Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Techniek tattoo laseren Leiden

  Het verwijderen van tatoeages met laser is de enige bewezen methode voor het zonder littekens verwijderen van tattoos. Moderne lasers zijn zo ontworpen dat het tatoeagepigment afbreekt en het lichaam verlaat. Tijdens een behandelsessie wordt de tatoeage blootgesteld aan laserlicht, wat het gekleurde pigment stukje bij beetje verbrijzeld. Laserapparatuur zendt snelle lichtpulsen uit, waarvan de energie het pigment bereikt, zonder de omringende huid te beschadigen.

  Indicaties voor het verwijderen van een tattoo

  Spijt, storend, irritant. Er zijn verschillende redenen waarom u van een tatoeage af wilt. Het weg laten laseren van een tattoo kost geld en neemt tijd in beslag. Eens iemand de beslissing heeft genomen voor een laserbehandeling zijn de meeste mensen gemotiveerd om de behandeling te ondergaan en liggen mooie resultaten binnen handbereik. Veel voorkomende redenen om een tatoeage te laten verwijderen zijn:

  • U kunt de tatoeage niet of onvoldoende bedekken met kleding.
  • De tatoeage is een belemmering voor de werkzaamheden die u verricht.
  • De kleuren van de tatoeage zijn vervaagd, blauw of groen verkleurd.
  • De tatoeage is niet mooi gemaakt.

  Langdurige behandeling

  Denk niet dat een tatoeage met een laserbehandeling verwijderd is. Dit hangt af van de omvang van de tattoo, de kleur en de leeftijd. U heeft meerdere sessies nodig en tussen de onderlinge sessies zit een periode van 8 tot 12 weken. Een behandelsessie duurt meestal niet langer dan 10 tot 30 minuten. Voor de sessie brengt u een verdovende crème op de huid aan, waardoor u nauwelijks pijn ervaart tijdens het laseren. De sessies worden herhaald tot de tattoo volledig is verdwenen. Na iedere sessie ziet u hoe het pigment geleidelijk verdwijnt. In de weken voor de laserbehandeling is het belangrijk om de huid tegen de zon te beschermen. Gebruik een zonnebrandcrème en vermijd de zonnebank.

  Risico’s laseren tatoeage

  Laserbehandelingen zijn niet zonder risico. De behandelde huid kan direct na de behandeling gezwollen en lichter van kleur zijn. Om zwellingen tegen te gaan, is het toegestaan om de huid minimaal 30 minuten te koelen. Bijwerkingen van laserbehandelingen zijn, zwellingen, jeuk, blaren, korstjes, blozen, hyper- of hypopigmentatie. Over het algemeen zijn de effecten tijdelijk en ziet u binnen een paar dagen verlichting van de klachten. Verzorgd de huid voorzichtig en gebruik beschermende verzorgingsproducten die de specialist u heeft geadviseerd.

  Korte hersteltijd

  Er is nauwelijks downtime na een laserbehandeling. De meeste werkzaamheden en/of activiteiten hoeven niet onderbroken te worden. Eventuele kleurverschillen zijn goed te verbergen met primers en crèmes. Uw huid heeft wel tijd nodig om te herstellen. Stel de behandelde huid daarom niet bloot aan het zonlicht en ga niet onder de zonnebank. Het is niet ondenkbaar dat een gedeelte van de huid loslaat. Ter bescherming kunt u een product als Panthenol of een andere vette zalf gebruiken.

  Droomtattoo laten verwijderen

  Hoe geweldig uw droomtattoo er ook uitziet, er kan een moment komen dat de droom voorbij is en de tattoo u stoort. Het kan daarom niet vaak genoeg gezegd worden, maar denk goed na voordat u een tatoeage laat zetten. Zeker de naam van een geliefde levert jaren later wel eens moeilijke momenten op en hoe hip een logo vandaag ook is, over een aantal jaar is het merk misschien in de vergetelheid geraakt. Het gebeurt regelmatig dat mensen een droomtatoeage in Leiden en omgeving willen laten verwijderen. Bedenk uzelf dat laserbehandelingen niet goedkoop zijn en dat eventuele alternatieven voordeliger zijn.

  Tatoeage bedekken

  Wist u dat u een bestaande tatoeage kunt laten bedekken en/of veranderen? Tattoo specialisten hebben hier regelmatig mee te maken. De mogelijkheden en het succes zijn afhankelijk van uw huidige tatoeage en de kleuren die daarin zijn verwerkt. Misschien heeft u zelf een idee voor een aanpassing of zoekt u advies van een professional. Weet dat er naast het laten verwijderen van een tattoo andere, vaak mindere kostbare, mogelijkheden zijn.

  Consult tattoo laseren Leiden

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om een tatoeage te laten verwijderen. Het gesprek geeft u inzicht in de kosten, de behandelduur en de resultaten die u mag verwachten.

  Gerelateerde onderwerpen:

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp