle behandelingen tijdelijke resultaten geven. Zo dient u een haargroeimiddel te blijven gebruiken en kan vooraf niet worden gezegd of het middel bij u het gewenste effect zal hebben. Bent u het gebruik moe en staakt u het gebruik? Op termijn zal het haarverlies terugkeren. Een haartransplantatie in Westland echter geeft nieuwe, blijvende haargroei. Wat is dan het verschil en hoe kan het zijn dat het getransplanteerde haar blijft groeien? Een haartransplantatie is met geen andere behandeling tegen haaruitval te vergelijken. Waar andere behandelmethodes aan symptoombestrijding doen en het haarverlies verminderen, gaat een haartransplantatie verder. Het is een chirurgische ingreep, waarbij uw eigen donormateriaal wordt gebruikt. Het donormateriaal is afkomstig van de achterzijde van uw hoofd, de haarkrans, waar onder plaatselijke verdoving het benodigde aantal haarzakjes met een holle naald uit wordt geoogst. De verzamelde haarzakjes worden vervolgens geplaatst in de kalende gebieden. Om dit mogelijk te maken worden kleine kanaaltjes geboord, waar de specialist de haarzakjes een voor een in plaatst. De getransplanteerde haarzakjes hebben een andere structuur dan de overige hoofdharen. Deze unieke kenmerken, die maken dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon, blijven ook na de haartransplantatie in Westland behouden. Dit maakt dat het merendeel van de haarklinieken u een levenslange groeigarantie geeft, al kunnen de garantievoorwaarden en bepalingen onderling verschillen.

  Chirurgische ingreep zonder littekens

  Heeft u gehoord of gelezen dat een haartransplantatie een groot litteken op uw achterhoofd nalaat? Dat is met de verbeterde FUE techniek niet langer het geval. Waar vroeger een litteken inderdaad een van de nadelen van een haartransplantatie was, is er tegenwoordig geen sprake meer van zichtbare littekens. Kort na de ingreep is het, als vanzelfsprekend, zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De huid is rood en licht gezwollen. Door het boren van kanaaltjes in de huid, zullen korstjes ontstaan. Om infecties te voorkomen is het belangrijk dat u de huid en de korstjes tijd geeft om zelfstandig te herstellen. Begint uw huid te jeuken? Probeer wrijven en krabben te voorkomen. De meeste mensen genezen binnen 7 tot 10 dagen volledig van de haarimplantatie. De resultaten zijn uitstekend en littekens zijn niet zichtbaar. Het duurt echter wel wat langer voordat de nieuwe haargroei zich laat zien. Definitieve resultaten zijn na 9 tot 12 maanden bereikt. In de tussenliggende tijd is het uiteraard mogelijk om het haar naar wens te verzorgen, knippen en stylen.

  Maatwerk haartransplantatie in Westland

  Niets is zo persoonlijk als haargroei. Uw haardos en kapsel horen bij uw uitstraling en geven u een zekere mate van zelfvertrouwen. Een haartransplantatie is dan ook een behandeling die op maat wordt samengesteld. Iedereen heeft eigen wensen als het aankomt op de ingreep en de haarzakjes die getransplanteerd worden. De mogelijkheden hangen grotendeels af van de beschikbaarheid van kwaliteitsvol donormateriaal. Voor een goed resultaat maakt u gebruik van de dienstverlening van een ervaren haartransplantatie specialist. Ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal haartransplantaties uit en weten op de juiste manier het gewenste resultaat te bereiken. Ze hebben de techniek in de vingers zitten. U vindt deze specialisten in Westland en omgeving, maar ook de haarchirurgen van GlobalHair beschikken over jarenlange ervaring. Onze haarchirurgen zijn allen ISHRS gecertificeerd en door regelmatige congressen, workshops en conferenties zijn ze op de hoogte van de nieuwste haartransplantatie ontwikkelingen die zowel op het gebied van techniek als apparatuur. Meer weten of een afspraak voor een Haartransplantatie consult in Leiden? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Bent u op zoek naar consult in Den Haag, Zoetermeer en Delft? GlobalHair helpt u verder! Ook zijn wij in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg of Rijswijk actief.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1