Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voorbereiding en verwachting laserontharing Leiden

  Laserontharing is meer dan alleen het permanent verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing. Het is een medische procedure die een uitgebreide training vereist vooraleer de behandeling toe te mogen passen. Overweegt u een laserontharing behandeling? Overtuig uzelf ervan dat de arts of specialist die de procedure uitvoert, over de nodige ervaring beschikt. Als u plannen heeft om laserontharing te ondergaan, moet u zowel epileren, haren als elektrolyse vanaf zes weken vóór de behandeling beperken. De laser richt zich namelijk op de wortels van de haren, die tijdelijk worden verwijderd door harsen of epileren. Probeer in de weken voor en na de behandeling directe blootstelling aan de zon te vermijden. Blootstelling aan de zon maakt laserontharing minder effectief en maakt de kans op complicaties na de behandeling waarschijnlijk. Om een optimaal resultaat te bereiken, scheert u het haar voor een behandelsessie tot enkele millimeters boven het huidoppervlak. De specialist stelt de laserapparatuur af op de kleur, dikte en locatie van het haar dat wordt behandeld. Ook wordt rekening gehouden met uw huidskleur. De laserbehandeling wordt zonder verdoving gedaan. Het ‘loslaten’ van het laserlicht op de huid is vergelijkbaar met het gevoel dat u heeft als er een elastiekje op de huid wordt losgelaten. Het gevoel is tijdelijk. Afhankelijk van de gebruikte laser of lichtbron dient u geschikte oogbescherming te dragen. Wanneer de behandelsessie is voltooid, wordt de huid eventueel gekoeld en behandeld met een ontstekingsremmende crème of foam. Om het haar blijvend te verwijderen zijn meer behandelsessies nodig. De volgende behandeling wordt vier tot zes weken later gepland. De behandelingen gaan door totdat het haar niet meer groeit.

  U kunt ook bij ons terecht, indien u op zoek bent naar:

  Laserontharing baard
  Laserontharing benen
  Laserontharing borst
  Laserontharing bovenbenen
  Laserontharing bovenlip
  Laserontharing buik
  Laserontharing gezicht
  Laserontharing rug
  Laserontharing snor
  Laserontharing Hoogmade
  Laserontharing Leiderdorp
  Laserontharing Oegstgeest
  Laserontharing Rijnsburg
  Laserontharing Valkensburg
  Laserontharing Voorschoten
  Laserontharing Warmond
  Laserontharing Wassenaar
  Laserontharing Zevenhuizen
  Laserontharing Zoeterwoude

  Voordelen laserontharing

  Laserontharing kan handig zijn voor het verwijderen van ongewenste beharing op uw gezicht, benen, kin, rug, armen, oksels, bikinilijn en andere gebieden. Voordelen van laserontharing in Leiden zijn onder meer:• Precisie. Lasers kunnen selectief op donkere, grove haren gericht zijn terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft. • Snelheid. Elke puls van de laser duurt een fractie van een seconde en kan veel haren tegelijkertijd behandelen. De laser kan een gebied behandelen met de grootte van een middelgroot muntstuk. Kleinere gebieden, zoals uw bovenlip, kunnen in minder dan een minuut behandeld worden. Bij grotere gebieden, zoals uw rug of benen, duurt de behandeling gemiddeld 30 tot 60 minuten. • Voorspelbaarheid. De meeste patiënten beginnen na een aantal sessies een afname van de haargroei te zien. Afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied, de kleur van het haar en uw huidskleur heeft u gemiddeld 6 tot 10 sessies nodig voor een permanent resultaat.

  Herstel en risico’s

  Direct na de laserbehandeling kan de behandelde huid er rood en licht gezwollen uitzien. Uw huid wordt behandeld met een verkoelende en beschermende crème. Laat uw huid de eerste dagen met rust. In de meeste gevallen is de roodheid de volgende dag al sterk verminderd. In de loop van de weken die volgen, zal een gedeelte van het behandelde haar uitvallen. Bescherm uw huid tussen de behandelingen door met een zonnebrandcrème om tijdelijke pigmentveranderingen van de behandelde huid te voorkomen. Brandblaren zijn erg zeldzaam en komen vaker voor bij mensen met een donkere huidskleur. Andere mogelijke bijwerkingen zijn pigmentveranderingen en littekens. Dit is echter zeldzaam. Een ervaren specialist stelt de apparatuur uiterst nauwkeurig af en zal gedurende de behandelsessie regelmatig vragen hoe u de behandeling ervaart.

  Wanneer is laserontharing een goed idee?

  Laserontharing biedt een uitkomst als u een langdurige oplossing zoekt voor ongewenste lichaamsbeharing. Alhoewel het een bewezen veilige en effectieve behandelmethode betreft, kan de procedure niet bij iedereen worden toegepast. Zwangere vrouwen wordt geadviseerd om de laserbehandeling pas na de bevalling en het stoppen met het geven van borstvoeding te overwegen. Ook als u een gevoelige huid heeft en/of in gevallen van actieve huidinfecties wordt laserontharing afgeraden. Voordat de behandeling van start gaat, wordt uw huid eerst grondig bekeken. De specialist stelt een behandeltraject voor, waarbij rekening wordt gehouden met haar- en huidskleur. Vaak vindt de eerste behandelsessie aansluitend op het consult plaats. Laserontharing wordt gedaan bij mannen en vrouwen en geeft langdurige resultaten. De donkerste haren zullen als eerste volledig verdwijnen. Hoe donkerder het haar en hoe lichter uw huid, hoe beter het resultaat. Moderne laserontharing apparatuur is verfijnd en geschikt voor behandeling van zowel lichte als donkere haar- en huidskleuren.

  Kosten laserontharing Leiden

  De kosten van laserontharing variëren. Laserontharing wordt niet vergoed door de basisverzekering. Verschillende zorgverzekeraars biedt beperkte vergoedingsmogelijkheden vanuit een aanvullende zorgverzekering. Vaak worden de kosten alleen vergoed bij een behandeling van extreme haargroei op ongebruikelijke plaatsen in het gezicht of in de hals. Ook overmatige haargroei in het gezicht bij vrouwen komt voor een gedeeltelijke kostenvergoeding in aanmerking. De hoogte van de vergoedingsbedragen en de voorwaarden waar u aan moet voldoen om de vergoeding te krijgen, staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering. De kosten van laserontharing kunt u na afloop van iedere behandelsessie betalen.

  Resultaten laserontharing

  Laserontharing is een behandeling die goede resultaten heeft. Verwacht echter niet dat de haargroei na de eerste behandelsessie voorgoed is verdwenen. De aanwezige haarzakjes in het behandelgebied bevinden zich niet allemaal tegelijkertijd in dezelfde fase van het haargroeiproces. Daarom zijn er meerdere behandelsessies nodig. Naarmate de tijd verstrijkt en u meerdere sessies heeft ondergaan, merkt u dat haar steeds minder teruggroeit en dat het langer duurt voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Uiteindelijk blijft de haargroei in het behandelde gebied volledig weg. Afhankelijk van uw haar- en huidskleur kan het wenselijk zijn om na een aantal jaren voor een nabehandeling te kiezen. Dit alleen als er haarzakjes zijn die nieuwe haren produceren.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp