Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Bekende Nederlanders, haartransplantatie Turkije

  Net zoals een groot aantal typische Nederlandse mannen en vrouwen, hebben ook bekende Nederlanders te maken met Alopecia androgenetica. TV-persoonlijkheden, sporthelden en radio Dj’s werken geregeld samen met Turkse haarklinieken. Namen als Eric de Munck en diverse andere BN’ers steken niet onder stoelen of banken dat ze in samenwerking met een haartransplantatie specialist een haarimplantatie hebben laten toepassen. Uiteraard werkt het kenbaar maken van de haarkliniek tweezijdig. De kliniek krijgt naamsbekendheid en de BN’ers ontvangt soms korting op de behandeling. Een gedeelde van de BN’ers die voor GlobalHair hebben gekozen:

  Media aandacht populaire behandeling

  De media aandacht heeft niet alleen de haartransplantatie als behandeling op de kaart gezet, het heeft bovendien geleid tot een toename van het aantal haarklinieken in binnen- en buitenland. Dat maakt dat u, als typische Nederlander, veel te kiezen heeft. Keuzes kunnen worden gemaakt op het gebied van behandelend specialist, haartransplantatie techniek en een binnen- of buitenlandse haarkliniek. De mogelijkheden zijn uitgebreid en door goed te vergelijken, ligt een betaalbare haartransplantatie binnen handbereik. Online vindt u meerdere video’s van de haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders, waarin u onder meer ziet hoe de ingreep wordt toegepast en hoe de voorbereiding verloopt. Als vanzelfsprekend worden ook haartransplantatie voor en na foto’s getoond. Een enkele keer heeft de BN’er een videodagboek bijgehouden, waarin u de ontwikkeling van de haargroei en het resultaat kunt volgen. De video’s die u ziet geven praktische informatie, zoals het aantal haarzakjes dat werd getransplanteerd. Ook wordt advies gegeven over hetgeen u zowel voor als na een haarimplantatie wel of niet kunt doen.

  Betaalbare haartransplantatie Turkije

  Stelt u zichzelf de vraag waarom BN’ers veelal kiezen voor een haartransplantatie in Turkije? De betaalbare tarieven en de constante kwaliteit zijn hiervoor de belangrijkste reden. Het merendeel van de haarklinieken werkt met ervaren, professionele haarchirurgen en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De ingreep wordt toegepast in een comfortabele haarkliniek, voorzien van moderne voorzieningen en faciliteiten. Een ander voordeel is, dat deze haarklinieken doorgaans ook over een vestiging in Nederland beschikken zodat het niet nodig is om voor een intakegesprek of controle naar Turkije te reizen. Wat kunt u zelf van een haartransplantatie in Turkije verwachten? • Behandelprijs die ruim 50% lager is dan in Nederland. • Dagbehandeling met maximaal 4.500 haarzakjes. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Nederlandstalige begeleiding. • Levenslange groeigarantie.

  Haartransplantatie Turkije voor iedereen

  U hoeft geen BN’er te zijn om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen. Jaarlijks vinden mannen en vrouwen van over de hele wereld hun weg naar de Turkse haarklinieken. Behandelingen worden met succes toegepast en dankzij moderne behandeltechnieken is de kans op bijwerkingen of complicaties vrijwel nihil. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval en bent u geschrokken van de tarieven van haartransplantaties in Nederland? Bekijk dan de mogelijkheid om naar Turkije te gaan voor de ingreep. Zeker als u kiest voor een behandelaar als GlobalHair bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, ervaren artsen en een geschikte behandelruimte. U wordt niet alleen gedurende de hele behandelprocedure begeleidt, u krijgt bovendien levenslange groeigarantie. Het all-in tarief van € 2.949 kan, indien gewenst, in praktische maandtermijnen voldaan worden. Bij het tarief zijn naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen.

  Vrijblijvend intakegesprek FUE haartransplantatie Turkije

  Ervaar zelf welke mogelijkheden GlobalHair te bieden heeft. Tijdens een consult in Leiden wordt met u de behandelprocedure doorgenomen. De mate van het haarverlies wordt bekeken, waarbij ook naar het beschikbare donormateriaal wordt gekeken. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat, dan ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kunt u beginnen met plannen. Overigens is het eerste consult bij GlobalHair vrijblijvend. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bellen of WhatsAppen kan met +316 44 36 36 22. Vult u liever het contactformulier in of gaat uw voorkeur uit naar een telefonisch consult? Ook dat is mogelijk. U kunt de foto’s van uw hoofd, haaruitval en haarkrans sturen naar contact@globalhair.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan