Cosmetische behandelingen worden meer en meer gemeengoed. Waar het tot voor een paar decennia geleden nog iets was waar niet in het openbaar werd gesproken, is het tegenwoordig een stuk makkelijker om over een cosmetische behandeling te praten. Zo is de haartransplantatie de voorbije jaren, mede door bekende Nederlanders, op de kaart gezet. Door publiekelijk te praten over de ingreep die men heeft laten toepassen is de haartransplantatie een van de populairste cosmetische behandelingen geworden. Verschillende haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders hebben zich gedurende het behandelproces laten volgen.

Bekende Nederlanders, haartransplantatie Turkije

Net zoals een groot aantal typische Nederlandse mannen en vrouwen, hebben ook bekende Nederlanders te maken met Alopecia androgenetica. TV-persoonlijkheden, sporthelden en radio Dj’s werken geregeld samen met Turkse haarklinieken. Namen als Eric de Munck en diverse andere BN’ers steken niet onder stoelen of banken dat ze in samenwerking met een haartransplantatie specialist een haarimplantatie hebben laten toepassen. Uiteraard werkt het kenbaar maken van de haarkliniek tweezijdig. De kliniek krijgt naamsbekendheid en de BN’ers ontvangt soms korting op de behandeling.

Media aandacht populaire behandeling

De media aandacht heeft niet alleen de haartransplantatie als behandeling op de kaart gezet, het heeft bovendien geleid tot een toename van het aantal haarklinieken in binnen- en buitenland. Dat maakt dat u, als typische Nederlander, veel te kiezen heeft. Keuzes kunnen worden gemaakt op het gebied van behandelend specialist, haartransplantatie techniek en een binnen- of buitenlandse haarkliniek. De mogelijkheden zijn uitgebreid en door goed te vergelijken, ligt een betaalbare haartransplantatie binnen handbereik. Online vindt u meerdere video’s van de haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders, waarin u onder meer ziet hoe de ingreep wordt toegepast en hoe de voorbereiding verloopt. Als vanzelfsprekend worden ook haartransplantatie voor en na foto’s getoond. Een enkele keer heeft de BN’er een videodagboek bijgehouden, waarin u de ontwikkeling van de haargroei en het resultaat kunt volgen. De video’s die u ziet geven praktische informatie, zoals het aantal haarzakjes dat werd getransplanteerd. Ook wordt advies gegeven over hetgeen u zowel voor als na een haarimplantatie wel of niet kunt doen.

Betaalbare haartransplantatie Turkije

Stelt u zichzelf de vraag waarom BN’ers veelal kiezen voor een haartransplantatie in Turkije? De betaalbare tarieven en de constante kwaliteit zijn hiervoor de belangrijkste reden. Het merendeel van de haarklinieken werkt met ervaren, professionele haarchirurgen en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De ingreep wordt toegepast in een comfortabele haarkliniek, voorzien van moderne voorzieningen en faciliteiten. Een ander voordeel is, dat deze haarklinieken doorgaans ook over een vestiging in Nederland beschikken zodat het niet nodig is om voor een intakegesprek of controle naar Turkije te reizen. Wat kunt u zelf van een haartransplantatie in Turkije verwachten? • Behandelprijs die ruim 50% lager is dan in Nederland. • Dagbehandeling met maximaal 4.500 haarzakjes. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Nederlandstalige begeleiding. • Levenslange groeigarantie.

Haartransplantatie Turkije voor iedereen

U hoeft geen BN’er te zijn om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen. Jaarlijks vinden mannen en vrouwen van over de hele wereld hun weg naar de Turkse haarklinieken. Behandelingen worden met succes toegepast en dankzij moderne behandeltechnieken is de kans op bijwerkingen of complicaties vrijwel nihil. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval en bent u geschrokken van de tarieven van haartransplantaties in Nederland? Bekijk dan de mogelijkheid om naar Turkije te gaan voor de ingreep. Zeker als u kiest voor een behandelaar als GlobalHair bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, ervaren artsen en een geschikte behandelruimte. U wordt niet alleen gedurende de hele behandelprocedure begeleidt, u krijgt bovendien levenslange groeigarantie. Het all-in tarief van € 2.249 kan, indien gewenst, in praktische maandtermijnen voldaan worden. Bij het tarief zijn naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen.

Vrijblijvend intakegesprek FUE haartransplantatie Turkije

Ervaar zelf welke mogelijkheden GlobalHair te bieden heeft. Tijdens een gratis consult in Leiden wordt met u de behandelprocedure doorgenomen. De mate van het haarverlies wordt bekeken, waarbij ook naar het beschikbare donormateriaal wordt gekeken. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat, dan ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kunt u beginnen met plannen. Overigens is het eerste consult bij GlobalHair vrijblijvend. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bellen of WhatsAppen kan met +316 44 36 36 22. Vult u liever het contactformulier in of gaat uw voorkeur uit naar een telefonisch consult? Ook dat is mogelijk. U kunt de foto’s van uw hoofd, haaruitval en haarkrans sturen naar info@globalhair.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Welke bekende Nederlanders gaan naar Turkije voor een haartransplantatie?

Van diverse bekende mensen is bekend dat een haartransplantatie in Turkije hebben laten toepassen. U kunt hierbij denken aan onder meer JeBroer, Eric de Munck en diverse andere personen.

2. Waarom gaan bekende Nederlanders naar Turkije voor een haartransplantatie?

Bekende mensen hebben net zo goed als ieder ander te maken met haaruitval. De wens om daar iets aan te doen is groot. De samenwerking met een haarkliniek werkt tweeledig. De haarkliniek krijgt media aandacht doordat een bekende Nederlander naar buiten treedt met de ingreep die men laat toepassen. Degene die de ingreep ondergaat, krijgt in ruil voor de publiciteit soms korting op de behandelkosten.

3. Zijn bekende Nederlanders tevreden over de haartransplantatie?

Net zoals anderen die een haartransplantatie laten toepassen, worden bij bekende mensen prima resultaten bereikt.

4. Hoe ziet de haartransplantatie bij een BN’er eruit?

Verschillende BN’ers hebben beeldopnames van het verloop van de haartransplantatie laten maken. Deze reportages kunt u vinden op bijvoorbeeld YouTube, maar ook op de website van behandelend klinieken worden deze video’s getoond. De video laat zien hoe de donor- en ontvangstgebieden plaatselijk verdoofd worden en op welke manier de haarzakjes geoogst worden. Vervolgens wordt het plaatsen van de grafts in de transplantatie gebieden in beeld gebracht. Een aantal filmpjes laat ook zien hoe de ontwikkeling van de haargroei tot aan het eindresultaat verloopt.

5. Verloopt een haartransplantatie bij bekende Nederlanders anders?

Nee, de ingreep verschilt niet en wijkt niet af van iedere andere haartransplantatie. De manier waarop erfelijke haaruitval bij mannen en vrouwen verloopt, maakt geen onderscheid tussen bekend en minder bekend. Ook een bekende Nederlander gaat naar een intakegesprek en heeft nazorg nodig.

6. Heeft een bekende Nederlander direct resultaat na een haartransplantatie?

Nee, net zoals bij elke andere haartransplantatie valt het haar na gemiddeld 3 tot 4 weken uit. De eerste nieuwe haargroei wordt 3 tot 4 maanden later zichtbaar en het duurt 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is.

7. Waar kan ik haartransplantatie ervaringen van bekende Nederlanders vinden?

Bekende mensen delen de haartransplantatie ervaringen zowel op blogs, vlogs, televisie en online op de website van de haarkliniek. Ook gedrukte media besteden regelmatig aandacht aan de ‘sterren’ die een haartransplantatie hebben laten toepassen.

8. Hoe objectief is de mening van bekende Nederlanders?

Meningen, ook van bekende mensen, zijn persoonlijk. De ervaring of mening van een ander kunt u ter kennisname aannemen. Het wordt afgeraden om uw eigen keuze enkel en alleen af te stemmen op de mening van een ander. Leest u een positief verhaal en spreekt de manier waarop een behandeling is verlopen u aan? Ga dan altijd eerst zelf kennismaken met een behandelaar. Ervaar zelf hoe u wordt verwelkomt en hoe uw vragen worden beantwoord.