Haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders

Cosmetische behandelingen worden meer en meer gemeengoed. Waar het tot voor een paar decennia geleden nog iets was waar niet in het openbaar werd gesproken, is het tegenwoordig een stuk makkelijker om over een cosmetische behandeling te praten. Zo is de haartransplantatie de voorbije jaren, mede door bekende Nederlanders, op de kaart gezet. Door publiekelijk te praten over de ingreep die men heeft laten toepassen is de haartransplantatie een van de populairste cosmetische behandelingen geworden. Verschillende haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders hebben zich gedurende het behandelproces laten volgen.

Bekende Nederlanders, haartransplantatie Turkije

Net zoals een groot aantal typische Nederlandse mannen en vrouwen, hebben ook bekende Nederlanders te maken met Alopecia androgenetica. TV-persoonlijkheden, sporthelden en radio Dj’s werken geregeld samen met Turkse haarklinieken. Namen als Eric de Munck en diverse andere BN’ers steken niet onder stoelen of banken dat ze in samenwerking met een haartransplantatie specialist een haarimplantatie hebben laten toepassen. Uiteraard werkt het kenbaar maken van de haarkliniek tweezijdig. De kliniek krijgt naamsbekendheid en de BN’ers ontvangt soms korting op de behandeling. Een gedeelde van de BN’ers die voor GlobalHair hebben gekozen:

Media aandacht populaire behandeling

De media aandacht heeft niet alleen de haartransplantatie als behandeling op de kaart gezet, het heeft bovendien geleid tot een toename van het aantal haarklinieken in binnen- en buitenland. Dat maakt dat u, als typische Nederlander, veel te kiezen heeft. Keuzes kunnen worden gemaakt op het gebied van behandelend specialist, haartransplantatie techniek en een binnen- of buitenlandse haarkliniek. De mogelijkheden zijn uitgebreid en door goed te vergelijken, ligt een betaalbare haartransplantatie binnen handbereik. Online vindt u meerdere video’s van de haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders, waarin u onder meer ziet hoe de ingreep wordt toegepast en hoe de voorbereiding verloopt. Als vanzelfsprekend worden ook haartransplantatie voor en na foto’s getoond. Een enkele keer heeft de BN’er een videodagboek bijgehouden, waarin u de ontwikkeling van de haargroei en het resultaat kunt volgen. De video’s die u ziet geven praktische informatie, zoals het aantal haarzakjes dat werd getransplanteerd. Ook wordt advies gegeven over hetgeen u zowel voor als na een haarimplantatie wel of niet kunt doen.

Betaalbare haartransplantatie Turkije

Stelt u zichzelf de vraag waarom BN’ers veelal kiezen voor een haartransplantatie in Turkije? De betaalbare tarieven en de constante kwaliteit zijn hiervoor de belangrijkste reden. Het merendeel van de haarklinieken werkt met ervaren, professionele haarchirurgen en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De ingreep wordt toegepast in een comfortabele haarkliniek, voorzien van moderne voorzieningen en faciliteiten. Een ander voordeel is, dat deze haarklinieken doorgaans ook over een vestiging in Nederland beschikken zodat het niet nodig is om voor een intakegesprek of controle naar Turkije te reizen. Wat kunt u zelf van een haartransplantatie in Turkije verwachten? • Behandelprijs die ruim 50% lager is dan in Nederland. • Dagbehandeling met maximaal 4.500 haarzakjes. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Nederlandstalige begeleiding. • Levenslange groeigarantie.

Haartransplantatie Turkije voor iedereen

U hoeft geen BN’er te zijn om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen. Jaarlijks vinden mannen en vrouwen van over de hele wereld hun weg naar de Turkse haarklinieken. Behandelingen worden met succes toegepast en dankzij moderne behandeltechnieken is de kans op bijwerkingen of complicaties vrijwel nihil. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval en bent u geschrokken van de tarieven van haartransplantaties in Nederland? Bekijk dan de mogelijkheid om naar Turkije te gaan voor de ingreep. Zeker als u kiest voor een behandelaar als GlobalHair bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, ervaren artsen en een geschikte behandelruimte. U wordt niet alleen gedurende de hele behandelprocedure begeleidt, u krijgt bovendien levenslange groeigarantie. Het all-in tarief van € 2.949 kan, indien gewenst, in praktische maandtermijnen voldaan worden. Bij het tarief zijn naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen.

Vrijblijvend intakegesprek FUE haartransplantatie Turkije

Ervaar zelf welke mogelijkheden GlobalHair te bieden heeft. Tijdens een consult in Leiden wordt met u de behandelprocedure doorgenomen. De mate van het haarverlies wordt bekeken, waarbij ook naar het beschikbare donormateriaal wordt gekeken. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat, dan ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kunt u beginnen met plannen. Overigens is het eerste consult bij GlobalHair vrijblijvend. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bellen of WhatsAppen kan met +316 44 36 36 22. Vult u liever het contactformulier in of gaat uw voorkeur uit naar een telefonisch consult? Ook dat is mogelijk. U kunt de foto’s van uw hoofd, haaruitval en haarkrans sturen naar contact@globalhair.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis