Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haar tattoo of micro haar pigmentatie Barendrecht

  Micro haar pigmentatie bestaat uit het optisch verdikken van het haar met gekleurd pigment. Met moderne apparatuur brengt een MHP-specialist het pigment aan in uw bovenste hoofdhuidlaag. De kleur van de pigmenten sluit naadloos aan bij uw natuurlijke haar- en haarstoppelkleur. Het resultaat is dikker en voller haar. Op het eerste gezicht is de techniek te vergelijken met een klassieke tatoeage. Verschillen zitten in de apparatuur en de pigmenten waar specialisten mee werken. Het is een behandelmethode voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van verschillende vormen van haaruitval. Een terugtrekkende haarlijn, kale plekken, uitgedund haar, littekens en zelfs volledige kaalheid zijn met een haar tattoo te behandelen.

  MHP-behandeling

  MHP is een niet-invasieve behandeling waarbij een behandelaar fijne naalden gebruikt om het pigment in de hoofdhuid aan te brengen. Omdat het pigment, in tegenstelling tot tatoeage-inkt, alleen maar in de bovenste hoofdhuidlaag wordt geïnjecteerd zijn er geen risico’s op blauwe of groene verkleuring. De pigmentstippen geven uw haar een vollere uitstraling, zodat u bij volledig haarverlies toch het uiterlijk heeft van een kortgeschoren kapsel. Een behandeling bestaat uit drie sessie. Iedere sessie duurt een paar uur, afhankelijk van het behandelgebied. Tussen twee sessies zit een periode van een paar weken. Kenmerken voor een MHP behandeling is dat u al meteen na de eerste sessie zichtbare verbetering van de haardos heeft.

  Veilige behandelmethode

  Micro haar pigmentatie is een effectieve oplossing van zowel blijvend als tijdelijk haarverlies. Resultaten zijn natuurlijk en niet als pigment herkenbaar. Ervaren behandelaars zijn trots op het vermogen dat ze hebben om in elke situatie een perfect uiterlijk te creëren. Online ervaringen laten zien dat een ruime meerderheid tevreden is met de resultaten van de behandeling. Vergelijk offertes met elkaar en kies voor een MHP-specialist met aantoonbare ervaring. Het laten aanbrengen van een haar tattoo is veilig en de techniek heeft nauwelijks bijwerkingen of complicaties. Na een sessie kan de behandelde hoofdhuid licht gezwollen zijn, ook blauwe of rode plekjes komen soms tot uiting. De huid herstelt vlot van de behandeling en er is geen langdurige hersteltijd, voordat u weer alles doet zoals eerder. U krijgt het advies de hoofdhuid minimaal 24 uur droog te houden en geen hoofdhuidmassages toe te laten passen.

  Lang blijvend resultaat

  Nadat u een behandeltraject heeft doorlopen, heeft u lange tijd plezier van een haar tattoo. Op langere termijn ziet u hoe de kleuren vervagen. Als dit gebeurt, kunt u kiezen voor een touch-up of opfrissing van het resultaat. Hoe snel u een touch-up nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. De kwaliteit van het pigment speelt een rol, maar ook de manier waarop u uw hoofdhuid beschermt tegen bijvoorbeeld uv-stralen, heeft invloed op de kleur. Nabehandelingen gebeuren gemiddeld eens in de achttien tot vierentwintig maanden. Volg de aanwijzingen van de MHP-specialist op voor een langdurig mooi resultaat. Tijdens een touch-up heeft u de mogelijkheid om uw haarlijn, maar ook de kleur van het pigment aan te laten passen.

  Kies de methode die bij u past

  Als u niet zeker weet welke behandeling bij haaruitval het beste bij u past, helpen we u graag verder. Onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en helpen u op betrouwbare wijze, bij het adviseren over behandelmethodes. Misschien denkt u na over micro haar pigmentatie, maar wilt u een haartransplantatie niet direct uitsluiten. Tijdens een vrijblijvend consult in onze kliniek in Barendrecht vertellen we u alles over de haartransplantatie technieken die onze haarchirurgen toepassen. Een haartransplantatie bij GlobalHair kan zowel in Barendrecht als in onze moderne kliniek in Istanbul plaatsvinden. We laten zien hoe de ingreep gebeurt en welke combinaties mogelijk zijn. Het gebeurt dat mensen het resultaat van een haarimplantatie verder laten verdichten met een MHP-behandeling. We overleggen de mogelijkheden graag met u.

  Kosten vergelijken

  Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een haaruitval behandeling is de prijs die u betaalt. Goed om te weten is dat een MHP-behandeling en een haartransplantatie totaal verschillende technieken zijn. Waar de resultaten van een haar tattoo alleen maar optisch zijn, mag u van een haartransplantatie nieuwe haargroei op de behandelgebieden verwachten. Een haartransplantatie is een operatieve ingreep, terwijl een haar tattoo minimaal-invasief is. In dat opzicht zijn de kosten van een micro haar pigmentatie behandeling in Barendrecht lager dan een haartransplantatie. MHP-specialisten bieden de techniek aan vanaf € 590, waarbij het aantal hoofdzones dat u laat behandelen invloed heeft op de totaalprijs. Uiteraard telt de kwaliteit van het gebruikte pigment mee.

  Geen kostenvergoeding

  Net als een haartransplantatie worden de kosten voor een haar tattoo zelden door zorgverzekeraars vergoed. Over het algemeen komt het erop neer dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten. Vergelijken van het aanbod is de moeite waard. Kijk daarbij niet alleen maar op korte termijn, maar juist ook naar de kosten over enkele jaren. Een MHP-behandeling heeft regelmatige touch-ups nodig. Hier zijn kosten aan verbonden. Een haarimplantatie is vaak eenmalig en kent geen nabehandelingen.

  Behandeladvies haaruitval

  Het kiezen van de beste behandeling bij haaruitval is niet makkelijk. Om de juiste keuze te maken, is het nodig om de oorzaak van het haarverlies te kennen. Een haartransplantatie is een prima methode om erfelijke kaalheid op te lossen, voorwaarde is dat u genoeg donormateriaal heeft en in goede gezondheid verkeerd. Andere oorzaken en vormen van haarverlies hebben in veel gevallen meer baat bij alternatieve technieken. Is het moeilijk om een keuze te maken, of wilt u meer weten over behandelmogelijkheden in Nederland of Turkije? Kom gerust eens langs bij GlobalHair in Barendrecht. Een afspraak maakt u online, of telefonisch en/of WhatsApp via +31633388757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Wat is dat, een baardtransplantatie?

  Hoe werkt een baardtransplantatie?

  Waarom heb ik onvoldoende baardgroei?

  Komt iedereen in aanmerking voor een baardtransplantatie?

  Hoe zie ik eruit na een baardtransplantatie?

  Is een baardtransplantatie pijnlijk?

  Zijn de resultaten direct zichtbaar?

  Zijn de resultaten van een baardtransplantatie blijvend?

  Kan het gebeuren dat ik niet geschikt ben voor een baardtransplantatie?

  Is het mogelijk om de baardtransplantatie onder volledige narcose te ondergaan?

  Hoe lang duurt een baardtransplantatie?